|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: dvojčki 2010
6.5.2010 14:49:47   
Hana76
Pozdravljene.

Tudi sama imam dvojčka, fantka, drug teden bosta stara 4 mesece. Zanima me, kje jih imate ve čez dan? Ker se že obračata, razmišljam, da bi jih imela na tleh, samo ne vem, kako naj prostor ogradim, ali ju naj imam skupaj ali naj kupim dve stajici,... Torej, razmišljam tudi že malo vnaprej, ker trenutno sta že še lahko brez ograje, ampak kasneje pa bo tereba prostor nekako zavarovati. Upam, da sem vprašanje postavila razumljivo...

Prosim za izmenjavo informacij, idej...

Lepo se imejte z vašimi dvojčki!


(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: dvojčki 2010
6.5.2010 15:09:53   
ljupka
Moja dva čez dan spita v vozičku,ali pa na najini postelji na sredini!Potem ko bosta večja pa na tleh!
Tako sem delala tudi pri večjih dveh!Na pol sem dala kolter,pa še deko čez,da je bilo mehko in toplo,past nista mogla,ker sta bila tko na tleh!
Ponoč spita v posteljici,potem bosta pa vsak v svoji!

Tvoja dva še vedno spita v eni?

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: dvojčki 2010
6.5.2010 15:58:26   
Alenka-8
Hana, jaz sem moja dva imela v stajici (leseni z dvignjenim dnom) dokler sta imela dovolj prostora. KO sta se začela malo bolj obračat, pa sem v dnevni sobi na tleh naredila "igralni kotiček", položila sem tiste penaste kvadrate,ki jh dobiš v Baby centru. In še danes imata tam kotiček. V sobici pa sem jima dala na tla airex blazini in tudi to imata še danes. Vedno sta bila na tleh, tudi nismo nikoli kaj posebej ograjevali ali omejevali. Saj se jih da lepo naučiti, kaj lahko in česa ne. In na tleh imata sigurno največ prostora in s tem možnosti za gibanje.
Poleti pa smo ju imeli tudi v atriju na travi, na dekici.

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: dvojčki 2010
7.5.2010 10:04:12   
meta22
dobro jutro!


sem ravno pri kavici in seveda takoj na RR!

hana76, jaz ju mam čez dan v ležalnikih, spita pa v prenosni posteljicui v katero smo dali jagi in vse skupaj malo dvignili. kasneje bosta verjetno na tleh, tako kot je bil naš ta večji. ograjevali ne bomo nič, saj nimata kam. ponoči spita za sedaj še v eni posteljici, pa sem ravno včeraj razmišljala da bo počasi treba v dve!user posted image



(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: dvojčki 2010
7.5.2010 21:00:04   
t*e*j*k*a
Hej!

Da vas še jaz pridem pozdavit.
NAša dva sta stara že tri mesece (kako čas beži), spita že vsak v svoji posteljici, skupaj sta bila samo prva dva meseca.
Podnevi ju imam v ležalniku, v igralnem centru, na tleh, čist različno, največ pa sta v vozičku zunaj. Ko se bosta začela obračat bosta na tleh brez omejevanja. Otroci itak rabijo svoj prostor.
Drugače se na polno dojimo (upam,da zdržimo še dva meseca do GH brez dodajanja), ponoči dokaj pridno spimo, ... če ju primerjam s prvim sta prav pridna. user posted image

Se še oglasim kaj , čao

(odgovor članu meta22)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: dvojčki 2010
8.5.2010 11:08:27   
country
Hojla!

Pa imam spet malo časa za vas.

Naša dva sta imela včeraj en mesec. In končno jesta na malo več kot na dve in pol ure. Danes ponoči sta spala celo od 22h do 1.30 user posted image , pa potem do 5.30user posted image Da bi tako ostalo...
Čez dan sta ko sta budna v igralnem centru, sicer pa v postelji, pa na rokah, seveda user posted image

Dojenje sem še probala, pa brez kakšnega napredka. Sem pa ugotovila zakaj ne zagrabita. Isti problem imata še pri flaškah, samo da sem tukaj vidla kaj delata. In? Tiščita jezik na nebo. Ja seveda da ne moreta jest. In imamo še s flaškanjem težave. Me pa zanima tiste, ki ne dojite kako hranite oba naenkrat? Kam jih date? Kaj pa kupček? Jaz dam enega v lupinico, pa potem na trebušček, samo se mi ne zdi ravno najbolje.

