|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
11.7.2010 23:16:28   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

Aja, tud jaz sem lulala v morje (user posted image ), ampak ne bom več, po tem kar je Bjondi napisala!





...lepo da priznaš user posted image ...ja en tip je clo umru k je v neko nagravžno reko lulu in je fasu bakterijo-mi je zanč mama rekla ...od zdej naprej se kr na skalco used pa spust user posted image ...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
11.7.2010 23:19:00   
bjondi
IZVIRNO SPOROČILO: mk8

V petek zvečer smo šli takoj na morje... Ni bilo tok fajn, tamala je takoj dobila drisko in je bila kar boga. Tudi vode ni marala, tako da nismo bili veliko v morju. In smo tudi komaj čakali, da gremo včeraj domov user posted image .



....o pikica pokica user posted image user posted image user posted image  ...

(odgovor članu mk8)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.7.2010 8:16:23   
tecka
Oj, no, hudiča, slikomat ne dela. Bom probala kasneje dat gor slikce našega slavljenca.
Bilo je fino, jaz pa bi bila lahko manj zmatrana - če bi imela mero pri pripravljanju stvari. Ostalo nam je več kot pol hrane.
Je imel pa Srečko včeraj spet eno motnjo in vročine 37.1 in sem strahoma čakala danes. No, je že v vrtcu brez vročine, jaz pa se bom zdaj lotila pospravljanja. Še največ "škode" so naredili otroci, ki so ugotovili, da je hiša prijetno hladna in so se tudi 10+letniki "igrali" s Srečkovimi igračamiuser posted image
Nič, veselo na delo.

Vitae, planina Pecol je (lahko) izhodišče za Montaž, od Kranjske Gore čez Rateče, kmalu za mejo (v Italiji). Od ceste do koče je ene pol ure hoje (lahko ura), za kozoroge je treba pa malo višje.

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.7.2010 11:05:00   
manna
Živjoooo
No vikend je naokoli zdaj pa spet pisat punce, da ne boste skenslane!user posted image user posted image
Mi smo imeli pester vikend na morju in smo prišli domov ravno v času da smo videli podaljšek tekme. Manci je kar dogajalo, ni imela glih ful apetita - mogoče zaradi vročine, je pa veliko spala. Dvakrat na dan, popoldansko celo več kot dve uri. In ponoči tudi samo z enim bujenjem ob 5h. Starejša kot je, več spi!!

mk8, super da ste uživali!! Čestitke za izpit, res si pridna!! A je bila Veroniki voda mogoče premzrla? Naši Manci tudi ni dišalo morje ko je imelo cca 23 stopinj, ta vikend pa je imelo 27 stopinj in je uživala v svojem šlaufku. Zgleda da je tak zmrzljivček glede vode kot jaz.
tecka, vitae, jao kok ste pridni s temi pohodi in izleti! Res pohvalno. Najbrž je ful težko prenašat na hrbtu toliko kg?? Kateri nahrbtnik pa imata in kje sta ga nabavili? Saj vem da je bilo že govora o tem, ampak takrat me še ni tolk zanimalo...Mi se peš nismo še odpravili, če že gremo kam, je to morje ali pa vožnja s kolesom. Manca ful uživa v stolčku zadaj na kolesu.


(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.7.2010 11:05:58   
manna
Mišel user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image za tvojega bolančka! 

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.7.2010 12:05:03   
lenika
Vitae 10 km teka ni mačji kašelj. user posted image Jaz in kolegica sva začeli sedaj tečt in pretečeva 2 km pa misliva, da sva full pretekli. Sva pa popolnoma premočeni in utrujeni. user posted image  Je pa res, da se jaz nisem nikoli ukvarjala s kakršnimkoli športom.

