|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: nisem prepričana
5.2.2010 20:57:05   
avsa
Vijoličarka, zadela si bistvo. Sex je bil nekaj fantastičnega. V svojih 40 letih kaj takega še nisem doživela. Z njegove strani pa je bilo navdušenje še veliko večje. Pravi, da sploh ni vedel, da je to možno.

Tisti del, da je mami nadomestil moža, razen sexa seveda, pa sem mu jaz opisala z istimi besedami. Se mi zdi prav neverjetno kako si zadela. Seveda je bil ob mojih besedah šokiran. Začel je trepetat in jokat. Mogoče je celo za trenutek spregledal, da je to res, ker je imel v očeh prisoten strah. Potem pa se je obvladal in seveda vse zanikal

Zdi se mi, da bi mu morala pomagat, pa ne vem kako. Po obdobju ločitve, ki sem ga komaj preživela, bi potrebovala človeka, ki bi mi pomagal, da se regeneriram, ne pa da me še dodatno izčrpava. Mi je zelo žal zanj, ker drugače je pa zlat.

(odgovor članu trezika)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: nisem prepričana
5.2.2010 23:21:02   
Majuska
IZVIRNO SPOROČILO: PiaM

Ne verjamem, da ga je lahko prevzgojit.
Prav si se odločila, da ga zapustiš in vztrajaj pri tem.



Edina oseba, ki jo lahko spremeniš, si ti sam user posted image

Kar se pa tiče tvojega partnerja - dokler bo postavljal mamo na prvo mesto,vajina veza ne bo uspešna. In vse njegove obljube so prazne, očitno zaradi udobja doma ne bo storil nič glede vaju. Vijoličarka je dobro povedala - podrejen je materi, ki mu nudi vse razen seksa, le-tega pač dobi pri tebi in očitno tako gleda na vajin odnos. S tem se pa izmika tudi odgovornosti do tebe. Mislim da je zate veliko bolje, da se ta odnos prekine in zaživiš tako, kot si zaslužiš.

Pa srečno!


_____________________________

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008


(odgovor članu PiaM)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: nisem prepričana
6.2.2010 5:33:07   
Ronči
o fak, punca bejž stran

_____________________________

You can't fix stupid.

(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: nisem prepričana
6.2.2010 8:36:25   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: avsa

Vem, da se je o temi "mamin sinček" tu že veliko pisalo. Nisem prepričana, ampak bojim se, da imam tudi jaz takšnega fanta. Nimam izkušenj s tem. Naštela bi kar nekaj dejstev in prosila vas za mnenja.

- star je 34 let in živi sam z mamo, ki mu kuha, pere...
- jaz sem ločena in imam otroka, ko se pogovarjava o skupni prihodnosti se več časa pogovarjava o njegovi mami, kot o mojih otrocih, (kako bo vse sprejela...)
- ko sem sama cel vikend in sta otroka pri očetu, ne more preživeti celega vikenda pri meni, ker je mama osamljena in ko sva se nekoč zmenila, da bo soboto imel kosilo pri meni, je v istem trenutku klical mamo, ji to povedal in obljubil, da v nedeljo bo pa jedel pri njej,
- zgodilo se je, da sem mu neko nedeljo rekla, da komaj čakam večera, da bova skupaj pogledala eno oddajo, pa je rekel, da ne more, ker je mami obljubil, da bosta gledala skupaj,
- na čistem začetku sva se enkrat razšla, ker je vedel, da bo mamo prizadelo, ko bo izvedela, da imam otroka,
- neko soboto sva šla v Celovec po trgovinah, sem pričakovala da bova med drugim pogledala kakšno sexi spodnje perilo.... pa ni bilo nič od tega. Karkoli sva gledala je bilo: to more mama videt, mamo moram pripeljat gor, mama bi to potrebovala, mami bi to bilo všeč. Da ne omenim, da jo je želel presenetiti in ji kupiti trenirko in sva dve uri iskala primerno...
- se zgodi, da me pokliče in reče da nima čas prit k meni. ker gresta z mamo na obisk k stricu...,
- če ga pokličem zjutraj, kdaj se vidiva popoldan, mi reče, da more najprej priti domov, da vidi mamine plane, potem me bo pa poklical da se zmeniva,
- nekoč mi je povedal en mamin stavek, ki ga nikakor ne morem pozabit: A zdaj pa že vsak dan hodiš k nje, kar naenkrat boš pa rekel, da se seliš. Meni se zdi, da je s tem stavkom jasno povedala naj si tega ne dovoli.

Če mu rečem, da se mi ne zdi to zdrav odnos to zanika. Pravi, da odkar je umrl oče pač on skrbi zanjo, enostavno jo ima rad in rad kaj stori zanjo in jo osreči.

