|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: mRRhe 2010
27.1.2010 22:23:15   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Ja, sam men je Tom Waits boljši.
http://www.youtube.com/watch?v=JuSZEBuDUC4

user posted image

Aha,v redu...sam jaz sem bolj slabo obveščena in seznannjena s tujimi pevci oziroma,karkoli že so user posted image
Čak ena star mi je lepa,pa ne vem kdo poje I belive i can fly(upam,da sem vsaj prav napisala user posted image )
Drugač pa hrvaške in slovenske user posted image

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1626
27.1.2010 22:23:15   
Colt
Noraname, sem pač čisto navaden paranoik z multiplo osebnostnimi motnjami user posted image user posted image user posted image Če prideš v petek, ti bom lahko osebno razložil kako to zgleda user posted image user posted image user posted image
Klemy dal mi plz povej, to ti vse enostavno veš al si pomagaš kaj s stričkom Goooglom? Ker če vse to veš, pol si še bl ubrisana kot jaz user posted image

Madela...zate pa svetujem ta moment Bee Gees:

http://www.youtube.com/watch?v=A11X1F2AExo

Eden njihovih čudovitih komadov, pa bolj poredko zavrten...

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1627
27.1.2010 22:23:42   
noranate
Aja, pa pozabla sem, Colt seveda. Ko mi bo on zapel pod oknom, se bo sosedov petelin prevrnil s plota od ljubosumjauser posted image .
Sorry, sam dans nisem pr sebi.user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1628
27.1.2010 22:29:31   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: noranate

Aja, pa pozabla sem, Colt seveda. Ko mi bo on zapel pod oknom, se bo sosedov petelin prevrnil s plota od ljubosumjauser posted image .
Sorry, sam dans nisem pr sebi.user posted image

user posted image user posted image user posted image
Ti ti...te prav hudo meče,rabiš pomoč user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1629
27.1.2010 22:30:19   
madela
Colt,saj je ne morem poslušat,ko je ravno dnevnik user posted image
Jo bom kasneje user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1630
27.1.2010 22:30:32   
Klemy82
IZVIRNO SPOROČILO: Colt

Noraname, sem pač čisto navaden paranoik z multiplo osebnostnimi motnjami user posted image user posted image user posted image Če prideš v petek, ti bom lahko osebno razložil kako to zgleda user posted image user posted image user posted image
Klemy dal mi plz povej, to ti vse enostavno veš al si pomagaš kaj s stričkom Goooglom? Ker če vse to veš, pol si še bl ubrisana kot jaz user posted image

Madela...zate pa svetujem ta moment Bee Gees:

http://www.youtube.com/watch?v=A11X1F2AExo

Eden njihovih čudovitih komadov, pa bolj poredko zavrten...

Hehe, Colt, tud stric Gugl kdaj prav pride, sem že stara pa veliko pozabimuser posted image .  Drugače pa... jaz sem ubrisana na dokumentarce bolj kot na glasbo. Pa poklicna deformacija. Vsega po malem. Moje polje ubrisanosti je malček dlje v zgodovini glasbe kot so Pink Floydi pa Rod Steward.user posted image

Jst.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1631
27.1.2010 22:31:13   
noranate
ja, rabim pomoč, kr so se mi gate neki zgubileuser posted image user posted image user posted image
Samo hec, drgač so gate večje od zadnjice, da se prav izrazimuser posted image .
Bi mi pa zdaj prav pršla kakšna Ruslana in njen Wild dance, mater je to super za razmigat se, pa kdo bi reku da mam hčero staro 16user posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1632
27.1.2010 22:33:03   
noranate
Pa ne mi rečt ,da ste zares vsi pred dnevnikom. e jaz pa iz inata ne bomuser posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1633
27.1.2010 22:33:15   
Klemy82
Ekola, tole vam prilepim za lep večer/noč, jst se dam pod tuš pa grem ajat. Bodite pridni in ostanite v cvetju.user posted image
http://www.youtube.com/watch?v=STKkWj2WpWM

Jst.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1634
27.1.2010 22:33:23   
madela
Norica,a ne nosiš tangic,nooo user posted image user posted image
Pa ne morjo bit gatke večje od tazadnje user posted image
Ruslana...no za njo pa vem katera je,vsaj nekaj user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1635
27.1.2010 22:34:12   
Colt
ENa najlepših pesmi vseh časov pa je ''To all the girls i loved before'' by Iglesias&Nelson...svetujem toplo.

Ej Klemy, kako je ime najljubši kitari od Marka Knopflerja? user posted image user posted image

Madela, ti pa klikni:

http://www.youtube.com/watch?v=ARw5Y-TxtTc&feature=related

...and once you have tasted flight, you will walk the earth with your eyes turned skyward, for there you have been and there you long to return. -- Leonardo de Vinci
AMEN!

