|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Julijske čveke 2008 - 5.del
25.3.2010 13:46:30   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: 3jeMi

... čau...

papa 3jeVi user posted image

Aleksander "the great" is here :)
08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1226
25.3.2010 13:47:57   
Majuska

sem ti ravno hotela napisat... sem ti hotela spustit en komentar in mi ne dovoli... tudi tvojega profila ne morem vidt user posted image

no karkoli je bilo, zdajle dela user posted image

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1227
25.3.2010 13:48:57   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: Almera

Moj dragi pa dvomim, da se bo kaj spomnil na materinski dan - mu moram kak namig čez dan navršt.

zato sem jaz kar na FB napisala čestitko ... da je ne bo spregledal user posted image

ampak očitno me je prehitel, ker je rožo že v torek kupil user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 1228
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 14:04:33   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1229
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 14:05:44   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1230
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 14:06:00   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1231
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 14:10:00   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1232
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 14:11:36   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1233
25.3.2010 14:12:56   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: UmpaLumpa

almera, hvala za obrazložitev. zakon si razložila. smem vprašat, kako je oče umrl? vidim, da odprto o tem govoriš, ne zameri vprašanju. user posted image

Bom še jaz pristavila svoj piskrček, da Almeri ne bo treba dvakrat pisat user posted image Koliko si bila pa stara, ko se je to zgodilo?

Jaz sem namreč očeta izgubila pri 19-ih, samo ni bilo nenadoma, je dolgo že bolehal. Čeprav si nikoli ne upaš priznati, k čemu to vodi ...

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1234
25.3.2010 14:14:32   
Majuska

ps. a mi res ne paše avatar? tak kjut punčka mi je user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zelo kjut punčka, ampak k "lumpi" bi se bolj podalo kaj bolj "porednega" user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1235
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 14:20:31   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1236
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 14:22:53   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1237
25.3.2010 14:24:04   
3jeMi

IZVIRNO SPOROČILO: Majuska

... čau...

papa 3jeVi user posted image

... i am back... user posted image

... dons ne delam nič, še kosilo bo iz Lidla... lazanja... user posted image

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1238
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 14:26:48   
Brisani uporabnik

(odgovor članu 3jeMi)
  Neposredna povezava do sporočila: 1239
25.3.2010 14:41:18   
3jeMi
majuska... vem sem cel tvoj profil prešnofala user posted image

rebeca... ok... potem so teli najini "starčki" še posebaj rahločutni user posted image

moj in materinski dan... zjutraj mu je moj oče rekel, da naj ne pozabi kupit rožice, pa pravi moj, da zakaj, saj danes ne bo videl svoje mame user posted image ... no, pa nisem mogla bit tih in rečem, da naj jo kupi v Lovrovem imenu, ker Lovro je sam ne more, a ne... pa on, blentavo, aja zato... user posted image

sem bila pa full presenečena na busu, kolk mularije je bilo z rožicam danes... user posted image

umpa... user posted image user posted image za sanje... user posted image ...
no, avatar je pa tale res boljši...

glede smrti... jaz sem veliko govorila o naši Deji, tudi doma smo se veliko pogovarjali o tem, pa še zdaj radi rečem kaj na to temo... pa je vedno znova lažje, čeprav pridejo trenutki, ko se zjokaš, ampak s tem ni nič narobe... na koncu prideš do tega, da je že moralo biti tako... naša tamala je bila živahna punca, veliko stvari jo je zanimalo in če bi se prebudila iz kome, bi bila rastlinca, kar pa njej zagotovo ne bi bilo všeč... poiskala sem ji mesto nekje v mojih mislih, srcu in tam je... pa ne me imet za čudno, ampak ji včasih zvečer v postelji tiho kaj zašepetam user posted image
... te pa take stvari spremenijo... začneš malo drugače gledat na svet... midva sva še isto leto prenovila stanovanje in se dokočno vselila skupaj, ob koncu leta sem zamenjala službo, ker sem ugotovila, da me dotedanja duši in da ne rabim tega itd....

< Sporočilo je popravil 3jeMi -- 25.3.2010 14:46:57 >

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1240
25.3.2010 15:13:16   
Majuska

no sem spet na starem...
user posted image
kak dolgo pa ne vem, se naveličam...user posted image

majuska, po eni strani je nekako lažje verjetno, ko se imaš čas pripravit in čas povedat, kar misliš... ampak ko je konec, je pa verjetno vseeno enako boleče, samo z drugačnimi občutki in dvomi se ubadaš.
kako ste se soočali z boleznijo, kako to pride, tisti prvi šok?

Ne, ni lažje ... če govorim o moji izkušnji, do zadnjega smo si lagali, da bo ozdravel, niti pomisliti nisem smela, kaj bi se zgodilo v nasprotnem primeru. Mesec dni pred očetovo izgubo je umrla stara mama (po mamini strani) in ko je oče stal na pogrebu ob grobu, je rekel "No še malo, pa bom tudi jaz tu!" - takrat se mi je pa koža kar naježila ob teh besedah.

Ravno za to, ker sem si zatiskala oči pred resnico, mu nisem rekla, kako rada ga imam ... na srečo danes vem malo več o smrti in podobnih stvareh; vem, da je oče to vedel.

En večer nas kličejo iz bolnice, naj pridemo tja - sploh nam niso upali povedati, kaj se dogaja ... pridemo z mami in sestro tja, pa nas ena sestra vpraša "a vam še niso povedali?" Takrat je bil šok. Še danes se spomnim, kako mi je zašumelo v glavi in sem samo pomislila, kako za vraga bom živela brez njega. Bila sem v nekem neznanem stanju zavesti. Tisto noč smo vse tri sanjale o očetu. Moj takratni fant se ni znal soočiti s tem, nekaj se je trudil mi stati ob strani - ampak šele danes vidim, da ni bil dovolj zrel za to.

