Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

, tole prekladanje po stanovanju pa me res uničuje. Žiga spančka trenutno in to že 1,5 ure, kar je njegov dnevni rekord
, ona pa v kengorujčku.
sicer mam tisto prevleko za dež, in zadnjič je prav užival, ko so se slišale kapljice in je spal ko top!
še kar lepo spi, tam okoli 8 ur ponoči vsaj, podnevi pa tko tko..pa se znajdem, ko mal zaspi, porihtam kar mam za porihtat al pa se učit
. Meni je super, ker je ta večja že res odrasla in jo obožuje. Če bi razlika bila manjša, bi bilo zame težje. Tako pa je tavelika že precej samostojna in res veliko razume v primerjavi s parimi mesci nazaj. Ljubosumja HB ni bilo, le dodatno pozornost včasih zahteva, da vidi, če je še prva violina. Smo jo pa celih 9 mesecev že na to pripravljali. Če bi bila razlika manjša, bi bilo sicer na začetku težje, vendar bi se kasneje hitro skupaj začeli igrati. Če imaš koga, da ti pomaga...go for it. Ne meni se za razliko. Ko bo, pač bo.