zoey
|
Zoey huda!!! Napišem prosti spis, pozabim kopirat, hočem objavit, pa me rukne ven Grdi grdi RR (upam, da me ne bojo ukinl ) Vidim, da dans reklame laufajo Jaz sem se pa danes nekaj novega naučila. Ženska pri G dobi nek obrazec v 3 izvodih. No, mogoče ( ) sem že kdaj omenila, da je moj G en velik šalabajzer, sestra mu pa družbo dela. In noben ne bev ne mev, liste mi je zgleda sestra zataknila med ostale, tetka na CSD je zgleda enega vzela, sicer ne vem kdaj pa kako ga je našla, ampak je že spretna. Sem bila zmenjena z bivšo sosedo, ki je tudi marčevka in pravi, da mora še v ZD to nest, pa razmontiram svojo MK in najdem 2 listka. Moj G ni bil niti toliko živahen, da bi svojo kopijo dal v kartoteko. Noooo, mogoče jo bo pa ju3 vzel ... not Pol sva šli na en dolg čvek in kofi in je pasalo. Se mi je pa potem grozno mudilo kuhat, pa se mi v bistvu ne bi bilo treba mudit, ker je lubo v izi prišel 40' kasneje. In seveda je v času, ko je bil priden in točen, pozabil, da mi je pa fajn, če pokliče, če ga ni, a ne Ajflček naj pa strada Seveda sem ga nahranila, ampak ful ne maram sama jest kosila. Ta le domača prevzgoja mi ne gre
|