Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Natisni
sem pa tudi jaz vesela da je krst za nami

sem pa ravnokar vidla, da jih bodo imeli 4.10. v Lidlu po 3€, vendar od št. 86 naprej. Sicer ne vem koliko sta tvoja velika, jaz sem jima sedaj v Kiku kupila št. 86, pa ko jih opereš in daš v sušilca, so jima ravno prav
. Žiga je od petka dalje kakal ko nori! V soboto smo atija poslali v lekarno in nam je prinesel Humano 9, ki pomaga pri driski. Ž ni bil nič siten, pa nič vročine, le kakec. Včeraj sva vseeno še šla k P, ki nas je poslal na test rota virusa, pa je HB negativen. Včeraj je že kaka bolj normalne gostote, ampak še vedno vsakič po obroku. Danes pa se še ni pokakal!
Sedaj sta oba izključno na Humani, borovničev čaj z glukozo, ki ga komaj komaj kaj spravim v Žiga
uf jaz že dva komaj sfolgam, me je včeraj tako zagrabilo v križu
Zdaj sva ju komaj uspavala z dedijem, groza, Lucija ima čez dan kar neke strahove zaspat, v vozičku pa kot ubita v momentu zaspi
.