Kako se vam pa izidejo sprehodi? Nam kar ne rata it ven. Ko uspem vse porihtat se al vreme spridi, al pa sem brez atija da bi voziček tiščal, saj ga sama ne morem rinit v breg zaradi cr. Na dvorišču pa starejši ni zanimivo. No, sicer pa upam da bom po dveh mesefcih že toliko fit, da bom lahko sama peljala otroke ven.

No, zdaj je pa sirena... papa

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: dvojčki 2010
8.5.2010 11:20:12   
Alenka-8
Country, če ti lahko pomagam - jaz sem naša dva vedno hranila istočasno po steklenički. In sicer sta bila vsak v svojem ležalniku, jaz sem sedela na tleh in držala vsakemu svojo flaško. Kupčke smo pa podirali tako, da sem imela enega čez rame, drugega pa na trebuščku čez svoja kolena. Se pravi sem si najprej naštimala tistega na kolena in potem dvignila še drugega čez ramena. In kadar je tisti na ramenih prej podrl kupček, sem ga odložila in tistega s kolen naložila prek ramena user posted image Upam, da razmeš. Meni je bilo tako ful simpl.

(odgovor članu country)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: dvojčki 2010
8.5.2010 12:39:27   
tejalea
Dobro, da ste odprle novo temo - ravno take izkušnje in nasveti nam bodo kmalu prišli prav! Na 2009 pa moraš kar malo iskati, da dobiš odgovor na to kar te ravno zdaj zanima...
Še malo... pa smo tu! user posted image
lp
teja

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   RE: dvojčki 2010
8.5.2010 12:40:28   
dafi
user posted image user posted image živjo sodvojčice - evo naša dva fanta sta stara 3 in pol mesece. Glede hranjenja in igranja ipd.sta si ful različna, tudi po teži je že 1,5kg razlike (Benjamin rojen kot drugi je bil kmalu po rojstvu zaradi črevesne infekcije nekaj časa v pediatrični v lj, takrat se je začela razlika v teži). Dojim ne več, sta na aptamilu in alernovi. Ponoči šele sedaj tri, štiri dni spita okoli 6-7 ur - spat okoli devetih. Alen je že prej potegnil dalj, medtem ko B.ne. Nisem jih pa upala zbujat istočasno, ker ati dela tudi nočne šihte, pa da ne bi imela potem cele štale ponoči. Je pa še en čas mami spala pri meni - takrat ko sta jedla na tri ure, da mi je pomagala. V glavnem potem spita pa še do 8,9 zjutraj, tako da sem jaz že zmagalauser posted image s 4-5 ur spanja..Se pa B.hrani čez dan na 3 ure, A.pa na 4-5, ker poje okli 150-180, medtem ko B.okoli 100. Čez dan ju imam v ležalnikih, pa "pod igralnim lokom", tudi zaspala sta v ležalnikih, zadnje dni pa malo bplj prakticiram tudi čez dan spanje v postelji - včasih se obnese včasih ne. A jih uspavate same? Jaz moram rečt da še ne morem, in mi ko je ati v pop.službi nekdo vedno pomaga, ker je preveč pa umivanje, pa hranjenje, pa uspavanje..imeli smo že prvo cepljenje, približuje se drugo, imamo tudi napotnico za v razvojno ambulanto..V glavnem sedaj ko smo čez mejo treh mesecev, sva tudi midva bolj spočita, je vsekakor boljše, preje pa sva bila kot dva "zombija". Jaz sem mislila, da ne bom nikoli več mogla v trgovino, pa pospravit kaj, pa skuhat..sdeaj pa smo že lahko rečem da ulaufani.
Koliko čez dan popijejo čaja? in pa kdaj začeti z gosto hrano?