Spoznala je še nisem. Zdaj pa ne vem, ali sem le panična in prezahtevna ali pa je tukaj res kaj narobe.

Prosim za vaša mnenja in nasvete.

Hvala vnaprej.


tema je bla moja ja glede mamin sinček to je res katastrofa preverjeno 2 leti popol tak da upam da ti bojo punce znale pomagat mene so tudi velik pomagale tak da sem samska in sem saj malo prišla k sebi , ko slišim mamin sinček ratam kar živčna.


_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu avsa)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: nisem prepričana
6.2.2010 8:40:36   
pridna_janja
IZVIRNO SPOROČILO: avsa

Lep pozdrav, punce!
Hvala za vaše hitre odzive. Povem naj, da nimate opravka s kakšno neizkušeno najstnico. Stara sem 40, imam dva otroka(15 in 10 let), ločena. Sem visoko izobražena, v službi imam vodilno delovno mesto, ljudje me spoštujejo...
Bala sem se, da bodo vaši odgovori takšni kot so. S partnerjem se zaradi vsega navedenega razhajava. Ker on joka, prosi za novo priložnost, pravi da sva si usojena, da se mu meša, ko me ni, sem želela še kakšno mnenje, da vidim, ali le mogoče brez veze kompliciram.
Začetek je bil prekrasen. Spoznal je moja otroka. Takoj so se ujeli, kar mi je zelo veliko pomenilo. Sčasoma je spoznal tudi moje starše in nekaj prijateljev. Potem pa me je začelo motit, ker on pa mene še ni predstavil ne domačim, ne prijateljem... Veliko nisva hodila v javnost. Če pa sva šla sem imela občutek, da se me sramuje. Če me je držal za roko in srečal nekoga, ki ga pozna me je hitro izpustil. To je zagovarjal s tem,da se more navadit.
Že kar nekaj časa sem sumila, da je nekaj zelo narobe. Ker ga pa ljubim z vsem srcem, sem sama sebi nekaj časa tajila, sedaj pa več ne gre. Ko bereš druge zgodbe takoj vidiš bistvo in rešitev. Ko pa si sam vpleten v eno tako zgodbo in so zraven še močna čustva, pa odpoveš.
Po eni strani me vaši komentarji tolažijo, ker vidim da sem situacijo pravilno ocenila, po drugi strani pa sem neskončno žalostna, ko vidim da za naju verjetno res ni rešitve.
Prosim le odgovor še na eno vprašanje. Kaj mislite, ali je mogoče takšnega človeka prevzgojit? Preden dokončno obupam, bi rada pretehtala vse možnosti.
Hvala za vaša mnenja, dobrodošlo je prav vsako.
Pozdrav!


no jaz sem pa stara 31 nimam otrok in sem bla s takim in sem mu dala priložnost in se po enim tednu spet stanje poslapšalo tak da raje pejt stran od njega pa pridi k meni pa greva na en skupi sprehod in na cajčka pa se bova malo pogovorile,sem iz okolice sevnice


_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu avsa)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: nisem prepričana
6.2.2010 8:47:21   
pridna_janja
ker drugače je pa zlat.


zlat GOR ali dol pejt stran ker bo še hujše sranje čez par let.Bivši moj povrh je bil tak ljubosumen da cist z vsakim ko sem se pogovarjala ali službeno ali sosed ali bilo kaj mi je že metal pod nos tanovi tanovi tanovi.user posted image user posted image user posted image


_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu avsa)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: nisem prepričana
6.2.2010 12:51:53   
poli*
Verjetno si se iz prvega zakona nekaj naučila... ne ponavljaj napak.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: nisem prepričana
6.2.2010 13:59:10   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: hubi

Ne, ni ga možno prevzgojiti. Škoda živcev in časa.


TI GA NE MORES!!! LAHKO SE SAMO SAM NA SVOJO ZELJO AMPAK ZEEEELOOOOO TEZKO!!!

Se opravicujem za crke!user posted image user posted image

(odgovor članu hubi)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: nisem prepričana
6.2.2010 14:10:13   
rija
IZVIRNO SPOROČILO: avsa

Vijoličarka, zadela si bistvo. Sex je bil nekaj fantastičnega. V svojih 40 letih kaj takega še nisem doživela.


ja no...potem pa ga mej samo za seks....user posted image  sicer pa  uživaj svoje življenje....

jaz bi si takega ne domov vlekla....pod nobenim pogojem.

_____________________________

...vox populi...