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.7.2010 12:16:33   
tecka
Evo, pa mi je uspelo naložit slike:

Prej:
user posted image

Potem:
user posted image

Manna - saj hodi samo Vitaeuser posted image user posted image user posted image , jaz zaenkrat samo sanjam, idej nešteto, bo treba enkrat začet, pa bo šlo potem lažje. Tudi Srečko se rad vozi s kolesom. Ampak zaenkrat tam do ene ure, nič več.

Zase sem pa mislila koliko bom naredila danes. Evo, pa je že poldne in še dobro, da ni treba nič kuhat. Se pa že veselim, ker ne bo treba toliko pospravljat naslednji vikend. Pa priznam, da sem probala iti tudi spat, sem ležala eno urco, pa nikakor nisem mogla zaspatuser posted image



(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.7.2010 12:19:16   
tecka
Pa za Srečka čisto pošteno priznam, da včeraj ni kaj dosti užival. Itak je nočno spanje katastrofa in včeraj je šel spat 2x (mogoče tudi zaradi vročine). Tako je popoldansko dogajanje v glavnem prespal. Še za tortico smo ga morali zbudit ob 18h, drugače bi vsi gostje ušliuser posted image . Sicer pa je bilo kar prav, saj je v soboto in včeraj bedel do 22.30 in tako smo lahko gledali obe tekmi. Mi je bila sobotna boljša, tako da mi ni bilo žal, da sem včerajšnje podaljške prespala.

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.7.2010 13:09:00   
mini86
evo tamauček spi..
njemu se že kuha kosilo-pire krompir in bučke v omaki
za naju je pa že pripravleno da samo not vržem-bova pa mela rižoto iz rukolo in sirčkom iz voka zravn pa solato iz paradižnika, kumar, paprike, rukole in feta sira..

no mi smo sobotno praznovanje tudi upešno preživeli..sedaj naš čaka pa še naslednjo soboto no..komi čakam..

u bistvu sm bila s pripravami kr hitro fertik-nardila sem mešano solato in jo dala v dve skledi, narezala kruh, narezala sir za žar in našpikala hrenovke..in to je blo to..aja pa narezala pa dala v marinado sem še bučke papriko in malancane za žar..

tko da ko je moj pršou iz službe je blo vse pripravleno samo za metat na žar..pojedli smo skoraj vse osala je neka malenkost k pa gre v skrinjo in za naslednjo soboto..to je to..


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.7.2010 13:11:32   
mini86
slikce še bojo takoj ko najedm fotoaparat-ni na običajnem mestuuser posted image user posted image user posted image user posted image

_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.7.2010 15:11:35   
manna
živjo
Naša čmrlika spet spi po dvakrat na dan. Pa naj.
mini, čakamo slikce!! Mimogrede, kok si pridna za kuhat! Jaz bi te kar najela za kak dan da mi skuhaš. Še dobro da imam za Manco zmrznjeno zelenjavno mineštrco (naredim cel lonec in dam zmrznit v posodice) ker se mi tko ne da kuhat!
tecka, luštna sta! Zgleda pa ful velik Srečko, tko če primerjam z mojim drobižem..
lenika, tud men se zdi 2km dosti za pretečt..

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.7.2010 20:34:03   
tecka
IZVIRNO SPOROČILO: mini86
bistvu sm bila s pripravami kr hitro fertik-nardila sem mešano solato in jo dala v dve skledi, narezala kruh, narezala sir za žar in našpikala hrenovke..in to je blo to..aja pa narezala pa dala v marinado sem še bučke papriko in malancane za žar..

No, zelo dobro si tole naredila. Kako pa pripraviš marinado za zelenjavo na žaru?
Jaz raje ne bi govorila. Sem želela, da bi imeli gostje kaj za izbirat in sem naredila npr. 5 vrst solat in 3 vrste peciva (poleg torte). Brez veze. So pa otroci pojedli vse hrenovke, piščančje krokete in sladoled. Pa ker ima Srečko že nekaj nastniških bratrancev in sestričen, smo nabavili tudi ravno prav bandidosov. Soka in mehurčkastih pijač pa spet čist preveč. Ma, ne bom več težila, sem si zapisala približne količine kaj rabimo za naslednje leto.