Fajnn  bodite

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 34
   RE: dvojčki 2010
8.5.2010 13:06:25   
natasha15
meta22 me veseli da vam je bolje...ja to sta moja srčka v profilu...mi smo tud že imeli 1.cepljenje, hodimo v razvojno in ni nobene posebnosti, ponoči pa mi sedaj že ful spita...okol 18-ih jemo, se malo pocrklamo in spita do 4-ih zjutraj! Čez dan jemo na 3 ure, vmes skoz čaj (ker ne dojim), Ian poje 140 ml, Žan pa 200 ml. Kadar sta oba naenkrat lačna ju imam v ležalniku in nimam nobenega problema...med obroki mi po cca. pol ure do 1 uro spita in ponavadi ju dam kr v svojo posteljico...imata že vsak svojo posteljo,ker sta se že preveč motila...sedaj smo stari 3 mesece in pol, veliki 64 cm Ian težek 6270g,Žan pa 6780 g. Prav tako Žan že spi v svoji sobici ponoči, Ian bo pa danes prvič, pa bom vidla kako se bo obneslo...pri njem je problem,ker hoče imeti ponoči dudo in potem se premetava in mu pade ven in se včasih zbudi....
aja meta22 meni je P predpisal za Iana AD3, za Žana pa D3 (ker ga je na začetku malo bolj navijalo), ampak jaz zaenkrat še nisem nobenih dala,bom raje počakala da se jima prebava uredi...itaq če imaš AM so ti vitamini že notri, pa če si veliko nas soncu...bolj je problem če samo dojiš!

(odgovor članu dafi)
Neposredna povezava do sporočila: 35
   RE: dvojčki 2010
12.5.2010 11:10:33   
Hana76
Kot vidite, sem bolj poredko na forumu, tako da ne zamerit, če kateri ne odgovorim. Danes sta stara 4 mesece. Od 2.m. spita vsak v svoji posteljici in  v svoji sobi, spita pa od prbl. 21h do 6h, zaradi česar sem res vesela, ker se naspim. Ju pa delno dojim oz. si črpam, vsakega posebej. Čaj se jima trudim dajat, a ga ne marata - niti z malo glukoze ne. Očitno dobita še dovolj tekočine od mojega mleka. Čez dan sem ju do zdaj imela večinoma v leseni stajici, ležalniku, zdaj pa ju dajem na tla, kar na odejo. Na najini postelji si ju ne bi upala imeti, ker bi se bala, da se bosta prekucnila dol - obrneta se na bok, občasno pa tudi že na trebuh.

Mislim, da se bom odločila kar za varianto na tleh in bom kupila tisto Airex blazino 185x100 cm, bojim se edino, kako bo, ko se bosta začela dvigovati ob opori, ker potem se kar spustijo na tla. In če bo na tleh eden ležal, bosta konkretno butala z glavami. Pa tudi, ko se bosta obračala in kobacala, bo po mojem kar veliko bušk. Zato sem najprej razmišljala o ločenih stajicah. Aja, pa na vrata bom dala tisti rolo, da bom ju lahko zaprla, če bo doma naš pes ali pa, če bom morala kaj naredit.

Sprehajamo pa se praktično vsak lep dan, sicer smo na balkonu občasno.


(odgovor članu natasha15)
Neposredna povezava do sporočila: 36
   RE: dvojčki 2010
13.5.2010 13:18:20   
natasha15
Mi glede vremena nimamo težav, ker imam dežno pregrinjalo in je res ZAKON! 

