|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 7:08:53   
nina166
Jutro!

krtekxx pri nas smo tudi bolj slabo spali. Daša se je premetavala, nekaj kašljala, potem je zlezla čist k vznožju in sem jo mogla prestavit, da ni dol padla...kar naprej nekaj. Pa tudi jaz nisem ne vem kako dobro spala.

Danes je Domen doma ker ima kontrolo pri zobozdravniku. Pa Dašo bom zraven peljala, da ji malo pogleda, če bo hotla usta odpret. A vaši januarčki so že bili pri zobozdravniku?

Glava me boli user posted image  Si grem kavo skuhat...no saj voda se mi je že pogrela, samo v šalco nalijem.



_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 51
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 7:27:38   
Jancci
Jutro!  user posted image

Mi smo kar fajn spali, samo je bilo malo prekratko, ker sem bila s kolegicami na pijački zvečer....

Zobar - Meta ga ima začetek avgusta. Sem klicala, ker ima še vedno tiste črne obloge na zobeh, da jo pripeljem pokazat. Po telefonu je rekla, da so to neke bakterije. Kaj pa vem, bomo videli.

Krtekxx mislim, da Anoreksiji lahko spremeniš vzdevek.  user posted image

Ronja hvala za razlago o vajini statistiki. Sem res že mislla, da ti kej fali, pa vidim, da si čist ok. user posted image

Še malo dela danes, jut3 pa na morčka za 2 dni. user posted image




_____________________________

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 52
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 8:04:26   
Ploha
hej hoj..

hvala vsem za čestitke user posted image

jest sm potem bla včeraj na UZ, jooooj kako lepoooooo, sem se nagledala...mi je dala še 3D slikco obraza in spolnega organa user posted image user posted image user posted image user posted image

u glavnem res je veliko plodovnice, zato se pa obrača notr k da je v kakih termah user posted image in večja možnost je, da se po ZO obratu spet narobe obrne, ker včeraj je bil otork že prečno, danes pa spet drugače...

drugače pa vidt vse OK, je malovečji pa nič drastičnega...ocenjena teža je pa 2700g...to je to...

si želim, da se zredi tolk, da mi ne bo treba z ritko naprej rodit, če se pa na glavco postavi pa sploh super....

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 53
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 8:09:11   
Ploha
aja se je pa splačalo ene 7 litrov vode spit, ker imam super vodo, sam kake kolobocije sem imela na WC-ju v lab. to me je pa sram povedat user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 54
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 8:13:32   
Ploha
jooooj pa še to...sva včeraj z medvedam od doma pripeljala vso tisto mojo doto in greva zdejle v bajto znosit, pol ko bo meta spala bom pa v omarce zlagala jujujuhuhuuuuuu user posted image user posted image user posted image user posted image

mam še dela, da se ven ne vidim...

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 55
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 8:35:42   
Jancci
Oooo Plohca, najprej bravo za UZ, pa za vodo... sem ti pa kar fejst fouš za tole tvojo hišico!!!! Ampak si si zaslužila in uživaj še zraven tele selitve!!!  user posted image

_____________________________

Tako drobcene ročice,
pa se za vse večne čase oklenejo naših src.
(P Brown)

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 56
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 9:07:35   
nina166
Ploha ful te je fajn brat, ko si tako navdušena in polna energije...uživaj še naprej ob opremljanju vaše hiške in prilimaj kako slikico. Pa super za Uz in za vodo user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  Ne vem če si že napisala...kakšnega spola je otroček...če je za v javnost seveda user posted image

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Jancci)
Neposredna povezava do sporočila: 57
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 10:04:47   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: Hijacinta
Najki a boš povedala kako je blo na 3d v Velenju ker je kar precej ceneje kot pri Strahovi, pa bi lahko šli na en izletek pa zraven še to opravli.


Joj Hijacinta, ga imam sele septembra, ne vem kdaj bi morla ti imet 3D? Je od 30-34ga tedna za delat. Js mam rok 25. oktobra, tako da se bos nacakala. Sicer sem pa nasla to po netu in so jo ful hvalili, pa enim je celo nardila filmcke celega! pregleda, ne samo par sekundne... Sej ne vem ce se to nardi. Pa daljse preglede ima ksnih 45min ne 20min kot Dravlje, pa seveda tudi celo morfologijo naredi kot tudi v Dravljah. Drugace je pa v Postojni 80 EUR 3D in so baje tudi v redu.

