Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
Upam, da bo. Hvala vsem za lepe želje!!!! Zlate ste punce! Morem vse prebrat nazaj
čveke 
po drugi strani me je pa strah da me to začne bolet in bom mogla kje med
it grrrrrrrr. No danes sem pa tudi js dočakala tega
tako da gremo veselo na delo v nove boje oz, nov krog klomifena.( na seznam, 2 KROG) To zgleda drži da dobiš po klomifenu na 33,34 dan
in to v istem desnem predelu, tako da zgleda sem na tem jajčniku reagirala. Kako bi ti rekla recimo tam po 7 dnevi po prenehanju jemanja tu nekje okoli med temi dnevi me je bolelo pa tam do 15 dne recimo. Zdej ta ciklus si bom merila BT pa šla na kak UZ če bo mogoče, če se bo moja draga G strinjala da me malo kontrolira pa da vidimo če foliklčki rastejo. Mene je blo ful strah da nebi zdej dobla menstre, sem bla prav živčna zdej te dni,tečna kot sam vrag in sem resnično glede na to da nismo uspeli, prav vesela da je tako in bom zdej za naslednji cilkus pričakovala
za vse drugo pa ne skrbi prevec :D