Manna - sem prej pozabila napisat. Mi imamo nahrbtnik deuter, kid II, smo ga dobili. Nov pa stane tam okrog 140 eur (mogoče 170, se ne spomnim več). Ti pa svetujem, da 2x premisliš, predno vržeš denar proč. Če bi rada kam šla, si ga za začetek raje sposodi. Malega pa ni težko nosit, le jaz imam manj kondicije kot prej. Problem zna biti samo takrat, ko se Srečko premika in se premika tudi težišče, takrat malo "zaplešem".

To da je velik mi pa pravi več ljudi, meni se pa niti ne zdi. Oz. se mi ni zdelo, ko smo se dobivale še v Koloseju. Mogoče samo izgleda malček starejši, ker ima več las oz. malo daljše in temnejše lase. Pa saj jih ima Manca tudi.

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.7.2010 21:08:46   
lenika
IZVIRNO SPOROČILO: manna

lenika, tud men se zdi 2km dosti za pretečt..


Kajne da je?user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.7.2010 21:49:53   
manna
IZVIRNO SPOROČILO: lenika

IZVIRNO SPOROČILO: manna

lenika, tud men se zdi 2km dosti za pretečt..


Kajne da je?user posted image


Ja je! Če jih grem zdej zlaufat bi bla po mojem totalno crknjena. Drugač pa mi je tek ful všeč. Ampak jaz sem preden sem zanosila tekla tko recimo enih 6 km in mi je blo ravno prav, pa tudi fit sem bla fuul. Kamorkoli smo šli, so bli vsi ful zadihani pred mano. No zdaj je obratno..

(odgovor članu lenika)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
12.7.2010 22:00:39   
manna
tecka, mogoče zgleda Srečko dolg tudi zato ker je bolj suhljate sorte. Mi deluje kot eden tistih fantičev, ki bo tudi ko bo velik lahko snedel vse živo, pa bo še vedno suh. Tudi meni za Manco rečejo kako je dolga, pa ni, samo suha je in zato zgleda. No pa sej meni se ne zdi več suha, sem pa ravno zadnjič na bazenu spet ostala bolj tiho ko je ena bivša sodelavka skor na rit padla ko je vidla Manco golo, češ kako je DROOOOOBNAAA. Je še dodala, da saj ni čudno da ne hodi, saj ima presuhe noge. Ma spet ena brihtna kajne.
Aja, za nahrbtnik res nevem če bi se nam splačal nakup. Nismo tako navdušeni hribolazci.
Trenutno smo še v nabavi avtosedeža. Punce, kaj bi ve naredile - Manca ima 8,2 kg in glavica ji še ne sega čez rob lupinice, samo nogice ji čudno ostajajo ker so predolge. Ampak jaz vseeno mislim, da je čas za avtosedež, čeprav po regelcih naj bi bila še v lupinici, ampak meni je že too much jo tlačit tja noter. Kaj menite??


(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
13.7.2010 0:43:43   
bjondi
...dans pa k zanalašč nisem dala ctrl c ...evo in me je vn zabrisal...ne bom še e nkrat tipkala...grem pa panule...

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
13.7.2010 6:49:03   
bačko
Jutro!
Se opravičujem ker se nisem niča javila.Kar nobenega časa nimam.Med tednom je noro med vikendi pa vedno kam gremo.
Praznovanje je uspelo in imeli smo se zelo fajn.Lora veselo raca okoli in zadnje čase veliko je.Je pridna in vedno bolj navihana.
Evo še malo slikic potem pa malo preberem za nazaj.
user posted image
user posted image

