Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
(zaradi te bolečine sem celo dojenje tudi v krču, na srečo po kakih 3-5 minutah tahuda bolečina izgine....vsakič, ko malemu ponujam dojko, me kar "trese", ko se spomnim, kak me bo bolelo....pa gloooooboko diham...) 
in bradavice so mi krvavele. Tamala je celo zbruhala mleko, ker je bilo toliko krvi v njem. Res je bilo grozno. Potem sem jo pa doma 1 teden dojila z nastavkom, bradavice pa zdravila s temi Multi Mam kompresami in blazinicami Aquaflo (to so take hladilne blazinice, ki se jih kupi v Sanolaborju, so kar hudičevo drage ampak mi jih je ena priporočila, da so njej ful pomagale, jaz pa ne vem, a so mi tele ali multi mam compress, ker sem oboje uporabljala). V enem tednu so se bradavice lepo zacelile, potem smo šli pa v nov boj brez nastavkov. Moj je za vsako dojenje (tudi ponoči) bil zraven, da mi je pomagal tamalo pravilno pristavit. In res, ko je bila pravilno pristavljena, ni nič bolelo. Če je bolelo, sva jo pa popravila. Potem sva se pa obe naučili kako se pravilno pristavi in je vse lepo steklo.
Nadležno, dolgotrajno, ko bi morala spati ponoči, sem pumpala, da je blo dovolj mleka.