Teza - nazadnje je imel 12kg pred kakim mesecem, ko ni imel apetita, zdej je slo najbz spet gor.

Dejte mi prosim pomagat pri spisku potovalne lekarne za mulcka za na morje. K prej ni se laufal okol pa neumnosti zganjal, mi lahko katera po izkusnjah pove, kaj nujno rabim pri roki? Oziroma kaksna zdravstvena presenecenja lahko pricakujem?

Ploha js tud mal goljufam pri vodi, me je pri Janu vedno natulila, da premalo spijem, spijem pac kolkor telo hoce, tako da sem un dan pred urinom ekstra pila, da se je mehur prepucal, pa se ce das jutranji urin, je poln usedlin in ful temen ze po defaultu in itak cist dehidrirana izpades. Pol ti pa tuli da premalo pijes pa bla bla. Ce nisem zejna je ze zadosti tekocine a ni?
Zdejle mas ta lepsi del, filanje stvari v omare user posted image . To je ful zabavno ko se koncno gnezdis. Meni bo letos visek kuhinjo napolnit, ko bo enkrat stala, pa reorganizirat otroske omare in cunjice, pa sobo okoli obracat, da bo se mulcica dobila svoj plac. Tak dober filing mi da, ko take stvari urihtam.

(odgovor članu Hijacinta)
Neposredna povezava do sporočila: 58
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 11:44:01   
ronja
Ronja, ma saj bo šlo. V resnici si čisto ok, najprej moraš čisto pregoret, da potem štartaš nekoliko drugače in se morda za las bolj šparaš. Si pač taka kot si. Dejstvo pa je, da se vsak človek z leti umiri. Ne, da bi postal dolgočasen, ampak na podlagi izkušenj deliš razne stvari na neodložljive, pomembne, manj pomembne in nepomembne.


Hehe, saj gre na boljše: Ronjina nogica se je pozdravila, tako da je šla danes že hvalabogu v vrtec, ko je bil lubi doma, sem potegnila in naredila res precej, tako da vsaj neki mam. Za rano od zoba sem dobila še AB in upam, da bo prijel - včeraj je še vedno zvečer bolelo ko hudič, tako da sem požrla včeraj spet 3 lekadole (1 pop. in 2 zvečer). Sicer pa pravijo, da so lekadoli dobri za vnetja, da jih umirjo oz. preprečijo širjenje... Tako da u svako loše nešto dobrouser posted image .
ja, res sem tak človek, kot praviš. Upam, da se bom sčasoma navadila najt eno pravo ravnotežje, pa da če me bo vrglo, da me bo mal manjuser posted image . Saj se popravljam: zdaj grem vsako noč spat - včasih ej bila to znanstvena fantastikauser posted image . Samo ko otroci rastejo in ti parkrat kaj rata, si rečeš: saj gre, pol bi lahko pa še to... In to mene zafrkne - una pesem od sokolov: "zmeri je treba probat kaj več..."

krtexx, ma kakšna anoreksija, moja je 2 kili lažja od tvoje!

Noč: mi smo se zbudili 4je v postelji...

Ronja hvala za razlago o vajini statistiki. Sem res že mislla, da ti kej fali, pa vidim, da si čist ok.

Haha, ni kej. Dostikrat zgleda kaj strašno čudno, pa ma čist logično osnovo - tega se naučiš v naravoslovjuuser posted image . Še tako bedasti izrastki imejo zelo logične funkcije. Narava ne zapravlja energije, to samo mi delamouser posted image .

ploha, naslednjo nosečnost bi mela tako kot ti... Da mi nič ne manjka in vsa vesela ploščice polagamuser posted image .

