Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

Pa še jaz sem non stop neke grozne sanje imela, tak da sem crkjena. Sem še pijačo za danes odpovedla.
Ne vem kaj je blo zdaj zjutraj z malim, nikak ni hoto flaše zagrabit, kričal pa zraven full.
Če hočemo, da ga imamo, bi mogla nove slikice poiskat, pa dat gor. Če so kake želje, izvolte povedat.
spita že kako urco, midve z A pa sva bile pri frizerju...so jo postrigli na paž)
. Vidim, da vam jezički laufajo. Čitam vas redno, vsak dan. Morem rečt, da težko sledim, ker ste pa res prave čveke! Da napišem kaj, pa mi zmanjka časa. Imam skos ta mičkeno za čuvat. Ko spi, običajno kaj pospavim, al pa malo tv pogledam... zdaj sem začela že mehiško eno gledat
. Drugače pa kak obisk, kaka kavica v mestu in je dan okoli. Zvečer pa tak padem v pojslo, da mi nič jasno. To vreme pa me ubija. Zasledila sem, da se menite o fitnesu. V tem vremenu???