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 37
   RE: dvojčki 2010
17.5.2010 8:14:53   
marijaa
Da vas še jaz malo po dolgem času pozdravim. Imamo norišnico, ker imamo tavelikega spet v bolnici zaradi bolečin v trebuhu, pred 10 dnevi pa je bil operiran na slepiču.
Ta mala dva sta stara dobre 4 mesece. Od rojstva spita vsak v svoji posteljici. Sta pa rada na tleh v igralnem centru, imata vsak svojega, se tudi že obračata, zato dam ob omaro veliko blazino, ampak kotalita se še ne, no nazaj na hrbet še samostojno ne gre,tako, da ni krizepa tudi v ležalnikih jima je še všeč. Za stajico v stanovanju trenutno nimamo prostora. Imamo pa od starejšega sina jo v garaži od naše nove hiše in sem ju kakih 3 krat že dala not. Ko se bom preselili bom pa videla, če bom nabavila še eno, odvisno od tega ali se bosta tepla v njej ali ne.
Tudi mi prakticiramo dežno prigrinjalo.
Prejšnji teden sem začela po žličkah uvajat riževo kašico in nato še korenček, ampak Tian po njem ni kakal, zato nisem dala ponovno. Danes bosta pa že drugič bučko dobila.
spanje Tian je tak zaspanček, Alina je pa zelo problematična. se zna tudi vsako uro zadnjih 14 dni zbudit, da sem kakor zombi, dokler jo nosim drema, ko jo odložim tuli, če ji dam za jest spije 10 ml, zato ji zdaj med 23 in 5 h ne dajem več flaše. Včasih ko se sredi noči sploh ne joče ampak se smeji in brca, če pa se ne odzovem pa začne jokat. No to noč se je le ob 3 h zbudila, sem jo pobožala in je zaspala nazaj, Tian spi od 22 do 5h, je kakor ura.


_____________________________

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu natasha15)
Neposredna povezava do sporočila: 38
   RE: dvojčki 2010
18.5.2010 15:10:32   
Ernestina
Da se še tu malce oglasim...

Ve ste vse že lepo "ufurane"user posted image user posted image user posted image , nam pa se dnevi nepreklicno bližajo.

Zanima me, če je katera nabavila maxi cosi 0+ lupinici, a je potrebno da se dokupi še univerzalna podloga za Isofix sistem pritrjevanja avtosedeža, a je to bolj finesa in se da tudi brez tega lepo namontirat lupinici - npr na karavanu zadaj (glede pasov)?

Najlepša hvala! Uživajte s sončki, se kmalu pridružimo

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 39
   RE: dvojčki 2010
19.5.2010 8:10:34   
marijaa
Meni je isofix zakon, bolj varno je in še zmeraj ni treba vse ponovno naštimavat, če nosiš lupinice ven iz avta.

_____________________________

Sedaj nas je pa toliko kot prstov na roki.

(odgovor članu Ernestina)
Neposredna povezava do sporočila: 40
   RE: dvojčki 2010
19.5.2010 13:46:47   
mlinčka
Ernestina, jaz sem bila tudi v dilemi glede isofixa (mamo tud maxi cosijeve lupinice). Sem se ravno tako spraševala ali nezanemarljiv strošek odtehta komoditeto pri zapenjanju al je vse skupaj res bolj marketinška poteza. Pa sva nekako sklenila kompromis, da poskusimo brez, če se bo izkazalo za zelo zamudno in zapleteno opravilo, ga pa še vedno lahko nabaviva kasneje. No pa ga nisva user posted image . Verjamem, da je veliko lažje z isofixom, ampak je tudi brez njega čisto enostavno. Sploh, ko se zverziraš. Morda ravno tako poskusite najprej brez, potem boš pa videla, kako in kaj user posted image .

_____________________________

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu marijaa)
Neposredna povezava do sporočila: 41
   RE: dvojčki 2010
19.5.2010 14:02:50   
mojca*
punce, se opravičujem, en vskok v debato:
na katerem pregledu se vidi, da sta 2 ploda?
že takoj na prvem ali kakšnem kasneje?
hvala!

lp, m

(odgovor članu ljupka)
Neposredna povezava do sporočila: 42
   RE: dvojčki 2010
19.5.2010 14:18:20   
natasha15
že na 1.pregledu

(odgovor članu mojca*)
Neposredna povezava do sporočila: 43
   RE: dvojčki 2010
19.5.2010 16:10:15   
Ernestina
marijaa in mlinčka hvala vama za izkušenje, bomo res malce počakali, sploh ker je kar naenkrat toliko stroškov, vseeno 250 eur ni majhen strošek, bo pač oči imel več delauser posted image

