Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: slo obala-najem stanovanja za 1 mesec 10.3.2010 16:42:11
bomboncek
linostar, jaz morda poznam nekoga, ki se je pred kratkim preselil iz stanovanja v hišo, stanovanje pa je adaptiral in ga bo oddajal. prosim, napiši koliko si pripravljena odšteti za en mesec najema.
RE: slo obala-najem stanovanja za 1 mesec 15.3.2010 21:32:42
bomboncek
linostar, stanovanje je v Semedeli. nima ravno morja pod seboj, je pa v mirni ulici, do mestne plaže je 5-7min z avtom, dostopna pa je tudi peš (mestna in Žusterna) s peš potjo v obe smeri. pusti mi kak stik v ZS in ga bom oddala lastnikom. stanovanje bo zelo lepo, sodobno opremljeno in popolnoma na novo adaptirano in opremljeno. sva na zvezi.
RE: slo obala-najem stanovanja za 1 mesec 10.4.2010 18:04:15
Misek
IZVIRNO SPOROČILO: linostar
Oddala sem oglas na obala.net. Če pa kdo koga pozna pa se tudi priporočamo za gsm številko. Letos smo se odločili, da tako preživimo naš dopust.
Lp
Ce ne bos nasla, mi javi. Lahko ti zrihtam vecjo sobo z 2 posteljama, skromno opremljeno, vendar na 3 minute pes od mestne plaze (center Kopra) za mesecno najemnino.
RE: slo obala-najem stanovanja za 1 mesec 15.4.2010 13:56:53
livia
Preko oglasov boste težko kaj našli. Na obali vsi še študente spodijo čez poletje domov in oddajajo čez poletje, vendar ne za mesečno najemnino kot npr 400€, ampak turistično na dan, kar pa zna bit kar drago. Odvisno koliko si pripravljena odšteti. Če bi dala 50€ na dan, verjetno ni problem dobit. Kar kakšno agencijo na obalo pokliči, jih je kar nekaj Odvisno kje želiš biti - Koper, Izola, Portorož, Piran, Strunjan,...
Otroci obožujejo sladkarije. Bi mu kupili/podarili darilni paket sladkarij narocen preko preverjenega trgovca na netu?
Da, otroci potrebujejo tudi sladkarije in so jih zelo veseli (14%) Da, a bi jedel pod nadzorom odraslih (8%) Da, ce vem, da so kvalitetne (5%) Ne, kupujem sproti v trgovini (48%) Ne dajem sladkarij (25%)
Število vseh glasov: 73
Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!