|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Komu dovolite...
7.1.2010 8:31:48   
baby blue
Pri nas so jo imeli vsi po rokah... Izjema so bili samo tisti ki so bili bolani.. Naj na nek način spoznava ljudi... Od mojega sestra ima hčerkico in je prav sramežljiva ker nista pustila da jo imajo vsi po rokah...

_____________________________

Lana mi je ime, naj vsak zdaj to ve. 14. septembra 2009 ob 13:37 sem prijokala na svet.

Rojstvo: 14.09.09 - 2910g, 50cm
1.leto: 14.09.10 - 9240g, 76cm

(odgovor članu kristinaj)
Neposredna povezava do sporočila: 76
   RE: Komu dovolite...
7.1.2010 18:12:39   
zmajči25
Če niso bili bolani (v teh primerih niso niti prišli na obisk) vsakemu, ki jo je hotel malo pocrtati.

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 77
   RE: Komu dovolite...
8.1.2010 7:49:11   
clara23
IZVIRNO SPOROČILO: zmajaz

IZVIRNO SPOROČILO: ledenaa
Dovolila sem vsakomur ki ga je hotel

Jaz isto - saj ga vednar niso prišli gledat in pestovat neki tujci ali daljni znanci, ampak družinski člani in prijatelji.


tako je bilo tudi pri meniuser posted image .

Saj ni iz porcelana..res pa je, da naj bi bili tisti, ki pridejo na obisk, so v stiku z novorojenčkom in ga pestujejo, vsaj toliko uvidevni in odgovorni, da ne hodijo bolni.


Mene osebno pa je najbolj motilo, če je prišla kaka prijateljica blazno naparfumiranauser posted image .

(odgovor članu zmajaz)
Neposredna povezava do sporočila: 78
   RE: Komu dovolite...
8.1.2010 8:10:09   
ALWAYS LARA
nisem vsega brala, mal sem preletela.
ne vem men je že to čudno, da se obiske skenska za en mesec??!! meni je bilo, ko sva prišle iz porodnišnice takooo dolgčas, da sem komaj čakala da kdo pride na obisk. ja pa rabiš čas za privajanje na otroka..kašen čas za privajanje? itak novorejenček smo spi in je. men se je trenal od dolgčasa. še dobr da je bil mož 1 mesec z mano doma, pa da je bilo poletje oz pomlad, da smo lahko šli vsak dan ven pa mal naokrog...strena se mi da bi bila 1 mesec zaprta v bajti sama z dojenčkom, ki skos spi. kva pa pol nej js delam?

aja pa a ne bi pustila drugim otroka??!! še na misu mi ni pršlo. pri mir sem rekla naj ju pustijo edin če sta spali, če sta bli pa zbujeni pa ni panike, nej ju pestva kdor ju hoče, sej ju nau noben polomu, dojenčki ne razpadejo a veš

(odgovor članu baby blue)
Neposredna povezava do sporočila: 79
   RE: Komu dovolite...
8.1.2010 8:49:01   
manna
Ni res da novorojenček samo spi in je. Naša že ni bila taka! Mogoče so kjeri taki da jih nafutraš in odložiš, pa je mir 3 ure, ampak eni pa pač niso taki. Jaz sem bila prvi mesec čist brez glave, časa zase nisem mela nič, res je bilo naporno in če bi se mi takrat nacrtali kaki glupi obiski da jih pedenam, bi se mi še zrolalo! Ko je prišla prijateljica po enem mescu sem komaj čakala da se skida.
Nismo pač vsi enaki!

(odgovor članu ALWAYS LARA)
Neposredna povezava do sporočila: 80
   RE: Komu dovolite...
8.1.2010 9:02:13   
Urska09
Točno tko je kot pravi manna. Redki so novorojenčki ki spijo in jejo na 3-4 ure. Naša že ni bila taka. Popoldneve in večere se je hotela dojiti tudi na pol ure ali pa sem jo imela ves čas priklopljeno. Kakšen dolgčas neki, halo!!! Pa starejši otroci tudi zahtevajo pozornost. Še večjo! Zato so bili pri nas prvi tedni namenjeni izključno nam - naši družini, ne pa prijateljem, znancem, sodelavcem in kaj vem komu še. Pač, vsak ravna po svoje. Mi smo že itak taka družina, da veliko časa preživljamo skupaj in ne iščemo druge družbe vsak prosti trenutek.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 81
   RE: Komu dovolite...
8.1.2010 9:12:48   
clara23
Moj tudi ni samo spal in jedel..na žalostuser posted image . Je bil zelo zahteven dojenček in tudi sedaj, ko je v bistvu že malček imam ogromno dela z njim (tako podnevi, kot tudi ponoči).

Samo meni je bilo za razliko od predhodnic fajn, če sem dobila kake obiske..sem se vsaj malo vklopila v družbo, tista vsakodnevna rutina dojenja, previjanja in mirjenja otroka zaradi krčev se je vsaj malo razblinila, občutek sem imela, da nekam spadam, da imam prijatelje, ki niso pozabili name. Pa še malo sem si roke spočilauser posted image . Ampak obiski mislim tako...pol urce pa adijouser posted image .

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 82
   RE: Komu dovolite...
8.1.2010 9:14:50   
Čili 1
Se strinjam z manno in Ursko09. Jst sem mela težek porod in sem mogla en teden po porodu nazaj u bolnico na operacijo in mi niti slučajno ni ustrezalo, ko so prijatli hoteli še isti dan pridit na obisk. Še ko smo se mal naglihali pa k seb spravli sem bila togotna, k sem vidla da hodjo vsi prehlajeni gledat tri tedne staro punči. Sem jih kr na vratih odpravla. Kaj čem, sem pač po mnenju nekaterih preveč zaščitniška, ker mam raj zdravga otroka, k pa bolane obiske ;-)

(odgovor članu Urska09)
Neposredna povezava do sporočila: 83
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 3 [4]
Pojdi na:





Hoja z držanjem za roko ni priporočljiva!
Vaš otrok še ne hodi, ima pa veliko željo, da bi ga držali za roko in bi z vašo pomočjo hodil. Fizioterapevtka, Špela Go...
Pet nepriporočljivih praks pri hranjenju s...
Hranjenje s stekleničko že od nekdaj velja za lažji način hranjenja. Verjetno je to razlog, zakaj v preteklosti nihče ni...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?