|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: malčki palčki/malčice palčice februarčic0...
22.9.2010 8:54:16   
Čebel@
birdy.......user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

kolumbo......user posted image user posted image user posted image  za likarske mojstre......mi je svakinja razlagala,da imajo vse njene sodelavke pomočnice-2x na teden

jaz sem bila v Kamniku-je megla,ampak na žalah pa sonček,tko da sem se malo pogrela pri maminem grobu......pol sem šla še tankat-50€ pa jekomaj čez pol šel kazalecuser posted image ......zdej se pa preoblečem,nekaj še pojem in grem na izi delatuser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4176
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 9:02:20   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4177
22.9.2010 9:31:17   
birdy
Pavzauser posted image Sva z Neli sestavljale ene pol ure, pa sem jst bolj zmatrana k ona. Se ji ne da preveč razmišljat in pol je tista finta, Neli glej, kaj še manjka temu slončku, ja noge seveda, no, zdej jih pa najdi na sestavljanki, ja, a slončku noge ven iz glave rastejo, kje jih ma................ Sej pomoje si lohk predtavljate...
Evo, že moj kliče, ma malco.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 4178
22.9.2010 9:41:52   
sjmm
dan!

sej mate že vse turbo...no moj dela dons bol počasi...čeprav smo se kr naspali...sam mau z energijo šparamuser posted image user posted image

sem mogla z majčijem strelo gledat...me je kr na kavč zaparkiral...zdej mu morm pa neki za jest zrihtatuser posted image

v glavnem dons mau u prvem planu ...coteeeeeeeee!!!!

birdy....za kristi...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image pa še mau za neli d bo hite dobr..user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

urša...kok je Žigec priden  s temle vrtcom...user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ..fajn kofetkanje in šopinguser posted image

kolumbo...vau a  sta tvoja princa zdej kr že prostor u spalnici nardila za tretjega sončka...uf, zdej pa res že sitno brojiš...šemau pa bošspet crkljala...kok lepouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no, pa d mami pride...to je pa tud praznkuser posted image ...lepo, lepo....aja...KOSILO...dons bo pri nas enolončnica...tko d ne vem, če ti to kej pomaga....mešana zelenjavca in ješprenječek, povrh pa en štrudel, mal z jabolki, en del pa s skuto in rozinčkiuser posted image

čebelc@
....le u izi delaj!!!

no, zdej se morm pa tud jz česa lotituser posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4179
22.9.2010 9:44:32   
birdy
Torej, nadaljevanjeuser posted image
Sva z Neli še pred sestavljanjem uredile omarico z zdravili, sem uhotovila da mamo doma kr tri claritineuser posted image Zdej pa Neli mal malca, mene pa že skrbi za Kristi ker še kr spi. moj ma po šihtu en razgovor, upam da dobi čeprov bi bilo to čist preveč hitro glede na izkušnje.

Moji otroci - moja sreča
Neli- 4.8.2007
Kristi- 8.2.2009
Lev- 3.12.2010

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4180
22.9.2010 9:55:48   
simonakr
No evo sm našo G čist prekmal pohvalila! Že vleče, pa telefoni vmes pa user posted image user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

(odgovor članu birdy)
Neposredna povezava do sporočila: 4181
22.9.2010 9:58:11   
simonakr

IZVIRNO SPOROČILO: kolumbo

Čebela vidm d si že na turbo, Simona neki žugauser posted image user posted image user posted image .....pri nas se bo zgleda zgodil čudežuser posted image  MAMI PRIDEuser posted image ....jst še zmeri nism nč konkretnega nardila, Šime se mi ne javi ne telefon, je zgleda čist zasedenuser posted image , v petek more baje spet u Zagreb...ah ja....

MAL VAM MORM TEŽIT!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

"Nihče ni nikoli tako visok kot tedaj, ko poklekne k pomoči potrebnemu otroku."

RDEČI NOSKI

19.2.2009 se je rodil naš škorček Larisa

Neposredna povezava do sporočila: 4182
22.9.2010 10:24:21   
Čebel@
IZVIRNO SPOROČILO: simonakr

Čebela vidm d si že na turbo, Simona neki žugauser posted image user posted image user posted image .....pri nas se bo zgleda zgodil čudežuser posted image  MAMI PRIDEuser posted image ....jst še zmeri nism nč konkretnega nardila, Šime se mi ne javi ne telefon, je zgleda čist zasedenuser posted image , v petek more baje spet u Zagreb...ah ja....

