Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:03:11
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! malo sem brala za nazaj, pa vidim, da vam fajn dogaja Glej ti zgubljeno dušo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:03:16
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! malo sem brala za nazaj, pa vidim, da vam fajn dogaja dober večer tudi tebi. Se sploh poznama? no, jaz sem Katy. Me veseli.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:03:17
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! malo sem brala za nazaj, pa vidim, da vam fajn dogaja Ooooo,babika! Ki si se nam zgubla? ata bil na porodniški, pa smo uživali okrog ... danes pa konec porodniške ampak kmalu spet
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:03:51
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! malo sem brala za nazaj, pa vidim, da vam fajn dogaja dober večer tudi tebi. Se sploh poznama? no, jaz sem Katy. Me veseli. heh mislim da ne. ŠE.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:03:54
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Pa kak sevam da zdaj to delat? jaz imam tiste knorove..ko samo vodo nakliješ na juho in ješ
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:04:09
|
|
|
|
matcar
|
Katy,meni pa nista več zanimiva.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:05:05
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Na pop-u pa je fajn film,Feniksov let,svetovni za pogledat ma jaz bi raje kako romanco pa pl je Črna dalija. Kak sem jezna ko take dobre filme dajejo tak pozno. to je romanca al kaj? ob kolkih te je? Mislim da je vojni film. Ne ni, je kriminalka/drama. Uf,nekaj za moj okus! ja kaj je zaj....odločte se
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:05:52
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! malo sem brala za nazaj, pa vidim, da vam fajn dogaja Ooooo,babika! Ki si se nam zgubla? ata bil na porodniški, pa smo uživali okrog ... danes pa konec porodniške ampak kmalu spet Kaj si noseča? Pa super za uživanje!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:06:51
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar Na pop-u pa je fajn film,Feniksov let,svetovni za pogledat ma jaz bi raje kako romanco pa pl je Črna dalija. Kak sem jezna ko take dobre filme dajejo tak pozno. to je romanca al kaj? ob kolkih te je? Mislim da je vojni film. Ne ni, je kriminalka/drama. Uf,nekaj za moj okus! ja kaj je zaj....odločte se
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:06:58
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo abecedna juhca skuhana. Mnjami. jaz pa francosko česnovo juho s popečenimi kruhki...njami...še angelčki bi jedli to
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:07:18
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! malo sem brala za nazaj, pa vidim, da vam fajn dogaja Ooooo,babika! Ki si se nam zgubla? ata bil na porodniški, pa smo uživali okrog ... danes pa konec porodniške ampak kmalu spet Kaj si noseča? Pa super za uživanje! ahm ti še nisi?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:09:04
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo abecedna juhca skuhana. Mnjami. jaz pa francosko česnovo juho s popečenimi kruhki...njami...še angelčki bi jedli to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:09:06
|
|
|
|
ly117
|
Vitabell ČESTITKE.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:09:10
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 evo abecedna juhca skuhana. Mnjami. jaz pa francosko česnovo juho s popečenimi kruhki...njami...še angelčki bi jedli to Če bi riti meli!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:09:30
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vitabell ČESTITKE. podpis
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:10:31
|
|
|
|
arabela*
|
Vitabela...čestitke.... sem na fb zasledila ja...že pred nekaj časa....ampak sem bila tiho..)))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:10:34
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Vitabell ČESTITKE. podpis hvala, hvala, hvala!!!! kaj mi nobena ne misli delat družbe?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:10:45
|
|
|
|
botrca
|
Vitabella čestitke za ... .
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:10:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! malo sem brala za nazaj, pa vidim, da vam fajn dogaja Ooooo,babika! Ki si se nam zgubla? ata bil na porodniški, pa smo uživali okrog ... danes pa konec porodniške ampak kmalu spet Kaj si noseča? Pa super za uživanje! ahm ti še nisi? Super!Čestitke! Kdaj boste zibali? še letos? Kak sem vesela.Ne,jaz bom komaj konec leta zaćela delat na tem.Sem šiht dobla,mpa ne bi rada kaj zaj...a.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:11:56
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vitabela...čestitke.... sem na fb zasledila ja...že pred nekaj časa....ampak sem bila tiho..))) ti vohunčič ti! ja sem me ni blo neki časa, ja, kar predolgo, pa zaj poleti tk mine čas, pa dolgo je svetlo pa prej sem utrujena pa bla bla bla
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:12:29
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar Če bi riti meli! pa take fore..))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:13:25
|
|
|
|
botrca
|
Mi pa smo danes končno imeli družinski dan. Dopoldan malo po bajti čistila in kuhala, Jan pa je bil skozi z atijem. Se vidi, da ga pogreša. Popoldan smo spali 3h in okrog 18h šli v Europark malo na potep in jest. Meni se je tak zluštalo mcdonaldsa, mojemu pa tortelini s pršutom in prelito s smetanovo omako in piščančjim mesekom, pa solata. Njami. Prišli domov malo po 21h in je tudi Jan šel pozneje spat. Zaspal je okrog 22.30.
< Sporočilo je popravil botrca -- 24.7.2010 23:14:00 >
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:13:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vitabela...čestitke.... sem na fb zasledila ja...že pred nekaj časa....ampak sem bila tiho..))) ti vohunčič ti! ja sem me ni blo neki časa, ja, kar predolgo, pa zaj poleti tk mine čas, pa dolgo je svetlo pa prej sem utrujena pa bla bla bla hee...tak bdw...sem en post vidla...ko si si z nekom pisala ...ja čuj javnost...pa to
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:13:56
|
|
|
|
matcar
|
No,saj mi tudi pričakujemo decebra še eno/ga.Bom prvič teta postala!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:14:18
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa smo danes končno imeli družinski dan. Dopoldan malo po bajti čistila in kuhala, Jan pa je bil skozi z atijem. Se vidi, da ga pogreša. Popoldan smo spali 3h in okrog 18h šli v Europark malo na potep in jest. Meni se je tak zluštalo mcdonaldsa, mojemu pa tortelini s pršutom in prelito s smetanovo omako in piščančjim mesekom, pa solata. Njami. Prišli domov malo po 21h in je tudi Jan šel pozneje spat. Zaspal je okrog 22.30. ste uživali...pravilno
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?