mita21
|
IZVIRNO SPOROČILO: mini86 čeveljčki..hja..največkrat je bos..celi je en tak mali rom..skos nag pa bos ..no smo šli pa zanč vn jest-no predučerišnem in je blo hladno on je meu pa samo štumfke gor kr une čevelčki od pediped so mu premajhni oz glih za glih.. Tud pr nas je tko . In ravno zadnjič sem bila na tem kaj narest in sem se odločila, da na razprodaji še ene zaprte sandalce kupimo, če ravno kam gremo .... Drugač pa - kakšne copatke nosite - mislim, takrat ko ne bo vroče - ne vem, zakaj mu kar naenkrat tisti usnjeni copatki al pa pedipedke na parketu tolk drčijo Pol pa kmal u akcijo še za kake superge, pa čevlje. No, mi gremo v četrtek spet na dopust , komi čakamo! Full luštne fotke . No pa še na hitro: mi še ne hodimo čist, še potrebuje prstek, ampak res sam tolk, da je siguren. Morm rečt, da je kar zelo previden, drugač pa tud sam hoja, hoja ..., pa seveda mamica zraven . Sej ne škodi mi prov nč. On se pa rad vozi v vozičku, se pa noče več vozit na triciklu al pa poganjalcu - raje zadaj hodi in dela brr, pred kakšnim mesecem pa se je full rad vozu Govorimo tud še ne, kadar hoče kam it al pa ko pomaha reče pa,pa, mama (sam mislim, da ne s pomenom), pa ko ga vprašam kam greva, reče "ta", kar pomeni tja, to je pa tud vse. A se je še kteri od vaših sončkov na morju vode bal? Našmu ni bla všeč! Zdej morm pa zaključt, je vstal!
|