Eh, še veliko bi se dalo napisati ... jaz sem še kaki dve leti imela občutek, da bo oče vsak trenutek stopil skozi vrata, ker kar ne moreš verjeti dogodkom. No, po toliko letih je bolečina izginila in se da govoriti o tem, v prvih letih pa sem samo jokala.

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1241
25.3.2010 15:25:06   
Majuska

majuska... vem sem cel tvoj profil prešnofala user posted image

kaj, kje, kako, zakaj? user posted image

rebeca... ok... potem so teli najini "starčki" še posebaj rahločutni user posted image

moj in materinski dan... zjutraj mu je moj oče rekel, da naj ne pozabi kupit rožice, pa pravi moj, da zakaj, saj danes ne bo videl svoje mame user posted image ... no, pa nisem mogla bit tih in rečem, da naj jo kupi v Lovrovem imenu, ker Lovro je sam ne more, a ne... pa on, blentavo, aja zato... user posted image

joj tile naši tatkoti user posted image

sem bila pa full presenečena na busu, kolk mularije je bilo z rožicam danes... user posted image

je pa lepo to videt, ne? user posted image

glede smrti... jaz sem veliko govorila o naši Deji, tudi doma smo se veliko pogovarjali o tem, pa še zdaj radi rečem kaj na to temo... pa je vedno znova lažje, čeprav pridejo trenutki, ko se zjokaš, ampak s tem ni nič narobe... na koncu prideš do tega, da je že moralo biti tako... naša tamala je bila živahna punca, veliko stvari jo je zanimalo in če bi se prebudila iz kome, bi bila rastlinca, kar pa njej zagotovo ne bi bilo všeč... poiskala sem ji mesto nekje v mojih mislih, srcu in tam je... pa ne me imet za čudno, ampak ji včasih zvečer v postelji tiho kaj zašepetam user posted image
... te pa take stvari spremenijo... začneš malo drugače gledat na svet... midva sva še isto leto prenovila stanovanje in se dokočno vselila skupaj, ob koncu leta sem zamenjala službo, ker sem ugotovila, da me dotedanja duši in da ne rabim tega itd....

Vidiš, podobno so imeli pri naših sosedih - to je bila moja prva izkušnja z izgubo. Sosedovo deklico je pri njenih še ne 16-ih zbil avto in je bila en teden v komi. Po dobrem tednu smo jo dokončno izgubili. Njeni so bili čisto sesuti, tudi mene je pošteno vrglo iz tira, ker sva se dobro razumeli ... čez dober mesec bo ravno obletnica, že več kot 20 let je od tega.

3jeMi, meni se ne zdi nič čudno ... kadar mislijo nanje ali sanjamo o njih, to vedo. Na neki drugi ravni, ampak še vedno so okoli nas user posted image jaz v takem primeru prižgem svečko, to mi da dober občutek.

08.08.2008

(odgovor članu 3jeMi)
Neposredna povezava do sporočila: 1242
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 15:39:47   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Majuska)
  Neposredna povezava do sporočila: 1243
25.3.2010 16:11:26   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

da prekinem malo globoke čustvene teme - Lj - jutri - mcD Čopova- od nekje 12.30 dalje ?! morem se še kaj javljat?

če bo kaj drugače - populis, prosim javi mi na mobi, ne vem, če imam še katerega od vas iz LJ... če sem pa imela, sem pa zohr zgubila z menjavo teleofna.

ti na ZS javim še moj telefon user posted image

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1244
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 18:16:02   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1245
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 18:31:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1246
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 19:40:23   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1247
   [Brisano sporočilo]
25.3.2010 19:51:41   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 1248
25.3.2010 20:15:54   
Majuska

IZVIRNO SPOROČILO: mojcek1

pozabla sm povedat - moja čebelca je pa čist opustila zgodnje jutranje mleko.

preprosto se ne zbudi več in ga zahteva, če se pa prebudi, je pa dovolj duda, včasih malo vode, tako da nobenmu že ene 14 dni ni treba vstajat okol 5h zjutri in gret mleko... sicer čez dan zato ne poje nič več, ampak očitno je skozi tisto fazo, ko bi potrebovala, tud prav. vidim, da je res, da včasih res ni treba neki na silo... hecn. do sedaj se je zbudila lačna, vedno skor vakum nardila, zdaj pa trenutno preprosto ne potrebuje.

Mojček, si me ravno spomnila, da moram vprašat koliko julijčkov je sploh še na flaški user posted image mi jo imamo še vedno zjutraj in pred spanjem, po nasvetu pedontologinje bi morali počasi že ukiniti.

Kako pa je pri ostalih?

08.08.2008

Neposredna povezava do sporočila: 1249
25.3.2010 20:29:52   
Majuska
zadnja moda pri nas so škatle

user posted image

takole se je prej afnal na kahli ... za kaj drugega še ni pokazal interesa user posted image

user posted image

08.08.2008

(odgovor članu Majuska)
Neposredna povezava do sporočila: 1250
Stran:   <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  48 49 [50] 51 52   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

6 značilnosti avgustovskih mamic
Mamice, rojene v zadnjem povsem poletnem mesecu, so posebni ljudje, za katere je težko, da jih ne bi imel rad. Kljub tem...
Kdaj je čas za kahlico?
Tako kot na skoraj vseh področjih otrokove vzgoje se tudi pri navajanju na kahlico teorija in praksa skozi čas spreminja...

Ali varate partnerja?
Mariposy

da (11%)

ne (89%)

Število vseh glasov: 341

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!