Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:27:56
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ne matcar sanja se nam ne o spolu, nočemo vedet! čeprav jaz vem da bo punčka, moj dragi pa da bo fantek, zvedeli pa bomo 9.11. ampak jaz zaupam v mojo intuicijo Pa saj je boljše po eni strani,če ne veš.Zvedla boš v vsakem primeru,ko bo napočil tvoj čas.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:28:01
|
|
|
|
arabela*
|
grem si po liziko
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:28:05
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nč babe, grem jaz aja aja. svetovne ste kot vedno, polne optimizma pa dolgih jezikov. nočko! a, ne to pa ne lahko noč pa pridi večkrat
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:28:23
|
|
|
|
ly117
|
Vitabella nočko. Pa javi se še kaj. Pa preden boš rodila.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:28:45
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 En dober razlog da nisem na FB. zakaj pa je to zate dober razlog? meni pa je žal, da sem na fb. Zdaj bo 3 leta. saj mi je fajn, ampak sem prava odvisnica jaz te imam med frendi? meni je tud fajn..tak malo...brez obveznosti in odvisnosti..kot tukaj ne pošlji mi ime in priimek na zs
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:29:06
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nč babe, grem jaz aja aja. svetovne ste kot vedno, polne optimizma pa dolgih jezikov. nočko! itak ...nočko...pa pridi kdaj na kako kavo (samo ne Mitnico) in čvek v živo.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:29:09
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si po liziko frajerka
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:29:23
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ne matcar sanja se nam ne o spolu, nočemo vedet! čeprav jaz vem da bo punčka, moj dragi pa da bo fantek, zvedeli pa bomo 9.11. ampak jaz zaupam v mojo intuicijo Pa saj je boljše po eni strani,če ne veš.Zvedla boš v vsakem primeru,ko bo napočil tvoj čas. jaz tud nisem želela vedet...je tak en posebn fajn občutek...ko ne veš...)))
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:29:28
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nč babe, grem jaz aja aja. svetovne ste kot vedno, polne optimizma pa dolgih jezikov. nočko! To pa vedno! Nočko,pa še nas pridi kaj pogledat.Te pogrešamo!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:29:43
|
|
|
|
ly117
|
Grem jaz tudi, ker če bo moj lump tak hitro gor ko danes bo kratka noč.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:29:57
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si po liziko zdaj boš lizala...sladoleda ti je sfalilo ?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:30:25
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: vitabella nč babe, grem jaz aja aja. svetovne ste kot vedno, polne optimizma pa dolgih jezikov. nočko! itak ...nočko...pa pridi kdaj na kako kavo (samo ne Mitnico) in čvek v živo. Podpis!
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:30:38
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 En dober razlog da nisem na FB. zakaj pa je to zate dober razlog? meni pa je žal, da sem na fb. Zdaj bo 3 leta. saj mi je fajn, ampak sem prava odvisnica jaz te imam med frendi? meni je tud fajn..tak malo...brez obveznosti in odvisnosti..kot tukaj ne pošlji mi ime in priimek na zs ime veš, priimek pa ti namignem : Iz Londona za 24ur, Brane ...
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:30:51
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 En dober razlog da nisem na FB. zakaj pa je to zate dober razlog? Ker ne rabijo VSI vedet vse o meni. vedo kolk ti sama napišeš in dovoliš da drugi vidijo...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:30:55
|
|
|
|
ly117
|
Aja, nočko.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:31:34
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ime veš, priimek pa ti namignem : Iz Londona za 24ur, Brane ... vrhunska asociacija...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:32:02
|
|
|
|
matcar
|
Ja,saj jaz bom tudi peketala počasi.Saš nekaj jamra v spalnici,sem že 3x zdaj tam bla.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:32:35
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ne matcar sanja se nam ne o spolu, nočemo vedet! čeprav jaz vem da bo punčka, moj dragi pa da bo fantek, zvedeli pa bomo 9.11. ampak jaz zaupam v mojo intuicijo Pa saj je boljše po eni strani,če ne veš.Zvedla boš v vsakem primeru,ko bo napočil tvoj čas. jaz tud nisem želela vedet...je tak en posebn fajn občutek...ko ne veš...))) tudi jaz nisem hotla vedet in je res poseben občutek ko na koncu zveš
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:32:48
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 ime veš, priimek pa ti namignem : Iz Londona za 24ur, Brane ... vrhunska asociacija...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:32:51
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si po liziko zdaj boš lizala...sladoleda ti je sfalilo ? ne...ampak se mi ne lušta...čudežžžžžžžžžž
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:32:51
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: vitabella ne matcar sanja se nam ne o spolu, nočemo vedet! čeprav jaz vem da bo punčka, moj dragi pa da bo fantek, zvedeli pa bomo 9.11. ampak jaz zaupam v mojo intuicijo Pa saj je boljše po eni strani,če ne veš.Zvedla boš v vsakem primeru,ko bo napočil tvoj čas. jaz tud nisem želela vedet...je tak en posebn fajn občutek...ko ne veš...))) jaz pa to ne bi mogla, sem preveč radovedna Pa zdaj sem imela foro, da če bo fantek dobim od ene kolegice cote, če pa punčka pa od druge. Pa sem mogla vedet.
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:33:16
|
|
|
|
botrca
|
Jaz tudi grem spat. Nočko vsem
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:33:33
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 En dober razlog da nisem na FB. zakaj pa je to zate dober razlog? meni pa je žal, da sem na fb. Zdaj bo 3 leta. saj mi je fajn, ampak sem prava odvisnica jaz te imam med frendi? meni je tud fajn..tak malo...brez obveznosti in odvisnosti..kot tukaj ne pošlji mi ime in priimek na zs ime veš, priimek pa ti namignem : Iz Londona za 24ur, Brane ... hvala..))te dodam
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:34:15
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 Aja, nočko. nočko
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:34:16
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: Saraya grem si po liziko zdaj boš lizala...sladoleda ti je sfalilo ? ne...ampak se mi ne lušta...čudežžžžžžžžžž to je pa res čudežžžžžžžžžž ...je kaj narobe s tabo?
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiTo so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?