Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:04:42
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To je drugo. Jaz pa marelice obožujem. No mal pretiravam, jih imam zelo rada. niso slabe... jaz sem lubenico kupla danes ma vse ste neke sadne. Jaz pa se mi zdi, da sem s sadjem skregana. Nekak ga nimam rada. Nektarine, maline, pa kaki kivi tu pa tam, pa je to to. Jaz sem bolj zelenjavarca.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:04:42
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Saj če želita si ga lahko drugič prideta ogledat. Sam ni nič kaj posebnegs je pa.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:05:57
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 jaz tudi ga nimaš? mam ja,zazidanega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:05:57
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To je drugo. Jaz pa marelice obožujem. No mal pretiravam, jih imam zelo rada. niso slabe... jaz sem lubenico kupla danes ma vse ste neke sadne. Jaz pa se mi zdi, da sem s sadjem skregana. Nekak ga nimam rada. Nektarine, maline, pa kaki kivi tu pa tam, pa je to to. Jaz sem bolj zelenjavarca. eh..saj jaz tud zelo malo sadja...tu in tam...ananas imam zelo rada, pa kivi....lubenica je dobra..samo me koščice motijo ....Jem oa vsake kvatre)))bolj otroci
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:07:30
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 mam ja,zazidanega saj ga imam jaz tud...samo takega bolj
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:08:31
|
|
|
|
arabela*
|
Poln zmrzovalnik sladoleda imam..meni pa se ne lušta.... ko nimam pa bi spožrla vse grem par sklec naredit..))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:08:45
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 To je drugo. Jaz pa marelice obožujem. No mal pretiravam, jih imam zelo rada. niso slabe... jaz sem lubenico kupla danes ma vse ste neke sadne. Jaz pa se mi zdi, da sem s sadjem skregana. Nekak ga nimam rada. Nektarine, maline, pa kaki kivi tu pa tam, pa je to to. Jaz sem bolj zelenjavarca. eh..saj jaz tud zelo malo sadja...tu in tam...ananas imam zelo rada, pa kivi....lubenica je dobra..samo me koščice motijo ....Jem oa vsake kvatre)))bolj otroci jaz bom zdaj tud verjetno bolj začela sadje jest, ko bom T delala sadne kašice Vsaj tolažim se s tem.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:08:53
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh..saj jaz tud zelo malo sadja...tu in tam...ananas imam zelo rada, pa kivi....lubenica je dobra..samo me koščice motijo ....Jem oa vsake kvatre)))bolj otroci mene pa nič,jih poleg jem ne hecaj...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:09:33
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Poln zmrzovalnik sladoleda imam..meni pa se ne lušta.... ko nimam pa bi spožrla vse grem par sklec naredit..)) pa je to dobro v tvojem... stanju?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:09:41
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Vsaj tolažim se s tem. jaz tud vedno to govorim....pa so kašice mimo...pa še nič iz mene
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:10:18
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh..saj jaz tud zelo malo sadja...tu in tam...ananas imam zelo rada, pa kivi....lubenica je dobra..samo me koščice motijo ....Jem oa vsake kvatre)))bolj otroci mene pa nič,jih poleg jem pol pa po wc školjki poka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:10:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 za apetit? ne...zato da se razgibam))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:10:30
|
|
|
|
sami0804
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya eh..saj jaz tud zelo malo sadja...tu in tam...ananas imam zelo rada, pa kivi....lubenica je dobra..samo me koščice motijo ....Jem oa vsake kvatre)))bolj otroci mene pa nič,jih poleg jem ne hecaj... ma,kdo bo to vun pobiral...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:10:58
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 Vsaj tolažim se s tem. jaz tud vedno to govorim....pa so kašice mimo...pa še nič iz mene mislim da bo pri meni tudi nekaj takega
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:11:21
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ma,kdo bo to vun pobiral... pa pri grozdju me tud to sranje moti... .so pa košice zdrave))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:11:56
|
|
|
|
ly117
|
Jaz bom pa glih zdaj dobla popezditis. Me meče vun.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:12:00
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Poln zmrzovalnik sladoleda imam..meni pa se ne lušta.... ko nimam pa bi spožrla vse grem par sklec naredit..)) pa je to dobro v tvojem... stanju? ...kakem mojem stanju...julčka
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:12:38
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Jaz bom pa glih zdaj dobla popezditis. Me meče vun. eh..mirno kri..mene tud..pa pridem nazaj...JBG....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:12:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 Aja,Saraya,si kupla...saj veš kaj ?? ne
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 23.7.2010 22:13:07
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: sami0804 ma,kdo bo to vun pobiral... pa pri grozdju me tud to sranje moti... .so pa košice zdrave)) Jaz ga pa glih zdaj zobam Sam ni tak sladek ko bi moral bit. Je pa dober za prebavo.
|
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?