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1636
27.1.2010 22:34:27   
madela

Pa ne mi rečt ,da ste zares vsi pred dnevnikom. e jaz pa iz inata ne bomuser posted image

Jaz samo poslušam,tko mimogrede,vidim pa nič user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1637
27.1.2010 22:36:14   
gita10
IZVIRNO SPOROČILO: Klemy82

Da boste vedele, o čem midva s Coltom
http://www.youtube.com/watch?v=fTLEVNjI-rk

Meni je pa Rod Stewart super. Letos bo koncert na Dunaju samo odpotujemo 30 v Grčijo pa dvomim, da mi bo uspelo it- no mogoče me moj dragi presenet- čeprav je zato samo 1% možnosti. Toda upam lahko pa vseeno, da mi uspe pridet na koncert. Organizira ena naša turistična agencija - za eno osebo od 147 eur naprej - 300 eur za dva čez tri dni pa Grčija - mal teška bo.

(odgovor članu Klemy82)
Neposredna povezava do sporočila: 1638
27.1.2010 22:36:55   
Klemy82

Ej Klemy, kako je ime najljubši kitari od Marka Knopflerja? user posted image user posted image

Geee ne bi vedla.user posted image

Jst.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1639
27.1.2010 22:38:15   
madela

Madela, ti pa klikni:

http://www.youtube.com/watch?v=ARw5Y-TxtTc&feature=related

To mi deli,jaaa user posted image To mi že bolj v uho pade user posted image

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1640
27.1.2010 22:38:30   
Colt
Klemy, potem verjetno poznaš tut The Byrds in njihov Mr. Tamburine man....pa Dr. Hook: Ballad of Lucy Jordan ali pa Sylvia's mother user posted image user posted image

Mah dolgčas...na msnju nobenega, tu na pol zaspano...še 20 sklec pol pa počas v deželo sanj, zazipano spat in sanjat kako zvezdico. Mogoče tisto ki jo vidim iz balkona user posted image

AMEN!

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1641
27.1.2010 22:39:26   
gita10
Madela a jih nimate v Celju za valentinovo

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1642
27.1.2010 22:42:18   
Klemy82

Klemy, potem verjetno poznaš tut The Byrds in njihov Mr. Tamburine man....pa Dr. Hook: Ballad of Lucy Jordan ali pa Sylvia's mother user posted image user posted image Ja, mi je malček poznano, ja.user posted image

Mah dolgčas...na msnju nobenega, tu na pol zaspano...še 20 sklec pol pa počas v deželo sanj, zazipano spat in sanjat kako zvezdico. Mogoče tisto ki jo vidim iz balkona user posted image
No, jst bom sklece preskočila, grem pa tud jst mal mižat. Nočko vsem.

Jst.

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1643
27.1.2010 22:43:32   
madela

IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Koga pa...Fosile misliš? Saj tako ali tako ne morem it,ker nimam varstva user posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1644
27.1.2010 22:45:28   
noranate
Colt, z Whitney Houston si mi pa res popihal na dušo. I wanna dance with somebody.....

Kaj je novega po svetu Madela, kaj so zaznala tvoja ušesauser posted image

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1645
27.1.2010 22:47:36   
madela

Kaj je novega po svetu Madela, kaj so zaznala tvoja ušesauser posted image

Nič,ker sem ugasnila user posted image

(odgovor članu noranate)
Neposredna povezava do sporočila: 1646
27.1.2010 22:49:06   
gita10
IZVIRNO SPOROČILO: madela

IZVIRNO SPOROČILO: gita10

Koga pa...Fosile misliš? Saj tako ali tako ne morem it,ker nimam varstva user posted image

Men je pa tok fajn sedaj- nikoli nisem imela varstva od rojstva naprej ne. Sedaj je pa moj brat v resni vezi z punco, ki ima otroka. In da jima "olajšam začetek  veze- ko moraš ves čas en po drugem viset" jaz vzamem otroka k sebi
in potem sta mi dolžna in tako sem jaz dobila za petek varstvo - pa še kdaj ga bom.  

(odgovor članu madela)
Neposredna povezava do sporočila: 1647
27.1.2010 22:51:34   
noranate
Drage moje, grem pod tuš . g. soprog je prišel domov, greva spat. Bodite pridne in lepe sanje želimuser posted image

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1648
27.1.2010 22:51:55   
Colt
Noraname, si videla moj novi podpis? Hehe....bojim pa se da ni namenjen tebi user posted image
Whitney....še vedno je najboljši ''one moment in time''

AMEN!

(odgovor članu gita10)
Neposredna povezava do sporočila: 1649
27.1.2010 22:55:13   
gita10
Jaz obožujem skoraj vse vrste glasbe - sem pa predkratkim otkrila enega pevca v kateri glas sem se takoj zaljubila - pa tudi stas ni slab.
Malo za pokušino- nekaj starega ampak v njegovi izvedbi.  

http://www.youtube.com/watch?v=4d95a9cH-Z0

(odgovor članu Colt)
Neposredna povezava do sporočila: 1650
Stran:   <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  64 65 [66] 67 68   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?
Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Aplikacija Gorski vodnik – pomoč na poti v...
Več kot 10.000 kilometrov je skupna dolžina planinskih poti, ki so jih posneli z GPS aparati. Podatke so zbirali več kot...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?