(odgovor članu mini86)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
13.7.2010 7:05:35   
bačko
Manna zelo lepe slikice.user posted image user posted image user posted image
Naša pije sve kar ji daš.Ni da ni.Pa same veste da na začetku sem imela z njo full probleme glede pitja tekočine.Sedaj pa veliko pije in vse.
Mi imamo pa samo 6 zob.Pri Lori nekja počasi ven rinejo.user posted image
Jaz sploh ne štejem kdaj gremo na morje ker je še zelooooo daleč.
Lenika kako lepe slikice.user posted image user posted image user posted image
Bjondi ali mi lahko dodaš samostojni koraki pod zaporedno št.17 pri 12 mesecih.Hvala!
Enkrat moram tudi jaz priti na srečanje.Kar povejte kdaj boste imeli in bova prišli z Loro.
Vitae super za hribe.Jaz sem pred obama nosečnostima full hudila v hribe zdaj pa nimam nobene kondicije in kar ne gremo.
Bjondi čestitke za vrtec.user posted image user posted image
Mišel upam da ne bo ponovno zbolel in da se mu bo imunski sistem kmalu okrepil.user posted image user posted image user posted image
Tecka lepe slike.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
13.7.2010 7:10:07   
bačko
No pa še malo naših slikic.
user posted image
Takole naša Lora hodi!
user posted image
No pa še malo Žane!

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
13.7.2010 9:21:23   
manna
'dan
bačko, jooooj kok maš lepa dva cukra! Me kar prime da bi imela tud jaz dve punčki. A ni najbolj srčkano na svetu ko sta dve sestrici tko skupaj.

A kjera slučajno ve -  če smo imeli lupinico Maxi Cosi z Isofix podstavkom v našem A3 potem valda lahko namontiramo tudi od Romerja Isofix podstavek in avtosedež?? Al moram spet gledat knjižico od avtomobila če se da namontirat? Upam da me razumete kaj sploh sprašujem...
A je kjera kupovala avtosedež preko interneta?? Že vidim da bom spet cel doktorat naredila in potem kupla kar neki. Katere avtosedeže pa imate, če lahko napišete, prosim..

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
13.7.2010 9:25:51   
bačko
Manna mi imamo od Nannie avtosedeže.
Ja res je lepo imeti dve punčki ki sta tako navezani ena na drugo.Imata se zelo radi!Prav lepo jih je gledati.


< Sporočilo je popravil bačko -- 13.7.2010 9:26:53 >

(odgovor članu manna)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
13.7.2010 11:23:00   
tecka
Evo, jaz spet doma. Mali ima spet visoko vročino. Kar kinka v naročju, ko ga odložim, je jok. Ko je temp. prišla do 40, ni bilo druge kot kopat, za svečko je bilo še prehitro. P dela pop., pa itak bo navodilo da zbijamo vročino in čakamo boljših časov.

Manna, mi imamo 2 romerja/britax brez isofixa. Enega kinga do 18kg in eno evolvo do 36 kg. Prvega smo kupili tu
http://www.o-baby.de/agr/Britax-First-Class-plus_10303_3.html
(190 eur s poštnino, imajo že ene 2 meseca slabo izbiro)

Drugega pa smo kupili v BC, ko so imeli akcijo 10 eur bon za vsakih 50 eur nakupa (polna cena 236 eur).

Drugače pa še nekaj strani:
http://www.pramworld.co.uk/index.html
poštnina enih 50eur

http://www.kidsroom.de/epages/Kidsroom.sf/de_DE/?ObjectID=320586
za poštnino daš izdelek v košaro, odpreš košaro in izbereš državo. je pa ene 20 eur

Je pa Manca dolgo zdržala v lupinici. Srečko je v avtosedežu od 9m, ker se je kar dvigoval in je bil transport nemogoč. 9kg pa je imel pri 11m.

