|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Mariborčanke,12.del
22.7.2010 16:56:14   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: Lenči_

Dober dan babe

Malo se še oglasim, preden pičim na dopuuust user posted image . Vidim, da vam jezički laufajo. Čitam vas redno, vsak dan. Morem rečt, da težko sledim, ker ste pa res prave čveke!

Je bla čist drugačna slika,ko sem se jaz začela štulit okoli mariborčank-totalni mrk,meni se je full čvekalo,pa nikjer nobeneuser posted image
So se malo k sebi vzele,moram rečtuser posted image user posted image

Kam pa greste na dopust,sem sfalila ali še nisi povedala?

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu Lenči_)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
22.7.2010 17:00:05   
sami0804
IZVIRNO SPOROČILO: botrca

oooooooo hvala, da sprašuješ-vsaj ena ki me pogrešauser posted image ...včeraj me ni bilo, ker sem šla zopet malo prej spat...ni se mi dalo brat za nazaj pa sem kar dol vgasnila rač....pa šli smo proti večeru kolesarit, pa pri sosedih smo se ustavli in se začvekali...pol mi pa ni blo več, ker sem bila ful zaspana.

ahhh,ta sladka sprava...user posted image

http://www.ringaraja.net/clanek/podprite-mamico-janjo-pri-posvojitvi-dvojcic_3182.html

http://www.facebook.com/home.php?sk=lf#!/pages/Zbiranje-podpisov-Za-otrocka-gre/135343546502939?ref=mf

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
22.7.2010 17:04:49   
sami0804
No,pa da nadaljujem moje današnje monologe,zdaj pijem kavo,potem pa grem delat otrokoma (pa mami tudiuser posted image ) popoldansko malco-flancate oz.po domače rezane krape bomo jedli.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
22.7.2010 17:07:17   
sami0804
Pa še grafit iz naše prijateljske Hrvaške user posted image

Zagrebački grafit
 Na zgradi u Zagrebu osvanuo grafit:
"Sveti Ante ako si u stanju, uzmi Stipu
a vrati nam Franju."

Drugi dan neko dopis'o:
"Sveti Ante, da se mene pita, uzmi oba a vrati nam Tita."

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
22.7.2010 17:13:12   
katy83
Madonca vse ste nekam skliznile, no Sami še tu malo hodi okrog, pa botrca je prišlauser posted image , aja pa Lenči_  ...pa kaj sploh jamramuser posted image user posted image user posted image

eh, malo monologauser posted image
Verjetno ste šle vse malo ven, zdaj ko ni več hice take. jaz sem bla zdaj z malim veni, se je kopal v bazenčku zdaj pa spi kot bebica mala, meni pa že tud nekaj oči škilijo, ko bulim v toti računalnik non stop. user posted image   GRRRRRRR, sem jezna, prava www odvisnica sem ratala.

aja, matcar, super da si si malo fraj vzela.user posted image user posted image user posted image

Jutri se torej vidimo, ne? pridem še zvečer malo pogledat, da vidim če je ziher, čvekala pa danes ne bom, ker grem spat verjetno kr takoj ko mali zaspi. Pa upam, da se današnja noč ne ponovi.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
22.7.2010 17:52:12   
sami0804
Če ste se kdaj spraševale ali je možno v 2dcl olja ocvret krofe,odgovor:
se da...je pa hudičevo težkouser posted image
in kaj je večje veselje kot pogled na otroka,ki z blaženimi pogledi ližeta s krofov sladkor ki,mimogrede,ni delo tvojih rok?user posted image

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1656
22.7.2010 18:08:28   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804

Grem vas prebrat za nazaj, da vidim če sem kaj zamudila.

oooooo,vrnitev odpisane...hitro preberi,da boš lahko potrdila svojo udeležbo jutriuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se zna zgodit, da pridem...če mi ne bo moj težil...saj veš: zopet se boš pelala v mesto samo na kavo user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
22.7.2010 18:11:13   
botrca
IZVIRNO SPOROČILO: katy83

Madonca vse ste nekam skliznile, no Sami še tu malo hodi okrog, pa botrca jeuser posted image prišla, aja pa Lenči_  ...pa kaj sploh jamramuser posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu katy83)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
22.7.2010 18:15:12   
botrca

Pa še grafit iz naše prijateljske Hrvaške user posted image

Zagrebački grafit
 Na zgradi u Zagrebu osvanuo grafit:
"Sveti Ante ako si u stanju, uzmi Stipu
a vrati nam Franju."