najki, jaz vzamem:
- Calpol sirup (proti vročini in bolečinam - pač paracetomol, če imaš kaj drugega)
- alkohol in/ali jod za razkuževanje ran in ranic (jod je fajn zato, ker boljše vidiš tujek, če se malemu kaj v nogo zadere)
- poveze (navadne povoje in elastične) in obliže
- mazilo za rane
- ribodermin po želji, ni tako nujen, je pa fajn za opekline, recimo
- finistril za pike komarjev
- fiziološka raztopina - če je treba kaj sprat ali pa za nosek ali oči
- pa seveda zaščitna sredstva: proti komarjem, proti soncu
- vzela bom še aerius - to so tablete proti alergiji, sicer so bile zame, jih trenutno ne jemljem več, ampak bom vzela par tablet sabo, za vsak slučaj, če bi katera od malih naenkrat dobila kako hudo alergijo, ker s tem lahko pomagaš (ni treba, da je aerius, vsak antihistaminik bo ok) - to pa zato, ker sem zadjnič videla eno zgibanko o življenjsko nevarnih situacijah in kako lahko pomagamo. In to je bilo za anafilaktični šok. za kap pa aspirin, ampak tega verjetno ne bom jemala sabo, to itak povsod imajo.

Zase bom pa letos vzela še: sprej za dihat, kapljice za oči, pršilo za nos (to je vse proti astmi oz. alergiji - trenutno sicer malo uporabljam, ampak ziher je ziher, boljš met sabo), pa lekadol (če bo ta rana oz. kost še vedno tako hudičevo bolela).

(odgovor članu krtekxx)
Neposredna povezava do sporočila: 59
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 12:39:50   
khurde
jou, babe žabe ;)

kaj kuhate? jaz sem na izi ultra hitrih kosilih zadnje čase user posted image  šmoren iz pečice, s skuto in rozinami, pa čežana. bi dala kaj namest čežane, pa ne vem? nimam idej. ponavad sem dala še juho, sam zdej jih ne je user posted image  tko da bo sam to user posted image  no, pa solata zame, itak user posted image

ronja, mejl sem ti poslala. je mal trajal... sem bizi zadnje čase, ne s kosili, hahaha user posted image

_____________________________

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 60
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 12:41:24   
khurde
aja. od 3d je bilo govora. jaz sem bila obakrat v kalliste, blizu strahove v domžalah. meni je ona ful fajn, šelihova, pa res si vzame čas. pa še cena je bolj prijazna kot pri strahovi.

aja. super, da je ronjina nogica fajn user posted image

potovalna lekarna... tko nekak k je ronja napisala + bepanten

< Sporočilo je popravil khurde -- 9.7.2010 12:42:47 >


_____________________________

If you're too open-minded, your brain will fall out.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 61
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 12:59:06   
nina166
Mi smo od zobozdravnika in sem kar malo žalostna. Domen ima pet luknjic...kar je kar veliko, glede na to, da zelo redno umivamo zobeke, samo je rekla, da je to med zobami in da tam tako ni možno umit. Septembra grema po prvo plombico. Pa rekla je, da se mu zgornje enkice že majijo...sama tega res nisem opazla, ko pa sem potem še sama pogledala, pa sem videla, da se mu res. Je rekla, da je to še veliko prekmalu in da najprej izpadejo spodnje, potem šele zgornje, on pa ima spodnje čist vredu, zgornje pa se mu majejo. Možno tudi da se je kam udaril...sicer se res večkrat kam udari, samo da bi mu pa kri tekla pa ne. Zato sem zdaj malo slabe volje.

Daša pa ima zaenkrat še vse zobeke vredu, čeprav me je najprej sestrašila, ker sva se pogovarjale kako veliko se je dojila in je rekla, da potem pa ima verjeno že kar gnite zobe...pa na srečo ima vse vredu.

Sta bila pa oba zelo pridna. Domen se je pogumno sam vsedel na stol in odprl usta, Daša pa je malo čudno gledala, ampak je tudi odprla usta.

