Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, so pa prstne - da se lepo z vodo sperejo pa iz cunj grejo na 40C dol. Če bi želela jedilne, bi pa morala vzet kaj naravnega - ampak tisto pa pomojem ne gre dol
Moram rečt, da sem bila zelo previdna, ampak ja, malemu je vseeno uspelo nardit en liz... Mah, je še živ
Se je pa super zabaval
. jej kako je majčkena, pa škoda da je nisem še prej naredila, ko je bila še manjša
.
. Že zdej pušča gate sred sobe
.
ter ti svetuje kaj delaj oz. ti priporoča kako in kaj. Ima pa narejene vse te seminarje in izobraževanja. Delamo pa iste vaje kot je napisala Kati; prehode ter rotacije (zasuke), ki naj bi bili pri malih zelo pomembni, pokazala nam je handling ter svetuje pri igračah oz. ima sama veliko igrač ter tako potem vidim katera igrača ji je všeč (potem jo kupim ali si jo pa pri njej sposodim). V knjižici od Vzajemne so tudi podobne vaje lepo opisane in še slikice so zraven.
klal ... Uf, sem raje doma
Kolk so "po tabelah" meritve za enoletnega otroka??? Se mi zdi, da so vsi toook različni, da nikakor ne morm približno ugotovit
Martin ga ma pa vedno PONOČ!
, da je prvič v življenju ob 4h pomival posodo
. Sedaj pa čakam na novo akcijo, upam da bo kmalu.