MAL VAM MORM TEŽIT!!! user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image

(odgovor članu simonakr)
Neposredna povezava do sporočila: 4183
22.9.2010 10:28:15   
Čebel@
evo imam pavzo-sem prišla si skuhat čaj in ga bom kar v termovski vzela s sabouser posted image .....gre bolj na počasi-sedim na tleh(na stiroporju) in ga obrezujem in polagamuser posted image ....sem descu slikala in poslala-je reku da sem preveč picajzastauser posted image

sjmm......pri vas palijo le sinhronizirane risanke?...midva imava ogromno risank,ki so bile v kinu,ampak jih ima veliko podnapise

birdy......fajn sestavlejtauser posted image user posted image user posted image

simona.....naj ti hitro mineuser posted image

kolumbo.....u mami servisuser posted image user posted image

šibam-papauser posted image

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4184
22.9.2010 10:33:57   
sunny24
Dan! Se vam spet malo oglasim...Še med živimi! user posted image

Danes smo ble z Gajo pri P, je mela sistematski. Bla full pridna, vse lepo zlagala, bla cepljena-nič jokala user posted image , nove mere so 86cm in 11kg...
Pol so ji vrečko montirali na lulico, k zadnje čase stalno pravi, da jo peče ko lula...To je bil pa jok, k so ji vrečko full čudno dali gor in jo je vse bolelo...No, pa sem nesla lulanje v laboratorij, vmes mi je 3/4 lulanja šlo po torbi...Mater!!! user posted image
čebela, super za NS!!! user posted image user posted image user posted image   Za spol boš pa že zvedla, važno da je user posted image zdrav!!!

kolumbo, dan D se približuje...user posted image

tamika, full lepa hiška!!!

poplave...Moji starši so bli 2 dni odrezani od sveta, k je Vipava pošizila in zalila blok...Dobro, da so moji v 1. štuku!!! Bom dala kako slikico na FB, da boste vidle jezero okoli bloka...

Ostalo si nisem zapomnla...Se javim še kej!!!

Grem poklicat P, da vidim kaj dogaja z lulanjem od naše madam!

Lep dan! user posted image

Sii protagonista della tua vita e non spettatore della mia..
Te lo spiego meglio...FATTI I CAZZI TUOI!!

(odgovor članu Čebel@)
Neposredna povezava do sporočila: 4185
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 10:57:43   
Brisani uporabnik

(odgovor članu sunny24)
  Neposredna povezava do sporočila: 4186
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 11:03:18   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4187
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 11:20:10   
Brisani uporabnik

Neposredna povezava do sporočila: 4188
22.9.2010 12:07:43   
petrušk_
helouuuu....
glih iz pregleda...vse ok...heheh...je rekla gin....no končno se je pokazal tale vaš otročiček user posted image user posted image
9-10 tednov....PDP 26.04.20100 juhuhuhuhuhuuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

zj vas grem pa mal prebrat

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 4189
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 12:18:05   
Brisani uporabnik

(odgovor članu petrušk_)
  Neposredna povezava do sporočila: 4190
22.9.2010 12:35:40   
petrušk_

petruškuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  raste dete rasteuser posted image user posted image user posted image

zlo brzinsko sm očedila osnovne stvari- spraznila koše smeti in cotuser posted image , zdej me sesač in hot lover milo gledata, če še niju dva prpalm in odplešem en krog.......s kuhanjem zgleda spet ne bo nč, sm si nardila en jogurt, banana, mleko šejk od pol litra, tko d mam zdej za 3 urce miruser posted image ......ko šrideta tamaledva bomo verjetn kr ene makarončke s tuno pohamsali, pa kakšen paradajzek. Babi pride z busom, upam d se prebijejo čez center k je dons baje bl vse zaprto, k je dan brez avtomobila.

cotke se že sušijo, ena runda se pere, še belo perilo in je pol za par dni mir.