Eh sem zatežila..boljše da grem kaj delat

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 62
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 13:46:28   
Najki
IZVIRNO SPOROČILO: ronja
najki, jaz vzamem:
- Calpol sirup (proti vročini in bolečinam - pač paracetomol, če imaš kaj drugega)
- alkohol in/ali jod za razkuževanje ran in ranic (jod je fajn zato, ker boljše vidiš tujek, če se malemu kaj v nogo zadere)
- poveze (navadne povoje in elastične) in obliže
- mazilo za rane
- ribodermin po želji, ni tako nujen, je pa fajn za opekline, recimo
- finistril za pike komarjev
- fiziološka raztopina - če je treba kaj sprat ali pa za nosek ali oči
- pa seveda zaščitna sredstva: proti komarjem, proti soncu
- vzela bom še aerius - to so tablete proti alergiji, sicer so bile zame, jih trenutno ne jemljem več, ampak bom vzela par tablet sabo, za vsak slučaj, če bi katera od malih naenkrat dobila kako hudo alergijo, ker s tem lahko pomagaš (ni treba, da je aerius, vsak antihistaminik bo ok) - to pa zato, ker sem zadjnič videla eno zgibanko o življenjsko nevarnih situacijah in kako lahko pomagamo. In to je bilo za anafilaktični šok. za kap pa aspirin, ampak tega verjetno ne bom jemala sabo, to itak povsod imajo.

Zase bom pa letos vzela še: sprej za dihat, kapljice za oči, pršilo za nos (to je vse proti astmi oz. alergiji - trenutno sicer malo uporabljam, ampak ziher je ziher, boljš met sabo), pa lekadol (če bo ta rana oz. kost še vedno tako hudičevo bolela).



-kot razkuzilo za rane bom vzela baby milo in fiziolosko, priporocajo rajsi to kot alkohol, a bi vseeno se jod? aha najbrz je nujna pinceta, ce se kej zadere user posted image
-kaksno mazilo za rane? kako se imenuje. a se panthol lahko da na odprto ranico, recimo krvavo odrgnino?
-za alergije bom vzela claritin, sej jih ne pricakujem sam bols s sabo kot da ostane doma.
-a flajstri otroski vodoodporni? uni z vlaznim celjenjem? normalno mu jih ne dam, tudi jih se ni rabil, sam pri vsakodnevnem kopanju so kr nujni.
-probiotike tudi?
-ose me skrbijo, tam jih je precej. a se splaca vzet ksne une oblize za po komarjih in osjih pikih? sej ne vem, kako bi mali reagiral na tak pik. mojega brata so tam pred leti ze picile in sicer na plazi.
-mi mulcka po telesu po kopanju mazemo s hladilnim mazilom, je to zadost za po morju in soncku al naj ksno mleko za telo rajsi vzamem? zdej ima kozo urihtano in tudi ne reagira na mazila, tko da ni problem, sam iz navade imamo se vedno hladilno.


V mercatorju so imeli take lusne colnicke za najmlajse, pa so jih razprodali in ze 2x sem gledala, pa so takoj sli obakrat. Zdej sem pa enak model nasla v leclercu za 3 evre in sem ful vesela user posted image . Je tak kt ribica, pa ima zadaj dvignjen repek kot naslonjalo, ob strani pa ima plavutke, ki ne bojo pustile colnicku, da se zvrne. Ker uni navadni bi ga po moje hitr v vodo vrgli. Pa se zjutraj sem bila v lekarni po zanzi bimbi al kaj je za otroke proti komarjem in je dobil za darilo rokavcke user posted image . tako da mu bom dala rokavcke gor pa v colnicek in ne bom panicarila, da mi strbunkne v vodo. potem bo pa lahko plaval z mamico in ocijem, ki ga bosta potiskala cez cel zaliv user posted image . V tej nosecnosti mi plavanje fuuuul pase, v prejsnji pa sem imela kar probleme z lego trebuha, ceprav je bil manjsi user posted image . Moooooooooooooorjeeeeeeeeeee!

