Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:14:20
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vitabela...čestitke.... sem na fb zasledila ja...že pred nekaj časa....ampak sem bila tiho..))) to pa res pohvalno
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:14:39
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! malo sem brala za nazaj, pa vidim, da vam fajn dogaja Ooooo,babika! Ki si se nam zgubla? ata bil na porodniški, pa smo uživali okrog ... danes pa konec porodniške ampak kmalu spet Kaj si noseča? Pa super za uživanje! ahm ti še nisi? Super!Čestitke! Kdaj boste zibali? še letos? Kak sem vesela.Ne,jaz bom komaj konec leta zaćela delat na tem.Sem šiht dobla,mpa ne bi rada kaj zaj...a. ma daj, mene si vzemi zgled, ko sem bla zdaj ta teden v 6. mesecu nosečnosti na razgovoru za službo pa sem se spraševala a bojo opazli da sem noseča al bojo mislili da sem debela. in itak so opazili, da sem noseča vidiš to je optiizem z moje strani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:14:48
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,saj mi tudi pričakujemo decebra še eno/ga.Bom prvič teta postala! ..lepo..jaz ne bom nikoli
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:15:19
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa smo danes končno imeli družinski dan. Dopoldan malo po bajti čistila in kuhala, Jan pa je bil skozi z atijem. Se vidi, da ga pogreša. Popoldan smo spali 3h in okrog 18h šli v Europark malo na potep in jest. Meni se je tak zluštalo mcdonaldsa, mojemu pa tortelini s pršutom in prelito s smetanovo omako in piščančjim mesekom, pa solata. Njami. Prišli domov malo po 21h in je tudi Jan šel pozneje spat. Zaspal je okrog 22.30. ste uživali...pravilno Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:15:35
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vitabela...čestitke.... sem na fb zasledila ja...že pred nekaj časa....ampak sem bila tiho..))) to pa res pohvalno ja veš da nisem upala pisnit....sem vedela,da bo sama ob priliki povedla....če ne bi pa tud prav
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:15:43
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,saj mi tudi pričakujemo decebra še eno/ga.Bom prvič teta postala! čestitke
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:15:58
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,saj mi tudi pričakujemo decebra še eno/ga.Bom prvič teta postala!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:16:41
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,saj mi tudi pričakujemo decebra še eno/ga.Bom prvič teta postala! ..lepo..jaz ne bom nikoli si edinka?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:16:41
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! malo sem brala za nazaj, pa vidim, da vam fajn dogaja Ooooo,babika! Ki si se nam zgubla? ata bil na porodniški, pa smo uživali okrog ... danes pa konec porodniške ampak kmalu spet Kaj si noseča? Pa super za uživanje! ahm ti še nisi? Super!Čestitke! Kdaj boste zibali? še letos? Kak sem vesela.Ne,jaz bom komaj konec leta zaćela delat na tem.Sem šiht dobla,mpa ne bi rada kaj zaj...a. ma daj, mene si vzemi zgled, ko sem bla zdaj ta teden v 6. mesecu nosečnosti na razgovoru za službo pa sem se spraševala a bojo opazli da sem noseča al bojo mislili da sem debela. in itak so opazili, da sem noseča vidiš to je optiizem z moje strani
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:16:52
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vitabela...čestitke.... sem na fb zasledila ja...že pred nekaj časa....ampak sem bila tiho..))) to pa res pohvalno ja veš da nisem upala pisnit....sem vedela,da bo sama ob priliki povedla....če ne bi pa tud prav ¨ saraya saj nisem taka huda teta, ly in matcar sta!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:16:58
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ko sem bla zdaj ta teden v 6. mesecu nosečnosti na razgovoru za službo pa sem se spraševala a bojo opazli da sem noseča al bojo mislili da sem debela. in itak so opazili, da sem noseča vidiš to je optiizem z moje strani In ti to nam komaj zdaj poveš. Ti, ti.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:17:01
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! malo sem brala za nazaj, pa vidim, da vam fajn dogaja Ooooo,babika! Ki si se nam zgubla? ata bil na porodniški, pa smo uživali okrog ... danes pa konec porodniške ampak kmalu spet Kaj si noseča? Pa super za uživanje! ahm ti še nisi? Super!Čestitke! Kdaj boste zibali? še letos? Kak sem vesela.Ne,jaz bom komaj konec leta zaćela delat na tem.Sem šiht dobla,mpa ne bi rada kaj zaj...a. ma daj, mene si vzemi zgled, ko sem bla zdaj ta teden v 6. mesecu nosečnosti na razgovoru za službo pa sem se spraševala a bojo opazli da sem noseča al bojo mislili da sem debela. in itak so opazili, da sem noseča vidiš to je optiizem z moje strani Vem,ja,samo jaz sem še zdaj rizična,saj veš,CR-ji pa to.Tak,da še me čaka par mesecev pavze.Pa 2 sta že noseči v štacuni.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:17:23
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,saj mi tudi pričakujemo decebra še eno/ga.Bom prvič teta postala! isto
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:17:27
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,saj mi tudi pričakujemo decebra še eno/ga.Bom prvič teta postala! ..lepo..jaz ne bom nikoli si edinka? ja...., pa moj tudi
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:18:06
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ko sem bla zdaj ta teden v 6. mesecu nosečnosti na razgovoru za službo pa sem se spraševala a bojo opazli da sem noseča al bojo mislili da sem debela. in itak so opazili, da sem noseča vidiš to je optiizem z moje strani In ti to nam komaj zdaj poveš. Ti, ti. evo ly in ti mene vedno sprašuješ zakaj je dobro bit na fb???