Uživajte maximalno na n potencouser posted image

(odgovor članu natasha15)
Neposredna povezava do sporočila: 44
   RE: dvojčki 2010
21.5.2010 10:07:39   
maja_
Pozdravljene mame dvojčkov. Tudi sama se vam bom kmalu pridružila-pričakujemo dva fanta, doma pa ju nestrpno čakata 7letnik in 2letnica. Trenutno se soočam s precejšnjimi problemi in šoki pri nabavi vozička za dvojčke. Vsi se mi zdijo zelo široki, poleg tega, da jih je pri nas zelo težko videti v živo. Zaradi tega bi vas prosila za pomoč pri odločitvi. Rada bi voziček z velikomi napihljivimi kolesi, normalno čim ožji in čim lažji, da se ga da zložiti dokaj enostavno in ne zavzame v avtu preveč prostora. Pa trde košare za zimo bom potrebovala... verjetno preveč zahtev?
Kupila bom novega (verjetno preko spleta, ker druge tako ne vidim), zato pa potrebujem objektivna mnenja in predloge. Voziček je edina stvar, pri kateri ne bom gledala na ceno, ker bi res rada , da mi dobro služi, sem zelo terenska in želim, da jaz in moja fanta z njim lahko vozimo po vsaki neurejeni podlagi...

Verjetno sanjamuser posted image , ampak vaših izkušenj (tudi glede na to, da ste rodile letos in imate kake novejše modele? ), mnenj bi bila zelo vesela.  Upam, da se že pridno vozičkate in mi boste znale svetovati in tudi kaj odsvetovati.

Zahvaljujem se vam za odgovore, v kratkem, ko se nam pridružita moja dva fantiča, pa se vam pridružim.


(odgovor članu Ernestina)
Neposredna povezava do sporočila: 45
   RE: dvojčki 2010
21.5.2010 11:33:11   
Hana76
Zame absolutni zmagovalec Easywalker DUO - 79 cm širok, tako da prideš skoraj vsepovsod skozi vrata, relativno "lahek" (lahkih vozičkov za dvojčke ni), napihljiva velika kolesa, zelo lahko je z njim rokovati, itd.

Če imaš še kakšno vprašanje, kar vprašaj!user posted image

(odgovor članu maja_)
Neposredna povezava do sporočila: 46
   RE: dvojčki 2010
21.5.2010 14:37:57   
almk
..tudi zame zmagovalec EasyWalkerDuo...mi smo super zadovoljni z njim..

(odgovor članu Hana76)
Neposredna povezava do sporočila: 47
   RE: dvojčki 2010
21.5.2010 21:45:48   
t*e*j*k*a
Glede vozičkov smo mi gledali predvsem to, da sta otroka eden za drugim, ker drugače je vse skup preširoko. Tako mi je tudi svetovala mamica, ki je imela voziček, kjer otroka sedita eden zraven drugega. Zato smo se odločili za Peg Perego Duette. Imamo tudi nekaj kritik čez ta voziček, ker smo prej za moje pojme imeli pri prvem naj naj voziček in to je bil Jane Slalom pro in Peg perego se s tem ne more niti malo primerjat. Sem se pa zanimala tudi za voziček Jane TwinTwo pro, ampak nisem bila pripravljena tak velik znesek odštet za voziček. TAko, da če cena ni problem sigurno priporočam tega od Jane.

LP

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 48
   RE: dvojčki 2010
23.5.2010 17:25:23   
dafi
user posted image user posted image živjo midva sva iskala vsepovsod, nazadnje sva voziček kupila v avstriji - firme Hoco model monterio twin, sicer sem želela s tremi kolesi,pa sva potem gledala na to, da gre v avto pa da ga tudi jaz normalno lahko razstavim in dvignem v avto ali po stopnicah. je bila pa cena z zimskimi posteljicami + vreče malo čez 500 eur. lp

(odgovor članu t*e*j*k*a)
Neposredna povezava do sporočila: 49
   RE: dvojčki 2010
28.5.2010 10:09:56   
crvicek
En lep pozdravček vsem dvojnim mamicam! Ljubko, Tejko in Hano že poznam ko smo klepetali med nosečnostjo...joj kako gre hitro čas.
Super za novo temo, upam da se bom sedaj redno javljala in pridno poročala...