(odgovor članu avsa)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: nisem prepričana
6.2.2010 14:23:47   
ksenjicka
To ni samo mamin sin, temveč popolnoma odvisen od nje in popolnoma nesamostojno bitje. To je mehkužec, ki potrebuje ob sebi močnejšo osebo in to je našel v mami, ki nikoli ne bo sprejela nobene njegove ženske. Ona mu je alfa in omega. V glavnem uničuje in uničila mu bo življenje njemu in vsem ženskam ki jih bo imel, ker on tega nikoli ne bo sprevidel. Je pač slabič in če sama sebi želiš srečno življenje naredi sebi uslugo in prekini vse stike z njim.
Poišči si moškega, ki lahko živi in je sposoben 100% živeti sam oziroma s teboj in sprejeti tvojega otroka ne da kogarkoli kadarkoli sprašuuje za kakršnakoli mnenja.
Ti rabiš resno odgovorno osebo ob sebi, le tako boš srečna.
Svetujem ti da raje zaenkrat ostaneš sama, dokler ne najdeš primernega kandidata, ki si te zasluži.
Če boš s tem ostala boš samo trpela. Kaj če ti naredi še enega otroka, potem boš pa še večja reva.

Kruto ampak resnično. To je moj prijateljski nasvet, čeprav te ne poznam. Tako bi ravnala tudi sama, če bi se znašla v taki situaciji.

Pa srečno in poročaj, če boš utegnila.

Lep dan. In samo beži od njega, če si pametna!!!

(odgovor članu avsa)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: nisem prepričana
6.2.2010 16:26:53   
Pat74
Tale za resno zvezo ne bo nikoli, edino v primeru, da bi mamca šla na drugi svet, pa še pol se mi zdi, da bi bil s tabo zato, da bi mu jo nadomestila, še več, pa da bi mu občasno še dala, žal.

(odgovor članu ksenjicka)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: nisem prepričana
6.2.2010 16:27:47   
baguSka

IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: avsa

Vijoličarka, zadela si bistvo. Sex je bil nekaj fantastičnega. V svojih 40 letih kaj takega še nisem doživela.


ja no...potem pa ga mej samo za seks....user posted image  sicer pa  uživaj svoje življenje....

jaz bi si takega ne domov vlekla....pod nobenim pogojem.


user posted image

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: nisem prepričana
6.2.2010 20:20:56   
silvya
IZVIRNO SPOROČILO: rija

IZVIRNO SPOROČILO: avsa

Vijoličarka, zadela si bistvo. Sex je bil nekaj fantastičnega. V svojih 40 letih kaj takega še nisem doživela.


ja no...potem pa ga mej samo za seks....user posted image  sicer pa  uživaj svoje življenje....

jaz bi si takega ne domov vlekla....pod nobenim pogojem.


Se bom kar tu podpisala.

(odgovor članu rija)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: nisem prepričana
6.2.2010 21:28:17   
Mandek
IZVIRNO SPOROČILO: avsa

Vijoličarka, zadela si bistvo. Sex je bil nekaj fantastičnega. V svojih 40 letih kaj takega še nisem doživela. Z njegove strani pa je bilo navdušenje še veliko večje. Pravi, da sploh ni vedel, da je to možno.

Tisti del, da je mami nadomestil moža, razen sexa seveda, pa sem mu jaz opisala z istimi besedami. Se mi zdi prav neverjetno kako si zadela. Seveda je bil ob mojih besedah šokiran. Začel je trepetat in jokat. Mogoče je celo za trenutek spregledal, da je to res, ker je imel v očeh prisoten strah. Potem pa se je obvladal in seveda vse zanikal

Zdi se mi, da bi mu morala pomagat, pa ne vem kako. Po obdobju ločitve, ki sem ga komaj preživela, bi potrebovala človeka, ki bi mi pomagal, da se regeneriram, ne pa da me še dodatno izčrpava. Mi je zelo žal zanj, ker drugače je pa zlat.


_____________________________

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu avsa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: nisem prepričana
6.2.2010 21:30:39   
Mandek
Od meni zelo drgage osebe mož jo tudi pretepa in pije, ampak, ko pa to ne počne, je pa res zlat. Blaaaaaaaaaaah.

Draga avsa...saj veš, da ne rabiš takih ljudi okrog sebe, ne? Poglej na to stvar z distance...Ne, poglej na to, kot, da že ležiš na smrtni postelji in obujaš spomine na fantastično in  maximalno izkoriščeno življenje. Ga vidiš zraven?


_____________________________

Bistvo je očem skrito. Kdor hoče videti, mora gledati s srcem. (Mali princ)

(odgovor članu Mandek)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: nisem prepričana
7.2.2010 16:02:36   
Taddy78
Zakaj bi ga poskušala prevzgojit?
Al ti ali mamica...pogoj in nič drugega.

