Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Bomo videli, odvisno od ful stvari pri nama, pa o tem kdaj drugič. 
.
želim ti lepo
. Folno kislino sem tudi jaz začela jesti šele včeraj ko sem naredila test. Enako je bilo tudi v 1.
. Pa jajčnike začutim vsake toliko časa, tako vsaj vem, da nekaj se pa le dogaja tam spodaj.
.
komaj čakam da bo pomlad!
Če pa se je ful podatkov nabralo, pa sem čakala, da bo katera. Pa saj bi bilo dobro, da se zmenimo, da to ena dela. Meni ni, sem pa jih popravljala, ker nisem želela, da katera izvisi. Boš ti?
pa naj bi se slišali kmalu po tem, če se prav spomnim.
. Najbrž se širi. A gledate kaj te linke v našem seznamčku? Jaz na par dni grem pogledat kako velik je plodek -
, čestitke!
, ne bo mi treba več toliko časa čakat. Sicer pri nadomestni G ker moje ginekologinje ni ampak vseeno. Za seznamček, prosim popravek prvi pregled 18.3.
videla v nedeljo zvečer, pa kr nisem mogla verjet pa sem včeraj naredila še enga, ker so ravno ta poecni testi. No in je
hmmm