Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
jaz bom pomoje jutri začela uvajati meso, ker smo zdaj že tako dolgooo na sadju in zelenjavi, da moramo malo spremeniti

že padla
moja2 zdaj že 2 urci spita in ju čakam, da se zbudita
ma ksna ksn boljsi predlog? al je bols da mata vsak svojo postlco? sej pravm, sva zgublena. ze tko sta taprva otrocka k se sploh lovis, pa se dva. zato bo vsakrsna pomoc vec kot dobrodosla.
Sem se bala da smo včeraj na Rakitni odnesli veter in mraz v dolino. Me skrbi kaj bo konec tedna, ko bo cepljenje - če bo vse ok.
Predpisali so mu samo Calpol, upam da bo vse dobro, čez 2 dni kontrola.
Čez dan sem zdaj sama, zaenkrat kar gre, sta kar pridna če smo sami. Kako ste pa ve, imate stalno pomoč ali kako folgate? Če se nekako naspim mi ni take panike in imam tudi do njiju drugačen, nežen in vesel odnos, drugače jih pa komaj primem v roke s tečnim frisom, ker ne morem več!
se tudi trudi, da ne bi previjal! Mogoče je eno dvakrat do sedaj