Joj kak je meni to smešno poslušat in gledat...moj je daleč od tega, da bi bil mamin sinko in ko se kaj skregamo reče njegova mati da bo šla in pol se naj pazi kaj bo, ko ne bo imel kaj za jest...midva pa skoraj padeva pod mizo od smeha, pa še tast ji reče, naj drži go...

Saj ne rečem, verjetno bom tudi jaz zaščitniška do sina, ampak kaj je pa preveč je pa preveč.

Vprašaj ga, kako dolgo ga je dojila...verjetno ga še sedaj user posted image

Sem se pa ob branju Sinček? Jst bi mu rekla kar mamin sonček. BU-BU-BU. skoraj polulala od smeha....



(odgovor članu Andromeda)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: nisem prepričana
8.2.2010 18:04:47   
mala zirafa
Naročita se pri svetovalcu.Mogoče se ne zaveda tvojih problemov oz. je zanj to itak normalno.Kaj pa očeta nima?Omenjaš samo mamo.Ponavadi ko fantje odraščajo brez očeta samo z mamo so običajno taki kot ga ti opisuješ.Poznam primer.

(odgovor članu Taddy78)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: nisem prepričana
8.2.2010 18:10:18   
kalbo
Pol nej pa še seksa z mamo, tebe nej pa pri miru pusti.

(odgovor članu avsa)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: nisem prepričana
8.2.2010 19:37:12   
avsa
Hej!
Morem priznat, da vselej, ko sem že čist blizu, da ga pokličem, preberem vaše odzive, pa se malo skuliram.
Oče mu je 4 leta nazaj umrl. In takrat je nekako prevzel skrb za mamo. Živita v hiši in zaveda se, da mama s svojo pokojnino sama tam živeti ne more. Zato tudi pod nobenim pogojem ni pristal, da bi se on preselil k meni, kar bi mi seveda bolj odgovarjalo. Čuti se dolžnega poskrbeti zanjo, tako finančno, kot tudi čustveno. Saj finančno se mi niti ne zdi tako sporno. Kar pa se tiče čustvenega dela, se pa ne morem sprijaznit. On je nekako svoj čas delil na dva dela. Ko je prišel s službe je pri mami jedel, spil kavo in se ji posvetil nekako do 16.00 ure. V tem času je tudi na telefon bil težko dosegljiv. Potem si je vzel eno uro zase, ostali del dneva pa je bil moj. Imela sem občutek, da se deli na dva dela. Pol meni, pol mami. Pa nekako se mi zdi, da je vsakokrat, ko sem se glede neke zadeve pritožila (npr. gledanje nedeljske večerne oddaj z mamo), se to ni več ponovilo in je upošteval mojo pritožbo. Kadarkoli se je nabralo toliko, da mi je počil film, je jokal in govoril, da ne zna drugače, da bi mi rad pokazal koliko mu pomenim in da mu je žal, da to ne vidim. Verjamem mu, da bi rad naredil, tako da bi bilo prav, a ne zna. Mene pa utruja, da ga moram non stop učiti, kaj je primerno in kaj ne.
Resnično si ne želim celo življenje se boriti za svoj položaj. Zato pa tudi vztrajam pri svoji odločitvi. Bega me le misel, kaj pa če bi počasi le uvidel....? Ali pa tudi ne. Verjetno je res bolje, da pustim vrata zaprta.
Hvala za vaše komentarje, mi vlivajo moč in upanje, da delam prav.

(odgovor članu kalbo)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: nisem prepričana
8.2.2010 19:47:52   
tejči28
Moj bivši je bil mamin sinček,čeprav sma bila v najetem stanovanju,ki ga je kupila njegova mama in sma plačeval anajemnino njej,se je kadarkoli ga je poklicala vstal in šel tja.Tudi če ga je povabla na kosilo,samo njega,in sem jaz že kuhala kosilo za naju,se je vstal in šel tja.Meni pa rekel,da bo jedel kosilo za večerjo.Mislim,halo. Vedno je tud povabla samo njega tja,če je še mene,pa me je vedno žalila,sicer se je postavil za mene.Samo to ni to.Vedno bo ostal mamin sinko,ker takšen pač je.Njegova mama pa je zelo dominantna ženska,ki ima tudi moža pod kontrolo.Ima tudi brata,ki pa je čisto drugačen.Takšni nikoli ne odrastejo in si morajo najt ženske,ki jim enostavno to odgovarja,da niso na prvem mestu,da je tam mama vse.Za mene to žal ni.
Moj mož pa spoštuje svoje starše,jih ima rad,ampak ve,da smo mi družina,ki moremo držat skupaj.