(odgovor članu bačko)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
13.7.2010 12:27:13   
bjondi
user posted image  backo-seznam uredim zvečer user posted image  ...dobre slikce navihanih princesk...

tecka- user posted image   user posted image user posted image  za našega srečkota...pa pravijo da otroci veliko bolje odnesejo če grejo v vrtec spomladi kot jeseni...naj se čim prej pozdravi...

manna-tud mi smo karin dali pri enem letu v avtosedež...žigija pa že kar veliko prej,saj ga nismo mogli več s kombinezončkom tlačit v lupinico...imamo ga pa še od karin in je od ciccota...

Lepo švicajte kjer koli že boste user posted image ...

tecka-tudi srečko je corti na fotkicah,na prvi se vidi ,da je ravno ustaluser posted image  ...druga je pa itak zakon-popacan do konca user posted image user posted image  ...nič več za nazaj ne pišem ker me je včer vn vrgl...


(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
13.7.2010 12:28:50   
bjondi
backo-kje si pa ti torto naročvala ,ker je slična naši izpred parih let...

(odgovor članu bjondi)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: JUNIJSKI SONČKI 2009 1. del
13.7.2010 12:38:50   
mini86
tecka-jah prejšna leta ko smo po ceu vikend praznoval moj roj.dan sm js tud zmeri nardila več vrst solat (v ogromnih količinah), več vrst peciv, tiramisu...oh ja..še zdj me stisne pr srcu k pomislm kok je vsega ostal..ker več k jest pa res ne morš aneuser posted image no in iz preteklih praznovanj me je izučilo..
kre pol je bla pa fora js sm praznovala tri dni, ful mesa, solat, sladic, pjače, alkohola..ful usega skratka

ko so pa drugi praznoval pa so samo naju na pico povabl..HALO kaj je pica proti 3 dnevnem nažiranju hrane in alkohola..tko da sm rekla ne nč več..

marinada-enostavno olivno olje+vgeta..samo men pride bolš če mal stoji..
rečmo sv.vrat sva prejšni dan namočila v marinado-olivno olje, zenf, vegeta, svež rožmarin in so bli tooook mehki-k putrček..

aja veš kva probiTE..predno boste svinjino spekl namažte z zenfom..js ne maram zenfa ampak tud mal ni okus po njem ampak pride tko dobr okus,,mnjami

manna-ja js ti priporočam avtosedež..tud manci bo bolj udobno..nš je meu tud še plac za glavico pa smo ga ravno tako dal v sedež..tud tanč na mon-u je rekla da tiste pol kile al pa en mesec pred pred določeno starostjo nič ne pomeni..že zarad mance..več kok bo uživala k bo lahko vn gledala..dobra je da sploh zdrži v lupinci..nš ni šans sm se mogla skos uzadi furat čene je biu jok, ma kaj jok dretje in to loh po 20 min skupaj..ko smo ga dal v avtosedež nisem niti enkrat sedela zadaj in brez joka..
te će vidm k boš doktorat iz tega nardilauser posted image
js mam tega in ga ne zamenjam in si res ne predstavljam da dajem otroka od strani notr-tud lupinco sem si vedno k seb obrnla
http://www.lovecnacene.si/avtosedezi-avto-oprema-avtosedez-axiss-car-seat-oxygen-red-bebe-confort/m/988460/

bačko-tudi mi imamo "samo" 6 zob..
srečanja so pa vedno ob sredah ob 10h v koloseju


_____________________________

Opazujem te kako mirno spiš, te pobožam in ti že stotič preštejem vse prstke...In šele, ko tvoja dlan leži v moji, opazim, kako zares majhen si. Tako majhen si-pomeniš pa mi ves svet!

(odgovor članu tecka)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Top poletno varstvo za otroke 2024
Napočil je čas, ko je treba poiskati in rezervirati termine za poletne počitnice. Mi smo vam pripravili izbor TOP idej z...
BLOG: Pogovori z otrokom v trebuščku
V tistem trenutku sem se odločila, da sploh ni pomembno, kakšni bodo rezultati amniocenteze, jaz bom tega otroka obdržal...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?