|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Posvojene mame ;)
10.2.2011 20:20:39   
bela.kava
Korinam, naše minstrstvo dela, kar je v njihovi moči; omenjeni previlnik sem jim sama tudi posredovala, saj se bodo zagotovo morala spremeniti navodila, po katerih bodo socialni delavci pripravljali vloge.

Za vse ostalo pa, vse ob svojem času ...

(odgovor članu korinam)
Neposredna povezava do sporočila: 3526
10.2.2011 20:51:04   
bela.kava
bivanjski max 18 točk (torej če nimaš vsaj ene luksuzno opremljene vikendice kar odštej točke;)

no zdaj pa poglejmo kaj potrebuješ, da bi dosegel teh 18 točk
- imeti moraš hišo ali stanovanje, ki ima 120m2 ali več (12 točk)
- imeti moraš še drugo stanovanje (2 točki)
- ob tem pa mora biti stanovanje ali hiša luksuzno opremljena (1 točka), biti mora v mestu (0,50), v bližini vrtca (0,30), otroškega igrišča (0,30), zdravstvene ustanove (0,30), šole (0,30), avtobusne ali železniške postaje (0,05), blizu doma bližnjih sorodnikov (0,05), blizu doma prijateljev (0,05 ), blizu trgovskega centra(0,10), blizu fakultete (0,05)
- posedovati pa moraš več kot dve vikendici  (0,50) z luksuzno opremo (0,50)

Ob izpolnjevanju vsega tega, lahko dosežeš maskimum točk pri stanovanjskih pogojih.

Torej maksimum bodo dosegli zelo premožni torej tisti, ki imajo najmanj dve hiši ali stanovanji in tri vikendice ... samo tisti bodo lahko zbrali vse točke.

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 10.2.2011 21:01:35 >

(odgovor članu bela.kava)
Neposredna povezava do sporočila: 3527
11.2.2011 13:28:27   
bela.kava
Zdaj pa še malo realnosti ... medtem ko so eksperti s centrov in ministrstva tuhtali o številu vikendic potencialih posvojiteljev, se je tik pred stavbo centra za socialno delo v Skopju dogajalo tole: BEBE PRED SOCIJALNO VO SKOPJE (13. 12. 2010)

Neposredna povezava do sporočila: 3528
11.2.2011 13:49:21   
Matejčika
Saj ne morem vrjet!? user posted image Pa kaj je s temi ljudmi?? Vidim da ni samo Slovenija potrebna prevetritve, MK potrebuje viharje, da bodo začele stvari laufat vsaj približno tako, da se bo pomagalo revnim.... eh....za kozlat! Grem delat raje, da pozabim na te makedonce...

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3529
11.2.2011 21:07:01   
bela.kava
Evo apdejt ... na današnji tiskovni konferenci je minister Bajrami  sporočil, da se je začelo elektronsko posvajanje, v tem trenutku naj bi imeli 330 potencialnih posvojiteljev in 33 otrok različnih nacionalnosti, starosti in zdravstvenega stanja.

< Sporočilo je popravil bela.kava -- 11.2.2011 21:16:57 >

(odgovor članu Matejčika)
Neposredna povezava do sporočila: 3530
11.2.2011 21:53:39   
bela.kava
PS no v nekaterih člankih piše 330, na videu pa minister pove "tako od oka" najprej malček razmišlja, da je potencialnih posvojiteljev 370 parov.
Zanimv podatek, glede na to, da so lani junija v medije lansirali podatek (posalali so ga tudi na naše ministrestvo), da na osem dojenčkov čaka 453 parov.

Še januarja je direktorica doma v Bitoli v intervjuju povedala, da čaka na posvojitev 40 otrok iz doma (torej, kje so še tisti v rejništvu).

Neposredna povezava do sporočila: 3531
12.2.2011 12:03:01   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

Evo apdejt ... na današnji tiskovni konferenci je minister Bajrami  sporočil, da se je začelo elektronsko posvajanje, v tem trenutku naj bi imeli 330 potencialnih posvojiteljev in 33 otrok različnih nacionalnosti, starosti in zdravstvenega stanja.

user posted image user posted image

BE NICE!
I could be your boss someday.

Neposredna povezava do sporočila: 3532
12.2.2011 12:53:42   
Saša27
user posted image user posted image user posted image  
sej človek res več ne ve kaj naj si misli. Vsi LAŽEJO, to je edina resnica

True friends are hard to find, harder to live and impossible to forget!

