Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

..
. Ne vem kaj me čaka (samo pogovor, pregled, ... mislim pa, da je ss kriv, da ne zanosim, ker sem prvič zanosila takoj, zdaj pa že leto in 3 mesece nič.
, zato se mi je podrl svet, ko sem zagledala krvavitev.
Počasi prihajam k sebi. Upam, da najdem moč, da poskusim znova. Upam, da vse čimprej zagledamo magični plusek.
po ss v 20. tednu. Upam da nama kmalu rata in da bo
potekala brez problemov vendar strah bo se zmeraj ostal.
to pa je moglo biti grozno, zakaj je prišlo do splava tako pozno?
, ker zelja po otroku je se vecja in mislim da naja je ta izkusnja se bolj zblizala in upam da bo nasledjo
k norca. Sem jo pa prosila za recept Utrogestan (oz. katerikoli progesteron), ker je možno popuščanje rumenega telesca (imam znake - nekaj dni pred M se mi pojavlja že krvav izcedek) - popuščanje rumenega telesca se rado zgodi po porodu. Sicer je ta krvav izcedek lahko tudi znak cist v trebuhu (ali kako se temu reče - endiometrioza) - upam, da to ni. No, zdaj si vstavljam progesteron in dajem čez 1. preizkus - če gre res za rumeno telesce - še 1 teden, potem pa delam test po doooolgem cajtu (1 leto ne delam ceč testov). Sem opazla, da je vse, kar sem napisala na 1 :), no, upam, da bo zdej v 1. poskusu ratalo s progesteronom ratalo :)
s srečnim koncem.
in vem da če bo uspelo bom vodena pod rizično nosečnost, ampak tako si želim na morje in verjamem da bo sedaj vse ok insem v začetku julija rezervirala 4 polpenzione na hrvaški obali....ker če tako pogledam niti ni nujno da je kaj uspelo, potem niti ni nujno da bo kaj narobe in veliko je še čejev s katerimi se ne bom obremenjevala dokler ne bo potrebno.