|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kaj naj naredim?
9.1.2010 14:59:41   
onjamnv

IZVIRNO SPOROČILO: Ulla80

IZVIRNO SPOROČILO: Gina

IZVIRNO SPOROČILO: ronja

Če jima ne bo fajn z mano toliko, da bi se me kdaj pa kdaj želeli videt, potem je že nekaj narobe z našim odnosom.


IN kako boš to dosegla? Imaš ti to moč? Samo toliko, starševaska ljubezen in razumevanje in prizadevanje nista vedno dovolj. Kako boš imela to moč, naredit odnose ok?


to je v bistvu res. sam ne čistuser posted image ni čist tko, da nič ne moreš. jaz ne verjamem v to, da vsak dela v dobri veri da dela prav. jaz mislim da v sebi točno veš, da ne delaš prav, na sploh, ne samo v odnosu do otroka. kaj pa vem no, al pa sem samo optimistuser posted image pa lahko navzven še tako zgleda, kako dober starš si in zgledno skrbiš za otroke, pa vse jim nudiš in omogočiš, pa jih zraven fajn čustveno manipuliraš in vsakemu še razlagaš, kako za otroka bi pa vse naredil in nekako okolica kar vsrka to, kako dober starš si. samo otrok ti pa hrbet obrne potem, ko ima to možnost. pa ne zarad karakterja, ampak zarad tistega, kar je bilo v odnosu narobe. in ne verjamem, da starš pojma nima, kaj je bilo to narobe. točno ve.


s tem se jaz še tudi ubadam user posted image



Ja jaz vidim to tko, da za ljubezen sta potrebna dva človeka. Prav tako pri ljubezni starša in odarslega otroka. Lahko se trudiš v zvezi z odnosom, ga poskusiš pridobiti, vendar ti ne bo uspelo, dokler je interes samo ne eni strani. Govorim seveda o zdravi ljubezni ne o neki posesivnosti. Kot starš lahko razumeš da is v drugem planu in je npr. tudi otrok tebi v drugem planu, ampak še vedno ga imaš rad. Hočem povedati, da lahko ne gre nujno zato da mu zameriš da ni prišel k tebi za božič, ampak te pač skrbi kaj se z njim dogaja. Sploh če temu ni skozi tako, npr. nekaj časa te je obiskoval zdaj pa se je naenkrat oddaljil.

Pa tudi rezultat vzgoje ne vidim v tem da rata ven en fajn človek, neko stanje. Ker v življenju vse sorte vpliva na nas, tudi ko smo odrasli. Mislim si da lahko vsak zaide v takšne ali drugačne težave, morda vzgoja pomaga toliko da se bo nekdo z dobro osnovo znal rešiti iz tega , drugi s slabo pa ne. Pa še to ni noben garant, če mogoče komu ne bo uspelo, pa bo spet kriva vzgoja.

Pa tudi ni nujno da se vse kar je v genih, vidi že zelo zgodaj. Vse sorte psihičnih bolezni pride nadan šele v odrasli dobi. Do takrat zgleda pa vse ok.

Tko da se mi zdi da je lajf kr ful zakompliciran in lahko prehitro delaš zaključke kako vpliva vzgoja, kako pa kaj drugega.


(odgovor članu Ulla80)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: kaj naj naredim?
9.1.2010 17:00:13   
FannyRae
Opažam, da imamo najbljižje  najlaže za samoumevne. Ergo - krvni sorodniki so nam nekako že "podarjeni", zakaj bi se trudili za njihovo zadovljstvo. Vse je seveda stvar izbire. Ponavadi se konča tako, da je takemu žal, da je zanemarjal svoje ljube. Predlagam, da se ne vznemirjaš - on mora narediti svojo določitev zase, ti pa moraš iz tega narediti kaj nabolje. Srečno!

_____________________________

Etažna lastnina | Pravni blog | Naj knjige

(odgovor članu onjamnv)
Neposredna povezava do sporočila: 27
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Tudi tako lahko zanosite, čeprav tega nist...
Nosečnost vas lahko doleti tudi na načine, na katere niti pomislili niste, recimo z analnim spolnim odnosom, odnosom v v...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
"Nosečnost me je pomladila."
Z Manco Izmajlovo smo se pogovarjali o nosečnosti pri 46tih letih, o tem, kakšna mama je bila prej in kakšna je zdaj ter...
Pesmi o mami in za mamo
Mama je nekaj posebnega, je popolna in ena sama. Ko ne najdemo besed, kako bi se ji zahvalili za vse, kar nam je dala, z...
5 TOP destinacij za letošnje poletne počit...
Še ne veste, kam bi se letos odpravili na poletne počitnice? Pripravili smo vam 5 TOP predlogov, pri katerih lahko izkor...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?