strumf
|
čav. po dolgem času . stanje vse ok, naš mali lump je včeraj praznoval mini 7 rojstni dan . bravo mali . se mi zdi da kar dnevno napreduje. sicer se še ne plazimo, smo pa zelo radi na trebuščku, pa se obrača na vse strani, pa rito malo gor pa vstran, samo naprej še ne gre . drugače pa je začel zelo lepo sedet, seveda takrat ko hoče, je trebuh res zakon. vidim da ste vse že oreng na GH, midva danes greva na 3 GH, večerna kašica, upam da bo bolje spal. sem tri dni do sobote krivila polno luno, danes pa smo imeli od polnoči hajko na uro in pol, tak da luna menda res ni več bila kriva. lačen seveda ni bil, kaj je potem narobe, jok in debele oke ko sovica. pa reče dragi, da je sigurno to od zobkov-jih še nima. no pa ga dam ob petih k nama na posteljo, ga obrnem na trebuh-je v vreči pa se sam ne more, in lej ga zlomka on na trebuhu zaspi , mami se je pokazala amerika vse do pol osmih. tak da bomo danes spali brez vreče, pa da vidim če se obrne sam, če ne ga bom pa kar jaz . drugače pa sva jutranja tipa od 7 zjutraj smo že v akciji, seveda pa potem ob pol destih že omagamo .
|