Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

sam da nama rata obema,pa nič zato če mave iste stvari
) pojem tudi majhno skodelico skute z lanenim oljem, pa žličko lalnenih semen, ki jih zdrobim tik preden to pojem. Laneno olje in seme vsebujeta neke hormone, ki povečujejo plodnost, pa tudi na splošno sta zelo zdrava. Aja, pa laneno olje ima največji učinek, če ga jemo s skuto. Vse skupaj malenkost zagreni, zato dam jaz notri še kakšno sadje in malo sadnega jogurta. Potem pa je prav dobro za jesti. Moj je začel jemati tablete L- karnitin, ki povečajo število in gibljivost semenčec. Pa bomo videli, če bo kakšen učinek.
zarad
in da nej raj uživava en ob drugemu in si privoščiva čimveč romantike!!!!!!!Ta čaj za psiho pa res deluje,matr sm šla lih pravi čas ponj,da bom šla u pondeljek skulirana na izpit,ko ga mam enga ful za j*****!!
Bom pa mela u torek tule gor odprto linijo in če bo ktiro kej zanimal ji bom talala nasvete iz te knjige,da si jo ne rabte kupovat al pa fotkat!!
. kaj pa samo čaj? Kje naj takega dobim? Misliš da je to ta ženski čaj od Ašiča? Sej ne morem verjet kakšna zeliščarka sem ratala