Drugi dan neko dopis'o:
"Sveti Ante, da se mene pita, uzmi oba a vrati nam Tita."

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
22.7.2010 18:17:01   
botrca

oooooooo hvala, da sprašuješ-vsaj ena ki me pogrešauser posted image ...včeraj me ni bilo, ker sem šla zopet malo prej spat...ni se mi dalo brat za nazaj pa sem kar dol vgasnila rač....pa šli smo proti večeru kolesarit, pa pri sosedih smo se ustavli in se začvekali...pol mi pa ni blo več, ker sem bila ful zaspana.

ma kaka sprava...njemu sem samo rekla lahko noč user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
22.7.2010 18:17:59   
botrca

Če ste se kdaj spraševale ali je možno v 2dcl olja ocvret krofe,odgovor:
se da...je pa hudičevo težkouser posted image
in kaj je večje veselje kot pogled na otroka,ki z blaženimi pogledi ližeta s krofov sladkor ki,mimogrede,ni delo tvojih rok?user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
22.7.2010 18:20:28   
sami0804

ma kaka sprava...njemu sem samo rekla lahko noč user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1662
22.7.2010 18:21:39   
botrca
Zdaj pa imam jaz monologe...user posted image . Ki si sami0804? Ste se najedli flancatov?

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
22.7.2010 18:26:18   
sami0804

Zdaj pa imam jaz monologe...user posted image . Ki si sami0804? Ste se najedli flancatov?

hm...ja,grem zdaj razdejanje pospravituser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
22.7.2010 18:27:39   
sami0804
ampak glavno kar je-zadnjih 5 objav.mariborčanke user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
22.7.2010 18:34:58   
botrca

ampak glavno kar je-zadnjih 5 objav.mariborčanke user posted image user posted image user posted image

se razume user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
22.7.2010 18:36:23   
botrca

hm...ja,grem zdaj razdejanje pospravituser posted image

jaz sem tudi malo pucala po bajti...kopalnico, kuhinjo, posodo dala v stroj, smeti skup pobrala in odnesla...samo še posesam pa je kot v škatlici. Aja, pa nekaj imam za naredit pa mi nikakor ni...SOVRAŽIM LIKANJE user posted image !!!

< Sporočilo je popravil botrca -- 22.7.2010 18:38:04 >

(odgovor članu sami0804)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
22.7.2010 18:38:26   
katy83

Grem vas prebrat za nazaj, da vidim če sem kaj zamudila.

oooooo,vrnitev odpisane...hitro preberi,da boš lahko potrdila svojo udeležbo jutriuser posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ...se zna zgodit, da pridem...če mi ne bo moj težil...saj veš: zopet se boš pelala v mesto samo na kavo user posted image

pa reči, da ne, da še boš kako pivce spilauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
22.7.2010 18:38:45   
botrca
Grem v trgovino, preden mi jo ne zaprejo. Pridem nazaj, če bo še katera tukaj.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
22.7.2010 19:25:35   
botrca
Evo meuser posted image

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
22.7.2010 19:26:51   
botrca
Grem dat Janu risanko, pa večerna rutina. Pridem kasneje.

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
22.7.2010 20:18:58   
ly117
Čer! user posted image

Življenje je kratko, delaj, kot da je prvi dan in živi, kot da je zadnji.

"Življenje je lepo, drobni prekrški ga sem in tja naredijo še lepšega..."

(odgovor članu botrca)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
22.7.2010 20:21:12   
ly117
Luka že spi. Ata je na tekmi, jaz pa uživam v miru in tišini. Pojem še naktarini in grem malo kuhno pospravit pa pridem nazaj.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
22.7.2010 21:01:07   
ly117
Kaj zdaj še še vse skrivate.

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
22.7.2010 21:02:34   
matcar
Čer!

Čimveč ljubezni podarimo otroku,tem lepša je rastlina,ki vzklije iz njega.

Lea;3.3.2001
Maks;24.12.2007
Saš;2.4.2009
Teo;8.6.2011

(odgovor članu ly117)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...
Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?