kje je dons SJMM???? aja sm brala o enem štrudlu pa enolončnici.....mi že dišiuser posted image

ja res je prov super, da raste....
šejk...hmmm...to bi pa tud jst...morm sprobat.....že dolg nism....
ejjj...jst sm glih taka nosečka kt ti...sam sendviči mi dišijo....me je kr strah kolk bo na tehtnici konc aprila....no ja...pol bomo pa veselo hujšaluser posted image user posted image user posted image user posted image

petrušk_

Neposredna povezava do sporočila: 4191
22.9.2010 12:44:38   
Čebel@
petrušk........sem full vesela,da dete pridno rasteuser posted image user posted image user posted image

kolumbo....pust loverje no,pa malo bolj na izi,da ne bo že jutr Jurij ven prišeluser posted image

otroška soba je položenauser posted image user posted image user posted image se kar bolj počutim,ker sem nekaj SAMA naredila na našem gradbiščuuser posted image .....jutri če bo volja,se lotim spalniceuser posted image .....zdele me pa čaka posoda,pa postelje moram še postlat,pa fajn bi bilo malo posesatuser posted image ......pol je treba pa že po škratka-je bila včeraj čist na mene prilimana...take sploh ne poznam-skos po naročju,pa bog ne daj da izginem izpred očiuser posted image .......bova šle pa malo na sonček,ker zraven nje itak ne bom mogla nič naredituser posted image

evo,sem se razpisala-sej paše sedet,ampak delo kličeuser posted image

< Sporočilo je popravil Čebel@ -- 22.9.2010 12:45:58 >

(odgovor članu petrušk_)
Neposredna povezava do sporočila: 4192
   [Brisano sporočilo]
22.9.2010 13:30:54   
Brisani uporabnik

(odgovor članu Čebel@)
  Neposredna povezava do sporočila: 4193
22.9.2010 13:37:10   
TAMIKA3

Čebela ne ti men d nej pustim loverjeuser posted image , sam preber kva si napisala d morš še nardituser posted image .............me je pa zdele skor kap........k strela iz jasnega uleti Šime.....čez eno minuto se za njim prpele še zidar......grem dol....kva je spet......onadva pa men: Baje je treba zrihtat zgornji štuk, pejt gremo gledat, kje hočš met stene postavleneuser posted image ......sory sam zdele nism psihično prštimana za steneuser posted image ....Šime doda: žena dons mam gnezditveni sindrom, a boš kej hvala reklauser posted image user posted image user posted image ......no tko....baje po novem letu spet......malto mešam, cegle nosm, nč mi ni hudo.....:
http://www.youtube.com/watch?v=3GdNG2yi7m4

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image    user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image Šime

jaz lopatam že 2 dni user posted image user posted image ... če rabiš pomoč povej user posted image

Največja radost na svetu je družinska sreča. Zavest, da imaš zmeraj nekoga, ki te ima rad, je največji zaklad. Zato je življenje lepo.
22.3.2002 MARIN 3510g,51cm
25.12.2004 TIAN 4190cm,53cm
3.8.2006 MAI 4610g,57cm
15.2.2009 TRISTAN 4790g,54 cm

Neposredna povezava do sporočila: 4194
22.9.2010 13:46:17   
sjmm

petruškuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  raste dete rasteuser posted image user posted image user posted image

zlo brzinsko sm očedila osnovne stvari- spraznila koše smeti in cotuser posted image , zdej me sesač in hot lover milo gledata, če še niju dva prpalm in odplešem en krog.......s kuhanjem zgleda spet ne bo nč, sm si nardila en jogurt, banana, mleko šejk od pol litra, tko d mam zdej za 3 urce miruser posted image ......ko šrideta tamaledva bomo verjetn kr ene makarončke s tuno pohamsali, pa kakšen paradajzek. Babi pride z busom, upam d se prebijejo čez center k je dons baje bl vse zaprto, k je dan brez avtomobila.

cotke se že sušijo, ena runda se pere, še belo perilo in je pol za par dni mir.

kje je dons SJMM???? aja sm brala o enem štrudlu pa enolončnici.....mi že dišiuser posted image

ej, ful kjut cotke in odejceuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

ma, deca mam doma...pol mam pa še z njim toook dela..d sm čist odtrgana od rr-jauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

Neposredna povezava do sporočila: 4195
22.9.2010 14:03:52   
sjmm
ekola...mam 5 minut...ta star se je skaplu nazaj vn..ograjo delat, mali spi, Miha nalogo dela, pomivalc pere, sušilc zalaufan, župa se kuha, testo pa počiva...uf...sva bla z Majčijam 2 urci na sončku, pa sosedovo jablano sva zropala...d bova lahk štrudl naredlauser posted image user posted image

pol pa pridn dam...sm mislila d bo moj že kej vkup sklamfu tisto ograjo...d bi popoldne lahk za ta mauga šli eno trenirko pa najkice nabavt...ma veš da...bul šit..je šele ogrodje stau....no, pa sm jezik stegnila...a še ni???..pa je reku d če bi bla doma, pa bi mu malco prtimala...bi šlo pa hitrejuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...no, sem mu prtimala..zdej bomo pa vidluser posted image

čebelc@...ful si pridnauser posted image

urša...te pogrešamo, veš, kse tkole sam potepašuser posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image a mi kompjuter šteka al rr?????

