Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
. Men se zdi, da bi znal bit problem v tem, ker je ratal odvisen od dude in potem se zbudi pa ne zna nazaj zaspat. Mogoče ima še kak poskok pa rabi malo več. Lahko ga zebe, mu je vroče, si želi zamenjat položaj pa ne more (je v spalki al pa pokrit),...
. 
Torej ob kkšnem jamranju al pa ob začetku joka (če ga uhitim). Pe je spet mir za kkšne pol urce
. Ker se mi zdi, da če bi imel svojo, bi vsi bolje spali - sem prepričana, da bi marsikdaj sam zaspal nazaj, tko ga pa jst z dudo zbudim. Mamo pa opcijo samo da je pri nama v spalnici, ali pa pri Žigu v otroški sobi. Samo, da bi mi še prvorojenca zbudu si pa ne morem prvošt. Tko da - najprej probam dudo pa če jo 3krat zapored ven pljune in še vedno sitnari, ga podojim.
No, mejbi bo pa pr flaši tut tk... držim fige
) cepljenja.
.
): a greste s prstom noter v plenicko(ob nogicah) in tudi tiste notranje "volancke" navzven potegnete!?
. Sem danes čist adijo