Po dolgem času se tudi jaz vračam na RR, saj zadnji mesec in pol nisem imela časa ker sem se povsem posvetila finalnim delom naše nove hišice, da bi se lahko čimprej preselili – upam da bo selitev septembra. Pa tudi če je naporno...v tem uživam.
No glede mojih pup.....moji dvojčici imata ravno danes 4 mesece in zdaj je res lažje kot na začetku, ko sem ju morala budit na 1,5 ure da sta pridobivali na teži. Danes sta tehtali 5330g – Gaja in 5220g Zoja. Hranita se pa na 3,5 – 4 ure po 120-150 ml. Prve tri mesece sem si črpala mleko, ker se nista hoteli dojit že iz bolnice; zadnje tri tedne pa tudi mleka več nimam in sta samo na Aptamilu, ki ga imata kar rade in tudi lepo prenašata. Se pa že od začetka zelo radi cartata na zizi, vendar nikoli nista toliko pojedli da bi se nasitili, zizo imata samo za cartanje, čeprav zadnje tri tedne opažam da kar vlečeta....pa ravno sedaj ko skoraj nimam več mleka. Ma ju kar pustim da se pocartata, ker vidim kako uživata, ju pa seveda prej nahranim na flašo, saj drugače se preveč razdražita in potem zvečer težko zaspita. Mi pa že en mesec spita celo noč, se pravi od 9ih zvečer do 6ih zjutraj. user posted image Mi pa tudi kar dosti čajčka popijeta, na začetku sem kuhala komarčkov čaj od hippa, zdaj pa jima kar instant zmešam in zadnjič sem kupila instant malinov čaj od hippa in ga obožujeta ker ima dodane malo glukoze - včeraj sta popile vsaka po 100 ml. Gledam pa da mi ga ne preveč popijeta pred obrokom. Glede razvoja pa sta si tudi zelo različni, Zoja že full čeblja, gibalno pa zaostaja saj sploh še ne pase kravic, le glavico dviguje; Gaja pa še ne čeblja, medtem ko že zelo lepo pase kravice in se skoraj obrne na bok. To sem zadnjič tudi pediatrinji omenila in smo dobile napotnico za razvojno.
Sem pa večina sama z njima, ker mož dela do poznega, najini starši pa živijo daleč stran. Tako si moram že zjutraj splanirat dan. Vstanem ob šestih z možem in hitim porihtat stvari v tistih 3 urcah, potem pa ju dam na podlogo in se malo igram z njima, pa malo ven gremo in gre dan mimo.

...glede stajic...jaz jima mislim naročit tole in jima bom naredila en ograjen kotiček, ki se mi zdi super:http://www.bambinoworld.eu/en/room-divider-supergiant-xxl-max-680-cm.htmlZdaj ju pa podnevi imam na eni večji igralni podlogi (spodaj pa en velik puzle) tako da sta obe gor in full uživata. Ko spiata pa ju imam v vozičku ali na kavču, v koške pa ju dam samo zvečer ko gresta spat in točno že poznata da je tam prostor za spanje in ne za dnevni počitek.

….glede vozička pa imamo mi firstwheels v čokoladni barvi in smo res zelo zelo zadovoljni, ker je lahek, zelo vodljiv in gremo skozi vsa vrata in dvigala. Ga toplo priporočam. Pa košare so še zložljive, tako da gre vse v prtljažnik. Ko smo se odločali med tem in easywalkerjem, nam je samo ogrodje EW zajelo cel prtljažnik, pa nimamo majhnega avta. user posted image
http://www.firstwheels.nl/en/city_twin/

Kaj pa glede goste hrane, kaj boste čakale do 6ih mesecev al boste poskusile kaj prej?

In kaj glede šprtnega dela vozička? Moje so že tako radovedne, ampak ju do 6ih mesecev ne mislim vzet iz košar.user posted image

No danes pa sem se razpisala še za nazaj. Upam da mi zdaj uspe redno sodelovat...

Lep pozdravček vsem mamicam in vašim sončkom!

< Sporočilo je popravil crvicek -- 28.5.2010 10:11:17 >


_____________________________

Najini princeski raseta...

(odgovor članu dafi)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Očetje, častite žensko, ki vam je rodila o...
Dragi očetje, tole je za vas: pomembni razlogi, zakaj morate postaviti spomenik ženski, ki vam je rodila otroka oziroma ...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?