Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Drugače pa je težko potem to odmislit. Jaz se učim in imam v glavi samo
Zdaj nama bo uspelo
oziroma bo seznamček kar lepo roza
in da je še velik pred mano in da mam še čas za bebija.me pa enako boli ko so okrog mene same nosečke al pa ki so že rodile...ti svetujem da naslednič ko ti bo kdo kaj takega rekel,povej nazaj mal z nasmeškom mal z jezo,da pa otroci ne rastejo na drevesu in da jih ne moreš dobit ko tebi pade na pamet.nek sem brala(na drugmu forumu) ko je rekla da si otroci sami izbirajo starše,pa še kako prav ima!!ne sekiraj se,saj zato imaš pa nas na forumu,ki te še predobro razumemo!!pa en lep ponedeljkov dan ti želim oz. vam vsem!!
Potem imam spet v glavi ka če tega tudi padem.. potem sploh ne vem od kje in kako bom dobila energijo in voljo za učnje.
pričakujem 1.3.
PRIČAKUJEMO:
pričakujeva po 4.marcu.
. kot sem že pri februarju napisala je ta mesec prišla po 25-ih dneh. tako da očitno iz rednih 28 je prejšnji mesec imela 26 dni, ta mesec 25 dni - kaj bo naslednji mesec pa ne vem. tako da ta mesec pa bom rekla takole - vzela bom 28 dni - torej je ne pričakujem tam najkasneje do 10.3.. bo pa to najin 6 krog.