Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 21:41:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To je drugo. Jaz pa marelice obožujem. No mal pretiravam, jih imam zelo rada. niso slabe... jaz sem lubenico kupla danes
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 21:41:25
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Do kdaj ste čvekale danes? Je še prišla katera zraven? Tam nekje do pol1. In ne.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 21:41:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pri nas pa malo dežek pada...bo mogoče malo lažje za spat. Pri nas je tud začel alo padat. In je že nekalo. Al pa je katera zgornja soseda zalivala rože? ..imaš balkon Ly?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 21:42:21
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To je drugo. Jaz pa marelice obožujem. No mal pretiravam, jih imam zelo rada. niso slabe... jaz sem lubenico kupla danes Jaz pa malo grozdija, sliv in jabolk. Naktarine pa se že od včeraj v hladilniku.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 21:43:24
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: botrca Pri nas pa malo dežek pada...bo mogoče malo lažje za spat. Pri nas je tud začel alo padat. In je že nekalo. Al pa je katera zgornja soseda zalivala rože? ..imaš balkon Ly? Ja. Ga imamo vsi v bloku. Pa še na cesto gleda.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 21:47:44
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa še na cesto gleda. ti ga zavidam
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 21:52:33
|
|
|
|
botrca
|
Saraya kolk si pa dala za sladoled?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 21:54:15
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kolk si pa dala za sladoled? osem eur..je cena ....pa samo zato,ker nima notri mleka in ima sojino moko...ma saj ga nisem kupla...))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 21:57:22
|
|
|
|
katy83
|
evo mene. dober večer.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 21:57:38
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kolk si pa dala za sladoled? osem eur..je cena ....pa samo zato,ker nima notri mleka in ima sojino moko...ma saj ga nisem kupla...))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 21:58:02
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo mene. dober večer. Čer!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 21:59:47
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kolk si pa dala za sladoled? osem eur..je cena ....pa samo zato,ker nima notri mleka in ima sojino moko...ma saj ga nisem kupla...)) pa to mi ni blo nikoli jasno zakaj tak cene nabijejo. Ko sem še v mecu delala, je non sto en mali noso neki posebni kruh, če mu lahko hamburger naredimo. Pa sem pol 1x mamico vprašala kolko te kajzerce stanejo, pa je rekla, da 2 komada 3€. Pa na dan ziher 2 poje, pol pa to znese na mesec samo kruh 90€.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 21:59:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kolk si pa dala za sladoled? osem eur..je cena ....pa samo zato,ker nima notri mleka in ima sojino moko...ma saj ga nisem kupla...)) groza no.....kot da so ljudje sami krivi...če so bolani ali pa na raznih dietah
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:00:22
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kolk si pa dala za sladoled? osem eur..je cena ....pa samo zato,ker nima notri mleka in ima sojino moko...ma saj ga nisem kupla...)) saj te stvari so ful drage...me zanima kak je okus, nisem še kdaj jedla takega.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:01:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kolk si pa dala za sladoled? osem eur..je cena ....pa samo zato,ker nima notri mleka in ima sojino moko...ma saj ga nisem kupla...)) groza no.....kot da so ljudje sami krivi...če so bolani ali pa na raznih dietah
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:01:21
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya groza no.....kot da so ljudje sami krivi...če so bolani ali pa na raznih dietah zato pa stanejo te stvari toliko, ker vejo da jih morajo kupovat...isto kot diabetiki ali pa tisti ki imajo celiakijo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:01:46
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca saj te stvari so ful drage...me zanima kak je okus, nisem še kdaj jedla takega. ma ja...ampak to je pretiravanje.....običajno ko ji kupujem..je nekje za 1-2 maks.največ zazlike v izdelkih....jaz tud nisem jedla
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:02:29
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Saraya kolk si pa dala za sladoled? osem eur..je cena ....pa samo zato,ker nima notri mleka in ima sojino moko...ma saj ga nisem kupla...)) groza no.....kot da so ljudje sami krivi...če so bolani ali pa na raznih dietah Krivi niso, zato pa trgovci in seveda proizvajalci služijo na njih. Žalostno.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:02:31
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jaz tudi ga nimaš?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:02:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca zato pa stanejo te stvari toliko, ker vejo da jih morajo kupovat...isto kot diabetiki ali pa tisti ki imajo celiakijo ja...saj te diabetične kupujemo za A....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:03:20
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To je drugo. Jaz pa marelice obožujem. No mal pretiravam, jih imam zelo rada. niso slabe... jaz sem lubenico kupla danes nisem še papcala......
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:04:12
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa še na cesto gleda. ti ga zavidam jaz tudi Saj če želita si ga lahko drugič prideta ogledat. Sam ni nič kaj posebnegs je pa.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:04:16
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Krivi niso, zato pa trgovci in seveda proizvajalci služijo na njih. Žalostno. res je kruto ja....itak zelo slaba izbira...pa še to oderuško..))
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiZgodbe malih junakov: Prezgodnji porod zar...Sledi operacija, strahu je bilo ogromno, saj nisem vedela, ali se bom po operaciji zbudila že kot MAMA ali še kot nosečk...
Kako vemo, da je otrok sit?Prvi dnevi z novorojenčkom so polni čustev, neprespanih noči in vprašanj. Eno najbolj pogostih je: Ali je moj otrok dovo...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?