Vztrajaj pri svojem,jaz ne verjamem,da bi se lahko tak drastično spremenil,ker ga tudi mama zelo vleče k sebi in mu tudi verjetno zbuja slabo vest,če ga ni.Mama bi si mogla najt sebi primerno družbo,sina pa pustit na miru.  

_____________________________

8.9.2008 nas je razveselil prvi sonček
8.9.2010 pa smo dobili drugo sončico

(odgovor članu avsa)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: nisem prepričana
9.2.2010 9:04:20   
pridna_janja
jaz se počutim odlično odkar nimam več mamin sinčka tak da punca raje pejt stran od njega poslušaj punce ker imajo prav meni so velik pomagale user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu tejči28)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: nisem prepričana
9.2.2010 9:13:36   
Teja K
Ne želiš si takšnega življenja... Ostani trdna in ga ne spuščaj več blizu... Tudi če bi se on spremenil, vedi, da ostajajo neke vezi med otroci in mamami in tega nočeš, ni ti potrebno, sedaj je napočil čas, da ti uživaš, otroka si pripeljala do samostojnosti, za sabo že imaš izkušnje... ne rabiš sedaj nekoga, ki mu ga boš morala na silo vleči iz maminih krempljev ali pa se prilagoditi in vedno imeti ob sebi še taščo, mogoče bo še spala z vama počasi...

Ženska zaslužiš si, da si nekmu na prvem mestu, da te razvaja in carklja, da hodita samostojno po poti, ki si jo zamislita...

Zato ostani trdna in naj te ti kužkasti pogledi ne zmedejo, verjetno je navajen z njimi vse dobiti... ne pusti se, ozri se okrog sebe in najdi nekoga drugega ali pa nekaj drugega kar ti bo v veselje.

(odgovor članu pridna_janja)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: nisem prepričana
9.2.2010 10:54:03   
pridna_janja
kužkasti pogledi ne zmedejo,
točno tako je tudi moj gledu me in skos govoril dej no dej no in mi je blo hudo za njega zdej pa ne več 

_____________________________

Quando fra l’altre donne ad ora ad ora
Amor vien nel bel viso di costei,
quanto ciascuna e men bella di lei
tanto cresce ‘l desio che m’innamora

(odgovor članu Teja K)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: nisem prepričana
9.2.2010 11:00:46   
baguSka
Kaj pa očeta nima?Omenjaš samo mamo.


A ni rekla da ga nima vec!?user posted image

(odgovor članu mala zirafa)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: nisem prepričana
9.2.2010 11:08:22   
baguSka
kaj pa če bi počasi le uvidel....? Ali pa tudi ne. Verjetno je res bolje, da pustim vrata zaprta.


Odgovori sama sebi na eno samo vprasanje? Ali si tega zelis? On spremenil se ne bo. Pa se lahko se tako trudi, vedno bo podlegel maminemu vplivu. Na NJEGOVO veliko zalost!! Od tebe je odvisno cesa si v svojem zivljenju zelis in ce je to ON (taksen kakrsen je) potem ga sprejmi! Ampak on ob sebi potrebuje zensko, ki bo odvisna od njega.. ki ga bo sprejela taksnega kot je - brez sprememb! Drugace bo SKOZ kreganje 'v hisi'. Jaz ZAL ne poznam primera, ki bi se izboljsal v tej smeri.. mogoce pa je!? Ze res da si zeli tvoje pomoci, a ko mu jo skusas dat, te pa verjetno zavraca, ne? Never ending stori. Odlocitev je pa seveda v tvojih rokah.

(odgovor članu avsa)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Vaginalne okužbe je treba zdraviti
Najpogosteje vaginalne okužbe povzročajo glivice. Če okužb ne zdravimo, imajo lahko negativne posledice na plodnost in n...
Nosečniška zgodba: Zakomplicirano do konca
Po perfektni nuhalni svetlini se odločim, da grem še na zadnjo vožnjo z motorjem. Končala se je veliko prej, kot sem nač...
Najlepše ime za fantka po vašem izboru
Vsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
5 glavnih nalog vsake družine
Katere so tiste glavne naloge, ki jih mora opraviti zdrava družina? Pa ni važno, ali gre za tradicionalno družino, samoh...
TOP ponudba počitnic za družine
Kam se boste odpravili letos poleti? Za vas smo zbrali nekaj TOP predlogov, kako ustvariti nepozabne spomine.




Vrtec.
пеперутка16

Hodi/jo vaš/i otrok/ci v vrtec? V kateri?