|
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
[Brisano sporočilo] 6.3.2010 12:31:51
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
|
RE: PROSIM svetujte, katero marelo 6.3.2010 12:37:14
|
|
|
|
Čebel@
|
mi imamo zapp-a in je super
|
|
|
|
|
RE: PROSIM svetujte, katero marelo 6.3.2010 15:54:02
|
|
|
|
abi
|
Mi imamo Maclaren Quest sport. http://www.maclarenbaby.com/ klikni buggys Ima skoraj ležeči položaj, je lahek in okreten z odlagalno površino in seveda z strehico. Imela prej Zappa in moram reči da mi je bil bolj všeč in tudi bolj na majhno se ga zloži (po dolžini), ampak ta drugi mulček rad zaspi v vozičku in smo pač menjali za Maclarna kateremu se spreminja naklon hrbtišča.
< Sporočilo je popravil abi -- 6.3.2010 15:57:58 >
|
|
|
RE: PROSIM svetujte, katero marelo 6.3.2010 19:00:13
|
|
|
|
sanelaa
|
pikolo................... zloži se super, ima strehico, varovalo, pa otrok v njem lahko zaspi, ker se naklon spusti. Zapp je odpadel zato, ker nima možnosti ležečega položaja.
|
|
|
|
|
RE: PROSIM svetujte, katero marelo 6.3.2010 20:18:35
|
|
|
|
aleja
|
Jah, zapp mi odpade zaradi naslona :-( Grem zdaj še ostale predlagane vozičke pogledam :-D
|
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKoliko se lahko zredim med nosečnostjo?Telesna teža med nosečnostjo ne narašča enkomerno. Koliko kilogramov je ravno prav, koliko preveč in koliko premalo?
Zadnje s foruma
Dotikanje med nogami.
пеперутка16
Moj triinpolletnik se nenehno dotika svojega lulija in noče nehati. Poskusila sem ga na različne načine odvrniti, vendar ne deluje. Rada bi, če bi mi kdo, ki je imel podobno situacijo, napisal, kako jo je rešil. Hvala.