Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
ne dela rad panike pa razglablja tolk, pač moški, ženske pa itak malo več razmišljamo pa planiramo, take smo. Sicer včasih se mi zdi da je to delanje na
ženska pa pol računa dneve, meri BT, testira, hodi bolj pogosto na preglede, tu pa tam tudi kak poseg, moški ima pa osnovni pregled, malo kdaj po moje se zgodi da bi moškemu kaj delali še potem razen kako zdravljenje mogoče. Hočem povedat da imamo glede tega ženske večje trpljenje in muke zato tudi toliko razmišljamo, se sekiramo in ubadamo s tem. 
- prva tableta, prvi cikel, še tri tabletke me čakajo, potem pa "akcija" in samo upam in želim si lahko, da bi ponovno potem zagledala
. Ja, enega malega škrata (2,5 let) že imamo, zdaj se že dve leti
matrava za drugega, ampak sem pa tista "srečnica" z nerednimi menstruacijami, diagnozo PCO
, pa možev spermiogram baje ni ravno najboljši - taki so vsaj bili prvi izvidi ... je treba še kaj dodati?
. Ja, morda se sliši čist upokojensko, ampak voda v Dobrni (bazeni, termalni vrelci, itd) je idelana za vse nas, ki imamo take in drugačene ginek težave.
Pri meni je privč pomagalo (ali pa je bila to moja psha), drugič se mi je vsaj M uredila za kak mesec, tretjič je bilo bolj družinsko obarvano, ker smo bili vsi trije in ni bilo časa za sprostitev in romantiko, zdajle greva pa sama - uživat (samo) 3 tri dni