Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati? Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.
Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.
RE: nosečnost brez menstruacije 20.4.2010 13:59:38
Anonimen
kakšno izkušnjo pa hočeš?? Saj smo ti vse povedale kakšen prijazen ton-saj sploh ne veš v kakšnem tonu pišeš-če ne bi bila za luno bi takšne odg že lahko poznala.Uporabi iskalnik pa dobiš ven koliko hočeš
blaža - tvoj komentar pa NE drži. v brošuri o dojenju lepo piše (citiram): Izključno dojenje (brez dodajanja tekočin) 6 mesecev je enako učinkovito sredstvo za preprečitev nosečnosti kakor kondom: 98% zanesljivost!!!
blaža - tvoj komentar pa NE drži. v brošuri o dojenju lepo piše (citiram): Izključno dojenje (brez dodajanja tekočin) 6 mesecev je enako učinkovito sredstvo za preprečitev nosečnosti kakor kondom: 98% zanesljivost!!!
O ja, pa še kako drži njena trditev. Dojenje NI zaščita pred ponovno zanositvijo. Če si skeptik, malce povprašaj mamice na forumu, pa ti bodo hitro razjasnile kako in kaj je na tem.
Jaz sem samo citirala kaj piše v brošuri, ki so jo napisali poznavalci medicine. Itak, da zaščita ni 100%, tako kot kontracepcijske tablete niso in kondomi tudi ne...
RE: nosečnost brez menstruacije 12.5.2010 10:02:42
birdy
IZVIRNO SPOROČILO: Natalija28
njena trditev. Dojenje NI zaščita pred p
Jaz sem samo citirala kaj piše v brošuri, ki so jo napisali poznavalci medicine. Itak, da zaščita ni 100%, tako kot kontracepcijske tablete niso in kondomi tudi ne...
Ta brošura je pa verjetno zelo stara a ne? Sory, mal sem se mogla pohecat, ne, ni zaščita, sem tamalo dojila še kar na tri ure, dobila M in zanosila. Mislm, da je velik večja verjetnost kot tam piše. In tud kot večinoma berem po forumih in članke pravijo tako.
RE: nosečnost brez menstruacije 11.6.2010 12:56:31
Anonimen
Po porodu je vsaka ženska nekaj časa brez ciklusa in posledično brez menstrucije. In sicer različno dolgo - ene jo dobijo po 2eh mesecih, ene pa šele po celem letu. Kasneje naj bi jo dobile iste, ki dojijo, ampak nikoli ne moreš zagotovo vedet, kdaj se ti sproži prvi ciklus - torej kdaj boš imela prvo ovulacijo in 14 dni za njo menstruacijo. Zaključek: lahko zanosiš s prvo O, ki pride pred prvo M, ki je torej nepričakovana. Preverjeno 9 mesecev po prvem porodu!
RE: nosečnost brez menstruacije 11.6.2010 13:32:55
Anonimen
Ja lahko zanosiš...vsaj jaz sem...ko je bila hčerka stara 6 mesecev sem zanosila...pa sem jo samo dojila, tako da samo dojenje še ne pomeni ti. "zaščite"