< Sporočilo je popravil Najki -- 9.7.2010 13:53:18 >

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 63
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 14:07:21   
ronja
ronja, mejl sem ti poslala. je mal trajal... sem bizi zadnje čase, ne s kosili, hahaha

khurde, sem ti lih odgovorila!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz nisem nič kuhala - upoštevam nasvete, heheuser posted image . Včeraj je lubi naredil gobe z jajciuser posted image . Danes bo pa že cajt, da nekaj resnega skuham, hehe. Ker mamo toliko lepe zelenjave mislim. Ampak u izi.

naki Razkužilo odvisno, kako hudo je - če je fejst hudo, ej vedno boljše boljš razkužit - sicer peče, je pa boljše. Ker gremo bogu iza nogu, vzamem taornk zadevouser posted image - ni bolnice na otoku. Ja, pinceto itak da rabišuser posted image .
Mazilo za rane se prav reče. Tudi bepanten je ok, samo mazilo za rane lahko uporabljaš tudi direkt na rani. Za odprto rano lahko daš gor tudi bivacin, samo to je ipak antibiotik, ne daš kar tako, šele, če se zagnoji al pa če je rs globoko.
Flajštrov jaz malima še nisem dajala - zadnjič sem probala Lejli, ko si je kožo na ribežlu posnela (ne vprašat, kako je do njega prišla, ker ni nobenemu jasno - verjetno uz pomoč velike sestreuser posted image ), pa je popenila. To sem bolj az vaju mislila, pa tudi za otroka, seveda, samo vprašanje, koliko jih bo toleriral... Sicer morje in sonce dobro celi te zadeve, boljše, kot če je non stop pod obližem. Če boš dala obliž gor, ga ponoči snemi, da se rana suši, se veliko hitreje zaceli. (se vidi, da mam športnika doma, hehe)
Raznih probiotikov in sirupov za imunost jaz ne bom sabo jemala, saj na morju so navadno otroci zdravi, nič ne rabijo.
Ose majo manj nevaren in manj boleč pik kot čebele. Finistril bo po moje dost.

Mi ju preventivno nismo z ničemer mazali, itak nista toliko na soncu, da bi ju opeklo. Včasih se namažemo kar tako, če jima paše: z bepantolom navadno.

(odgovor članu khurde)
Neposredna povezava do sporočila: 64
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 19:51:18   
Najki
Ronja js bi mu dala obliz za v vodo, ker sicer se rana predolgo celi. Enkrat sem si razbila komolce in kolena na poti na morje in se mi je pri vsakem kopanju zmehcalo in nikakor ni uspelo zakrastat. Zato me je tudi vsakic na novo peklo v vodi. Tako da bi dala flajster gor samo za to, da se lahko zakrasta. Ce ga bo v vodi peklo jo bo se zasovrazil. Si pa predstavljam, da se lahko na skalah bolj razbije kot na kamenckih in asfaltu, kjer do zdaj se nismo rabili ukrepat, je samo povrsno porajsan po nogah.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 65
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 20:31:00   
sonček33
http://www.ringaraja.net/forum/Kako_poteka_va%C5%A1_vsakdan_z_dojen%C4%8Dkom%3F/m_5238436/tm.htm

khurde, tole je una debata, sej stvar v bistvu ni ravno samo o rutini ...

krtekxx... ma tkole je..jaz sem za..za kolo seveda...samo ti bi njabrž rda, da jaz pridem v vaše konce ...  kje si ti kupla kolo?

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu Najki)
Neposredna povezava do sporočila: 66
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 21:03:39   
nina166
Kak user posted image  dan. Smo bili malo prejle že pri zdravniku. Domen in ati sta šla na parcelo kosit, pa pride Domen nazaj čisto bogi. Rdeč v obraz, jamral je da ga trebušček boli, šlo mu je na bruhanje, očke so ga bolele, komaj je stal, hodit ni mogel, vročino je dobil...pokličem zdravnika in mi sestra reče, da naj ga pridema pokazat. Pred zdravstvenim domom je zelo bruhal...zdravnica ga pregleda in reče da je viroza...baje zdaj razsajajo v vrtcu...in seveda če je kako bolezen možno kje pobrat, jo bomo mi sigurno dobili user posted image . Zdaj spi, sem mu dala svečko pa je še vedno kar vroč, ati je šel spat zraven Daše. Sem se pa ful ustrašla, ker sem mislila, da je to od sonca. pa glava me boli user posted image

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 67
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 21:14:28   
sonček33
Nina objem zate in pikapoke za Domna. Naj bo čimprej zdrav.

