Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi. Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
RE: je katera brala - 7 navad srečnih otrok 22.3.2010 15:45:43
Gina
Ups, sem spregledala prej. Ampak zdaj ko sem pogledala, sem prišla samo do prve navade: bodi dejaven. POtem se predstavitev neha. Je pa to knjiga za otroke.
RE: je katera brala - 7 navad srečnih otrok 22.3.2010 21:46:13
taška30
Nisem brala, je po to izpeljanka iz osnovne (prvonapisane) knjige: 7 navad zelo uspešnih ljudi, avtorja Stephena Covey-a, ki jo zelo toplo priporočam vsem, ki imate voljo in željo kaj naredit za svoj osebnostni razvoj. Potem obstaja še 7 navad uspešnih najstnikov, pa zakoncev, pa še kaj..., ampak osnova je tista prva in kolikor razumem je temelj 7-ih navad povsod isti, le malo je prirejeno potem za otroke, najstnike, partnerstvo itd....