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:18:19
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella saraya saj nisem taka huda teta, ly in matcar sta! saj vem...ampak to so tvoje osebne stvari...saj veš
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:18:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vitabela...čestitke.... sem na fb zasledila ja...že pred nekaj časa....ampak sem bila tiho..))) to pa res pohvalno ja veš da nisem upala pisnit....sem vedela,da bo sama ob priliki povedla....če ne bi pa tud prav ¨ saraya saj nisem taka huda teta, ly in matcar sta!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:18:36
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,saj mi tudi pričakujemo decebra še eno/ga.Bom prvič teta postala! ..lepo..jaz ne bom nikoli
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:19:07
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar No,saj mi tudi pričakujemo decebra še eno/ga.Bom prvič teta postala! ..lepo..jaz ne bom nikoli jaz mam srečo, da ima moj sestro, da imam vsaj tam nečaka in nečakinjo Sicer imam 1 polsestro(stara 19let) in 2 polbrata( 11let in 7 let), ampak itak nimamo stikov tak da... to ni to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:19:24
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella evo ly in ti mene vedno sprašuješ zakaj je dobro bit na fb??? tam pa res človek o vseh vse ve
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:19:28
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella dober večer! malo sem brala za nazaj, pa vidim, da vam fajn dogaja Ooooo,babika! Ki si se nam zgubla? ata bil na porodniški, pa smo uživali okrog ... danes pa konec porodniške ampak kmalu spet Kaj si noseča? Pa super za uživanje! ahm ti še nisi? Super!Čestitke! Kdaj boste zibali? še letos? Kak sem vesela.Ne,jaz bom komaj konec leta zaćela delat na tem.Sem šiht dobla,mpa ne bi rada kaj zaj...a. ma daj, mene si vzemi zgled, ko sem bla zdaj ta teden v 6. mesecu nosečnosti na razgovoru za službo pa sem se spraševala a bojo opazli da sem noseča al bojo mislili da sem debela. in itak so opazili, da sem noseča vidiš to je optiizem z moje strani Vem,ja,samo jaz sem še zdaj rizična,saj veš,CR-ji pa to.Tak,da še me čaka par mesecev pavze.Pa 2 sta že noseči v štacuni. čaki čaki, a katero od teh dveh slučajno poznam?
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:19:40
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ko sem bla zdaj ta teden v 6. mesecu nosečnosti na razgovoru za službo pa sem se spraševala a bojo opazli da sem noseča al bojo mislili da sem debela. in itak so opazili, da sem noseča vidiš to je optiizem z moje strani In ti to nam komaj zdaj poveš. Ti, ti. evo ly in ti mene vedno sprašuješ zakaj je dobro bit na fb???
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:19:44
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa smo danes končno imeli družinski dan. Dopoldan malo po bajti čistila in kuhala, Jan pa je bil skozi z atijem. Se vidi, da ga pogreša. Popoldan smo spali 3h in okrog 18h šli v Europark malo na potep in jest. Meni se je tak zluštalo mcdonaldsa, mojemu pa tortelini s pršutom in prelito s smetanovo omako in piščančjim mesekom, pa solata. Njami. Prišli domov malo po 21h in je tudi Jan šel pozneje spat. Zaspal je okrog 22.30. ste uživali...pravilno Podpis! smo res uživali in jutri je še en dan ko bomo uživali, ker je moj končno po 2 mesecih in vseh delovnih nedeljah končno fraj. Mogoče gremo na kosilo po dolgem času.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:19:57
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ko sem bla zdaj ta teden v 6. mesecu nosečnosti na razgovoru za službo pa sem se spraševala a bojo opazli da sem noseča al bojo mislili da sem debela. in itak so opazili, da sem noseča vidiš to je optiizem z moje strani In ti to nam komaj zdaj poveš. Ti, ti. Potem pa sta z svakinjo nekak isti cajt planirali. Pa že veš,kaj bo tokrat? al .
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:20:45
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: vitabella evo ly in ti mene vedno sprašuješ zakaj je dobro bit na fb??? tam pa res človek o vseh vse ve En dober razlog da nisem na FB.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSrečna, ker sem mama25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?