_____________________________

...svet je poln lepih rožic tete Pehte...



(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 68
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 21:27:43   
ronja
Nina, joj revček tvoj Domen!!! upam, da bo hitro mimo, če je že tako intenzivno!user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 69
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 21:29:53   
Ploha
IZVIRNO SPOROČILO: sonček33

Nina objem zate in pikapoke za Domna. Naj bo čimprej zdrav.


ja prav res user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sonček33)
Neposredna povezava do sporočila: 70
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 21:36:08   
Ploha
rutina; ni neke hude rutine al pa reda, ko bomo na svojem bo bolj al pa še slabše ko bo dojenček...

drugače pa: zvečer je vse po istem kopitu, približno ob isti uri se začneva rihtat, ene 7.40, mleko, previt, kopat, zobke, pižamca, navijem glasbeni vrtiljak in lahko noč...

zbuja se ob različnih urah, zato ni neke rutine, pa tud ko se zbudi, ne mara takoj jest,...tko da al kej pospravljava al se mal zaigrava pa pol zajtrk, sva malo zunaj, ko še ni vroče...

pol pa okol 10., 10.30 greva not, pa mal igrava, malca (sadje ali skuta...) pol pa okol 11. spat...sam to je spet odvisno, če se zbudi ob 5.00 bo šla itak prej spat, če se zbudi ob 8 pa veliko bolj pozno...

ponavadi ima pa kosilo po spanju...in po kosilu za ene po urce ven, ker znori če ne greva vseh krav preštet pa nafutrat pa da mal traktor šofira...men pa vroče za dol past...pa tud njej verjetno, zato pa samo pol urce, to je okol pol 2...

pol pa not do ene 5...pa nazaj ven...vmes itak malca, pa krave štet pa futrat pa traktor šofirat user posted image user posted image mrbit k sosedi na obisk, k ma majhnega fantka...

evo, no sej je kar rutina,...oz. dan je dnevu enak.

tako kot zdej, ko bla nekaj dni pri moji mami in tam slabše spi, je danes spala do 6 zvečer, in je potem zaspala namesto ob 8, ob 9...


(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 71
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 21:51:45   
nina166
Hvala punce! Mu grem vročino zmerit, ker se mi zdi, da mu ni skoraj nič padla.

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 72
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 22:08:52   
nina166
Danes mi gre pa vse narobe. Si grem zobe umit in mi pokrov od zobne paste pade v odtok. Sem se nekaj časa trudla, pa ga nisem dobila ven. In pol si umijem zobe, pospravim ščetko in pol še gledam okoli in iščem kam sem dala pokrov od zobne paste....sem vse preiskala, predno sem si prišla gor, da je v odtoku. Grem se raje Domna stisnit in zaspat, predno nardim še kako neumnost. Lepo spite

_____________________________

Domen - 16.6.2006
Daša - 21.1.2009

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 73
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 22:19:58   
Ploha
a bi kera vedla, kje se kupi viseča mreža, una k se od dreves a do drevesa naveže pa pol not ležiš? 

(odgovor članu nina166)
Neposredna povezava do sporočila: 74
   RE: Januarčki in januarčice 2009 II.del
9.7.2010 22:30:29   
marta82
IZVIRNO SPOROČILO: Ploha

a bi kera vedla, kje se kupi viseča mreža, una k se od dreves a do drevesa naveže pa pol not ležiš? 

merkur, bauhous, baumax ipd.

_____________________________

BE NICE!
I could be your boss someday.


(odgovor članu Ploha)
Neposredna povezava do sporočila: 75
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 2 [3] 4 5   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





BLOG: Danes sem slaba mama
Slaba mama. Danes sem slaba mama. Zjutraj sem ti oblekla prvo stvar, ki mi je prišla pod roke, niti pogledala nisem ali ...
BLOG: Vsaj za dan žena bi mi lahko kupil š...
Vse to, po čemer ženske tako zelo hlepimo od svojih moških, si lahko in moramo dati tudi same. Tudi in še posebej na dan...




NOSEČNOST
пеперутка16

Kateri del nosečnosti vam je bil najbolj všeč oz. najlažji?