SAŠKA 25.4. 1995
JAN PETER 7.12. 1998
MIHA 26.3. 2001
MAJ 19.2. 2009

VSI MOJI SONČKI

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4196
22.9.2010 14:05:46   
Urša08
helov

No pa sem doma. Zjutraj mel mal problemčkov z Nejcem, je blo spet da noče v vrtec. Sem ga kr mojmu napokala da ga je odpeljal. Jaz sem Žigca oddala brez joka. Potem sem šla pa direkt v Kranj do kolegice na eno kavico in čvekec in naprej v qulandijo. Sem uspela 140e zapravt user posted image .  Potem sva s kolegico še mal na sončku ob kakavu čvekali, pa je bla že ura sto da sem mogla it. Sem še mojga spotoma pobrala potem sva šla pa prvo po Žigca - je bilo brez problemčkov in potem po Nejca. Oba sta bla ok, pojedla,.. Kosilo sem že skuhala smo mel kr tortelinčke v sirovi omakici, kuhinja je pospravljena, jaz pa mal mortouser posted image user posted image user posted image . Aja pa zvedla sem da mam dons še roditeljskega za Nejca.

vas grem mal prebrat

(odgovor članu sjmm)
Neposredna povezava do sporočila: 4197
22.9.2010 14:08:38   
Urša08
Sjmm sej zdej bom pa več doma user posted image user posted image user posted image bom jutri vse nadoknadila ko bosta tamaledva med 8 in 12 v vrtcuuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4198
22.9.2010 14:12:30   
Urša08
Kolumbo iiii kok cortkane cotike user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image morm it nujno v mothercare sam še na 1.10 počakam, pa upam, da se dete pokažeuser posted image user posted image user posted image

Birdy kako je s tamalima? Si že bla pri p?

Sjmm uvau kok si ti že popedenala stvari user posted image user posted image user posted image user posted image

čebela pridna pri polaganju stiropora user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4199
22.9.2010 14:26:27   
SURF
Pozdrvačke....

Čmrlika še kar doma,je dohtarca rekla,da naj bo dokler je na AB...težko mi je...ker bova zopet jovo na novo se uvajali,le da mene nebo zrevenuser posted image user posted image user posted image user posted image da bi le zdrava bila....joj...tok mi je težko....upam,da nebo imela prevelike krizeuser posted image

Kolumbo-user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image kok je fajni tvoj mož,nimaš kej...moram mojmu tole poročat naprej,mogoče mu kej kapneuser posted image user posted image
Cotike luškaneuser posted image user posted image user posted image kaj pa če bo Ninauser posted image ...

Majchy-čist turbo pridna si ti zadnje časeuser posted image pazi nase....si nekaj pisala o strahovih....kolikor te poznam,je tale strahec čisto brez posledic zateuser posted image mislim,da bo tale pikec tvoj ljubljeni sinkouser posted image user posted image user posted image ja tudi js pravim,da se ljubezen množi...boš lahko kmalu potrdila....se boš pa po moje večkrat v življenju sama pri sebi ukvarjala z mislijo,kako nardit,da bo pravično za obauser posted image user posted image

Urša-o kako super,da imate tako super sprejet vrtec z obeh strani,bravo fantauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sunny-Naša je tudi velika 85,pa še nekaj....nevem zakaj js vedno pravim 83user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ne glede na starost,ehhhhhhhhhh.....

Sjmm-Lepo se imejteuser posted image user posted image

Tamika-Lepa fasada in ogromna hišauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image seveda..tudi velika familyuser posted image

(odgovor članu Urša08)
Neposredna povezava do sporočila: 4200
Stran:   <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  166 167 [168] 169 170   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Naj otroci poleti hodijo bosi?
Bosa hoja ima številne koristi za otrokov razvoj – krepi mišice stopal, ravnotežje in senzoriko. A kaj pa klopi, črepinj...
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...

moška imena
milagro

Katero ime vam je najbolj všeč?

leon (20%)

klemen (18%)

primož (7%)

alajž (30%)

rok (25%)

Število vseh glasov: 603

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!