Having a dream doesn't make you smart. Knowing it wont come true, that does.

(odgovor članu marta82)
Neposredna povezava do sporočila: 3533
12.2.2011 17:09:42   
koala
bela.kava daj prosi, reči da je vseskupaj neslana šala.... KRIZA!!!!!!!Govorimo o otrocih, ubogih bitjecih ki ne čutijo tisiet prave tolpe ljubezni ker je pomembno da imajo bodoči posvojitelji dve vikendici, bljak.... bruh bruh....

Nisem vedela
koliko ljubezni imam v srcu,
dokler me ni nekdo poklical MAMA

(odgovor članu Saša27)
Neposredna povezava do sporočila: 3534
12.2.2011 21:00:49   
bela.kava
kot sem rekla, delajo ... bomo morali zaupati, da po svojih najboljših močehuser posted image

03.02.2011   
Pogovor veleposlanika z namestnikom ministra za delo in socialno politiko Spirom Ristovskim

Skopje, 3. februar 2011 - Veleposlanik Brian Bergant je imel danes na Ministrstvu za delo in socialno politiko Republike Makedonije pogovor z namestnikom ministra Spirom Ristovskim, na pogovoru sta sodelovala še vodja konzularnega oddelka Marjan Ristič in minister svetovalec Aleša Sovinc.
Glavna tema pogovora so bile določene težave, ki so se pojavile pri izvajanju Sporazuma med Vlado Republike Slovenije in Vlado Republike Makedonije o meddržavnih posvojitvah ter slovenski predlog za spremembo Sporazuma o socialnem zavarovanju med Republiko Slovenijo in Republiko Makedonijo ter Program sodelovanja med Ministrstvom za delo, družino in socialne zadeve Republike Slovenije in Ministrstvom za delo in socialno politiko Republike Makedonije za obdobje 2010-2011. Pri slednjem programu je bila izpostavljena februarska aktivnost – študijski obisk za usposabljanje na področju razvoja in uporabe metodologije Evropskega sistema integrirane statistike socialne zaščite. Dogovorjen je bil tudi delovni obisk državne sekretarke na Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve dr. Anje Kopač Mrak v Skopju.

(odgovor članu koala)
Neposredna povezava do sporočila: 3535
12.2.2011 21:54:44   
Matejčika
B.K jaz ti res iz srca želim, da boš kmalu stisnila k sebi svoji žabici! user posted image user posted image Pa upam, da je Bergant bil učinkovit!!! Me prav zanima, kako je tekel pogovor in kaj so se zmenili...

Ne mečte pušk v koruzo, ker se lahko zataknejo v moj kombajn, potem pa mam pravo sranje! :)

Neposredna povezava do sporočila: 3536
14.2.2011 16:39:11   
Iza12345
BK - sem gledala posnetek dojenčice pred socialno... pa kva jim je, a so čist ... mah, nimam besed

teli pogovori in delovni obiski, mah, meni to diši po zavlačevanju

kljub vsemu še vedno vsi upamo in navijamo za vas

Neposredna povezava do sporočila: 3537
20.2.2011 18:54:37   
špelin@
Po dooolgem času jaz spet tule gor.

bela.kava, men' se rola ob branju vsega makedonskega sr*nja, kako se mora šele tebi user posted image user posted image user posted image

IZVIRNO SPOROČILO: ledenka
Pija76 - je mamica čudoviti dojenčici (je posvojitev potekala zelo hitro)

Hehehe, kaj sem zadnjič (ok, malo oddaljen "zadnjič" je tole) rekla? Da bo kar naenkrat BUM - vesela novica user posted image Uživajte, en lep pozdravček user posted image

Pestke za Sašo27 in Kosovo, pa seveda user posted image user posted image user posted image in user posted image user posted image user posted image še za vse ostale, ki to potrebujete, nisem pozabila na vas, čeprav ne spremljam več redno tegale foruma.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 3538
24.2.2011 18:08:39   
bela.kava
Apdejt;) naša procedura se vrača na začetek. Čeprav so nas že dvakrat izbrali za najprimernejše, je vse razveljavljeno in spet so ponudili punčki vsem centrom, šele če se vsi odrečejo, lahko izberejo naju. Vsi centri (27 ali kolikor jih je že) morajo dati spet pisno izjavo in tudi po elektronski poti. To je razlaga naše mk socialke, ki je sama precej slabe volje in pravi, da bi se moralo že pred pol leta vse pozitivno končati.

