Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni
ne ne nč gru ne boli...mogoče me mal vest peče ,ker ko jz izstrelim je to na hard
nimaš kej strelka pa to...je že mogl bit tko...vse se zgodi z določenim razlogom...je že mogl vn usekat... 
...že lani ko je prišla jesen in s tem kurilna sezona in oblačenje od glave do pete je imal katastrofa kožo-ala dermatitis varjanta ...in glej ga zlomka se je spet začelo ...je že ves lišajast...tko da ne vem v čem je fora...a mu cunje kožo presušijo al oribsajo al kaj...
...
...moj dvojček...je reku da ga je tašča drug dan vprašala zakaj sem tako reagirala...pa ji je povedal da pač njega tud to zelo zelo moti ,da je treba skoz nekoga u nulo dajat in pač sem izstrelila...je rekla da je bilo sicer mal ob nepravem času-ker se je ravn torta rezala ... kaj čmo upam da se bo unih dveh kur kej prjel