|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Hemoroidi po porodu
19.7.2010 14:59:03   
zlicka
Ja mojemu ginekologu se je mudilo, je rekel da nima časa in je v roku 10 min potegnil pojslico ven in me zašil. Pojslice mislim da niti pogledali niso. Kar bi morali. Ne vem, ampak tudi mojemu ki je bil veš čas zraven je blo čudno.

Če bi te začela vročina dajat, al pa krvavet še full, pa slabo bit, pol pojdi k zdravniku. Drugač je ok. Ja lahko se vname če je še dost noter, jaz sem mela kar dost, doma mi je padlo ven za dve polni odprti pesti in pol so me še tam sčistli pa so rekli da je blo še nekaj in tud strjena kri da še je bila.

Ni mus da pride do sepse, lahko pride odvisno. Sam ne paničarit, če se drugač vredu počutiš, ti ni slabo nimaš vročine je ok . Pa če si že mela pregled pa te še niso sčistli pol ni hudo.

Upam in držim pesti da bo vse ok!!!user posted image user posted image user posted image





(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   RE: Hemoroidi po porodu
29.8.2010 21:51:45   
cepetavka
Hemeroidi vedno boliji??? Jaz sem nekaj tednov po porodu opazila, da imam neke bunkice, vendar me nič ne boli. A naj si nabavim kakšno kremo ali kaj?

(odgovor članu zlicka)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   RE: Hemoroidi po porodu
30.8.2010 11:29:52   
nusi
samo če so vneti bolijo, ponavadi tudi zakrvavijo. Če te ne bolijo jih vztrajno "tlači" nazaj noter - z občutkom seveda

(odgovor članu cepetavka)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   RE: Hemoroidi po porodu
1.9.2010 14:05:34   
natasarobi
priporočam hemoclin kremo. Meni so šli nazaj v 4-5 dneh.

Me pa niso nč boleli, le ko sem se umivala sem čutila bunkice, pa rahlo sem krvavela po veliki potrebi.

(odgovor članu nusi)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   RE: Hemoroidi po porodu
15.9.2010 11:44:35   
rea27
odlična hrema proti hemeroidom in "ostalim ritnim" zadevam je zeliščna krema Hadensa, ki se jo dobi po lekarnah v Nemčiji in Avstriji. To je krasna zadeva, ki deluje takoj. Peče ko sam vrag, a v treh dneh do 1 tedna se zadeva poštima. Jaz sem jih dobila pri obeh porodih. Pri prvemu celo tako zelo boleče, da se mi je še porod zdel čisto mimogrede....drugič pa je bilo malo bolje, saj sem že med nosečostjo uporabljala to kremo. Sedaj pa kadarkoli gremo v Avstijo, kupim ene dve kreme za rezervo...Sem že celo familijo "pozdravila", vsi jo hočejo met, tako da ko pridem v lekarno in jih naročim 20 kom...si mislite, kako me tamkajšnje osebje pogleda :)

no, hadensa torej...preverjeno iz prve roke...deluje..user posted image user posted image

< Sporočilo je popravil rea27 -- 15.9.2010 11:45:08 >


_____________________________

rea27


(odgovor članu scarlett_)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   RE: Hemoroidi po porodu
15.9.2010 14:31:48   
olimia
rea27, a si s to kremo odpravila hemoroide ali si jih samo ublažila. jaz jo namreč tudi uporabljam (super zadeva, ki res peče k user posted image ), ampak jaz sem mazala sam ko so me bolel, drugače pa ne.
imam jih pa občasno - kak teden, pa full bolijo, pol jih nekaj dni - teden ali dva sploh ni, pa spet pridejo in bolijo al pa tudi ne...
a naj si kar mažem dalj časa?
hvala za info

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   RE: Hemoroidi po porodu
21.9.2010 21:30:23   
rea27
ja, meni so se lepo povlekli nazaj oz. pozdravili..občasno imam še kak malenkosten problem, ko recimo ne pazim na hrano in je tudi prebava temu primerna...Sem se pa res mazala po porodu skoraj vsakič ko sem šla na stranišče.. torej..verjetno je tudi to pomagalo, da jih sedaj ni več..user posted image user posted image

_____________________________

rea27


(odgovor članu olimia)
Neposredna povezava do sporočila: 32
   RE: Hemoroidi po porodu
23.9.2014 12:56:06   
MeCv
Pozdravljeni!

Ko sem bila prvič noseča sem dobila notranje hemoroide, ki so ostali moteči tudi po nosečnosti. Poizkusila sem več različnih zdravil in mazil iz lekarne, kakor tudi domačih pripravkov, ki sem jih zasledila na forumih. Med druim sem poizkusila tudi hemosens, za katerega sem bila sprva skeptična, saj ga nisem mogla kupiti v lekarni ampak samo preko spleta. Čeprav težave niso izginile trajno in se mi hemoroidi še vedno občasno pojavijo pa sem z rezultatom zadovoljna in sedaj uporabljam hemosens vedno ko se mi hemoroidi znova pojavijo.
Ali ima še katera pozitivne izkušnje s hemosensom ali imate z ostali izdelki boljše izkušnje?

Lp

(odgovor članu rea27)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:





Novorojenček: Prvi dnevi doma
Porod je za vami, zdaj pa je čas, da se navadite na novo življenje s svojim dojenčkom. Poskrbite za dobro prehrano in či...
Dojenje: "Mozoljčki" na bradavicah...
Neverjetno, za kakšne podrobnosti je poskrbela Narava! Poglejte si video, kako pomembno vlogo imajo tiste drobne pikice,...




.Če ugotovite..
пеперутка16

..da nosite trojčke, kaj bi naredili?