(odgovor članu špelin@)
Neposredna povezava do sporočila: 3539
24.2.2011 21:06:28   
Matejčika
B.K. say what??!! Zakaj pa se spet vse vrača na začetek? Kaj so razložili zakaj? Mislim....user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 3540
24.2.2011 21:18:55   
bela.kava
IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

B.K. say what??!! Zakaj pa se spet vse vrača na začetek? Kaj so razložili zakaj? Mislim....user posted image

Zakaj? Ker imajo sedaj nov zakon in elektronske posvojitve.

Neposredna povezava do sporočila: 3541
25.2.2011 9:07:51   
buhtlčk
IZVIRNO SPOROČILO: bela.kava

IZVIRNO SPOROČILO: Matejčika

Zakaj? Ker imajo sedaj nov zakon in elektronske posvojitve.

men je ob vsem tem dobesedno slabo

Neposredna povezava do sporočila: 3542
25.2.2011 16:41:23   
Matejčika
B.K pa a niso vašo vlogo že zdaj 3. poslali na začetek?? Kr nekaj si izmišljujejo! Pa meni tudi gre na kozlanje! Eh...
Pa to bi blo treba eno vojsko jeznih žensk dol poslat!!!

(odgovor članu buhtlčk)
Neposredna povezava do sporočila: 3543
25.2.2011 16:58:26   
bela.kava
Če gledaš moj predpred zadnji post gre ena dol, kolikor vem marca.

"Dogovorjen je bil tudi delovni obisk državne sekretarke na Ministrstvu za delo, družino in socialne zadeve dr. Anje Kopač Mrak v Skopju."

Samo ne vem, koliko je kaj jeznauser posted image  

Neposredna povezava do sporočila: 3544
28.2.2011 14:58:15   
Iza12345
draga B.K., sploh nimam več besed, upam in upam na kak spodbuden post... ampak to je pa.... mah, nimam besed

zdaj nam je pa res že vsem jasno kako zelo močni so sistemi privat računic tam v Indijikoromandiji, nadmudrijo vse najnovejše rač sisteme ....

Neposredna povezava do sporočila: 3545
3.3.2011 13:19:12   
biba13
Pozdravljene,
s partnerjem začenjava razmišljat o posvojitvi in se nama porajajo razna "začetniška" vprašanja. Na eno ne najdem odgovora, predvidevem pa da ga katera med vami pozna. Zanima me ali ima to da par živi v izvenzakonski skupnosti ali pa je poročen kakšen vpliv na sam postopek/potek posvojitve v SLOVENIJI? Skratka imajo morda poročeni prednost? Ali to, da je par poročen prinese "kako posebno korist" oz. "manj zapletov" pri pripravi dokumentacije na CSD in postopku na splošno? Povdarjam da sprašujem izključno za posvojitve v Sloveniji, za tujino vem da je potrebno biti poročen.

Malo sem vas brala in občudujem vašo vztrajnost in moč.

Hvala za odgovor,
Biba

(odgovor članu Iza12345)
Neposredna povezava do sporočila: 3546
3.3.2011 17:23:34   
bela.kava
Dobrodošla Biba, koliko jaz vem je izvenzakonska izenačena z zakonsko ... kar bi logično pomenilo, da zakonska zveza ne prinese nobene prednosti. Sicer pa zakon logike v tem svetu žal dostikrat odpoveuser posted image

(odgovor članu biba13)
Neposredna povezava do sporočila: 3547
3.3.2011 20:46:40   
bela.kava
Biba na http://e-uprava.gov.si/e-uprava/dogodkiPrebivalci.euprava?zdid=729&sid=325
je kar nekaj pojasnil

Neposredna povezava do sporočila: 3548
3.3.2011 21:03:32   
biba13
Hvala Bela kava.
Po tem sodeč in tudi če greš brat zakon bi res moglo bit enako, vpršanje pa če je dejansko res tako...
Bova šla na CSD povprašat...
LP

Neposredna povezava do sporočila: 3549
4.3.2011 13:01:15   
Iza12345
Biba 13, tudi v tujini ni prednost, če si poročen, v Rusiji npr lahko posvoji tudi mati samohranilka.

SREČNO!!

(odgovor članu biba13)
Neposredna povezava do sporočila: 3550
Stran:   <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  140 141 [142] 143 144   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Ščetkanje zob.
Admin

Kdaj ste svojim otrokom začeli umivati ​​zobe?