Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 16:31:54
|
|
|
|
enea
|
jaz sem tudi v prvi rundi, za mojga sem pa videla da bo v drugi rundi, in sem ji na pisala: "a ne ga srat no", pa mi je lepo odgovorila: " Prepričana sem, da vaš besedni zaklad dopušča bolj zrelo stopnjo komunikacije. Hvala" Virtualna carica!!!!!!
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 31.3.2010 16:41:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 17:04:27
|
|
|
|
majch
|
jaz sem prepričana, da je tale Vida ena redkih, ki bi ji lahko rekel lady. Ne pusti se provocirat.
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 18:11:21
|
|
|
|
KIKI****
|
Vaš vnos: Ali hodis v kino? Dober film je odličen za krajšanje deževnih dni, a rajši klepetam z vami. Vaš vnos: Ali bos nesla pirhe Čas je zame neznanka, obratno velja to pri ljudeh. Ne spoznam se na koledar, številke, datume ter praznike. Vaš vnos: Zakaj je Damjan Murko slovenski slavcek? Ne vem, zakaj. Na takšno vprašanje žal ne morem odgovoriti. Vaš vnos: Hm, zakaj si blondinka? Barvo las je določil moj frizer in z njo sem več kot zadovoljna. Vaš vnos: ali lahko utajim davke Morda lahko, morda ne. Žal še ne vem, ali bom uspela, ali pa bom spustila dušo ob iskanju pravega odgovora. Vaš vnos: Ali imas kaj otrok? Ne poznate osnov spolne vzgoje? Virtualne osebe ne morejo imeti otrok. Vaš vnos: Zakaj imam plesen v stanovanju? Na prikazanih spletnih povezavah vam ponujam vsa pojasnila in obrazce, povezane z obdavčenjem nepremičnega premoženja: Nepremičnine in davek na dodano vrednost Davek na promet nepremičnin Prodaja nepremičnin in dohodnina Davek na dediščine in darila Vaš vnos: Zadela sem na lotu, kaj pa zdaj? Vas zanima obveznost prijave prejete nagrade v dohodninsko napoved? Upam, da vam bodo v pomoč odgovori na prikazana vprašanja: Ali moram prijaviti dobitek zakonsko urejene igre na srečo? Ali moram prijaviti dobitek, prejet v nagradni igri? Kje najdem dodatna pojasnila o davku od iger na srečo? Ali je potrebno prijaviti jubilejno nagrado? Ali je mladoletni otrok, ki je na tekmovanju dobil nagrado, lahko vzdrževani družinski član?
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 19:00:03
|
|
|
|
zmajaz
|
IZVIRNO SPOROČILO: liliana Sicer pa, pozneje dobiš......dalj časa maš....boš pa na dopustu porabila..... Al pa ne - mi smo že kljub vsemu vnaprej zapravili - smo "založili" za tisti znesek. Naložba je pa dobra - za otroško sobico.
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 19:06:14
|
|
|
|
Lilita
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIKI**** Vaš vnos: ali lahko utajim davke Morda lahko, morda ne. Žal še ne vem, ali bom uspela, ali pa bom spustila dušo ob iskanju pravega odgovora.
|
|
|
|
RE: Kaj mi je povedala dacarka Vida 31.3.2010 19:06:44
|
|
|
|
Lilita
|
|
|
|
Najbolj brano v zadnjem mesecu3D/4D ultrazvočni pregled obrazaKaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Zgodbe malih junakov: Trmast po mami, tih ...Celo nosečnost sem poslušala, da bom carica, če bo ta nosečnost zdržala do konca. Pred Gabrielom sem imela spontani spla...
To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
5 tipov mam – katera si ti?Vsaka mama se vedno sprašuje, ali je dobra mama, ter znova in znova premleva svoje metode in slog starševstva. Se morda ...
Ideje za igre v gozduOtrok lahko v gozdu teče, skače, preskakuje, pleza, čofota, se igra z blatom in peskom, se drsa in sanka, raziskuje in o...
Zadnje s foruma
imenaluncaakatero ime za punčko???Kaja (
31%)

Ela (
45%)

Lia (
24%)
Število vseh glasov: 216Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!