Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2026
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

potem mam eno kolegico-ta k je bla z mano na srečanju tiste k ste ble in k ponavla za mano-zdj bi mela isti tel. kokr js..ampak ok pustmo to..noin z njo se lahko pogovarjam tud o vsem..sva kolegice še iz srednje šole-u bistvu sva se spoznali v koloniji in skp upisale na isto sredno, potem je ona padla v prvem letniku, js pa prepisala..skratka..na živce mi gre ne vem kako nj razližim..to da ponavla sm se nekak sprjaznla-pač ji je všeč isto k men-s to razliko da more bit prvo men pa je pol še njej ampak pustmo malenkosti..rečmo k sm bla noseča me je prsežem VSAK DAN poklicala in vprašala kako si, a si uredu..in takrat se mi je mešalo..no zdj k gledam nazaj vidm da jo je pač zanimal kako sm in da je skrbna..no take stvari..
Malo pomagajo. Spali smo kar dobro, le proti jutru ga je začelo dušit. Ugotavljam, da očitno kljub zarosenim oknom zjutraj, imamo suh zrak. Razmišljam, da bi kupila vlažilnik zraka. Samo prej bi rada vedela, kakšno vlažnost sploh imamo. Pa nimam nobebega merilnika
. Nima nobenega glasu in na čase ful hrope, pa potem hitro mažemo s kremo in inhaliramo, da je boljš.
Hanuši vse najlepše za rojstni dan ti želim...
zate objemčke...upam da je dans že kej boljš...
tko da vrprašanje bo melo jutri daljši odgovor..