Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:20:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mogoče gremo na kosilo po dolgem času. privoščite si...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:20:56
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vitabela...čestitke.... sem na fb zasledila ja...že pred nekaj časa....ampak sem bila tiho..))) to pa res pohvalno ja veš da nisem upala pisnit....sem vedela,da bo sama ob priliki povedla....če ne bi pa tud prav ¨ saraya saj nisem taka huda teta, ly in matcar sta! me prav zanima kdaj bosta pokazali zobe...zaenkrat sta mi obe full prijetni...al pa sem jaz tak pridna
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:21:15
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vitabela...čestitke.... sem na fb zasledila ja...že pred nekaj časa....ampak sem bila tiho..))) to pa res pohvalno ja veš da nisem upala pisnit....sem vedela,da bo sama ob priliki povedla....če ne bi pa tud prav ¨ saraya saj nisem taka huda teta, ly in matcar sta! Smej se,ja...hahahaha....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:21:34
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 En dober razlog da nisem na FB. zakaj pa je to zate dober razlog?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:21:38
|
|
|
|
botrca
|
Matcar kaj v L. imate 2 nosečki?
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:21:50
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa smo danes končno imeli družinski dan. Dopoldan malo po bajti čistila in kuhala, Jan pa je bil skozi z atijem. Se vidi, da ga pogreša. Popoldan smo spali 3h in okrog 18h šli v Europark malo na potep in jest. Meni se je tak zluštalo mcdonaldsa, mojemu pa tortelini s pršutom in prelito s smetanovo omako in piščančjim mesekom, pa solata. Njami. Prišli domov malo po 21h in je tudi Jan šel pozneje spat. Zaspal je okrog 22.30. ste uživali...pravilno Podpis! smo res uživali in jutri je še en dan ko bomo uživali, ker je moj končno po 2 mesecih in vseh delovnih nedeljah končno fraj. Mogoče gremo na kosilo po dolgem času. bravo botrca! saraya škoda da sta edinca jaz mam pa dve sestri in obe noseči bom dvakrat teta letos! moji mami se trga od ponosa!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:22:17
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vitabela...čestitke.... sem na fb zasledila ja...že pred nekaj časa....ampak sem bila tiho..))) to pa res pohvalno ja veš da nisem upala pisnit....sem vedela,da bo sama ob priliki povedla....če ne bi pa tud prav ¨ saraya saj nisem taka huda teta, ly in matcar sta! Smej se,ja...hahahaha....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:22:37
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 me prav zanima kdaj bosta pokazali zobe...zaenkrat sta mi obe full prijetni...al pa sem jaz tak pridna ti kar bodi pridna...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:22:50
|
|
|
|
matcar
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca Matcar kaj v L. imate 2 nosečki? Jap! Pa obe sta na bolniški.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:22:56
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa smo danes končno imeli družinski dan. Dopoldan malo po bajti čistila in kuhala, Jan pa je bil skozi z atijem. Se vidi, da ga pogreša. Popoldan smo spali 3h in okrog 18h šli v Europark malo na potep in jest. Meni se je tak zluštalo mcdonaldsa, mojemu pa tortelini s pršutom in prelito s smetanovo omako in piščančjim mesekom, pa solata. Njami. Prišli domov malo po 21h in je tudi Jan šel pozneje spat. Zaspal je okrog 22.30. ste uživali...pravilno Podpis! smo res uživali in jutri je še en dan ko bomo uživali, ker je moj končno po 2 mesecih in vseh delovnih nedeljah končno fraj. Mogoče gremo na kosilo po dolgem času. bravo botrca! saraya škoda da sta edinca jaz mam pa dve sestri in obe noseči bom dvakrat teta letos! moji mami se trga od ponosa! ja--kak ni fajn ko si "sam"...
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:23:17
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mi pa smo danes končno imeli družinski dan. Dopoldan malo po bajti čistila in kuhala, Jan pa je bil skozi z atijem. Se vidi, da ga pogreša. Popoldan smo spali 3h in okrog 18h šli v Europark malo na potep in jest. Meni se je tak zluštalo mcdonaldsa, mojemu pa tortelini s pršutom in prelito s smetanovo omako in piščančjim mesekom, pa solata. Njami. Prišli domov malo po 21h in je tudi Jan šel pozneje spat. Zaspal je okrog 22.30. ste uživali...pravilno Podpis! smo res uživali in jutri je še en dan ko bomo uživali, ker je moj končno po 2 mesecih in vseh delovnih nedeljah končno fraj. Mogoče gremo na kosilo po dolgem času. bravo botrca! saraya škoda da sta edinca jaz mam pa dve sestri in obe noseči bom dvakrat teta letos! moji mami se trga od ponosa! Pol je pa za vas letos plodno leto.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:23:33
|
|
|
|
botrca
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: botrca Mogoče gremo na kosilo po dolgem času. privoščite si... upam, da bomo...saj ne vem kdaj smo nazadnje bili...letos še ne
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:23:46
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 En dober razlog da nisem na FB. zakaj pa je to zate dober razlog? meni pa je žal, da sem na fb. Zdaj bo 3 leta. saj mi je fajn, ampak sem prava odvisnica
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:23:47
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: matcar IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: vitabella IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya Vitabela...čestitke.... sem na fb zasledila ja...že pred nekaj časa....ampak sem bila tiho..))) to pa res pohvalno ja veš da nisem upala pisnit....sem vedela,da bo sama ob priliki povedla....če ne bi pa tud prav ¨ saraya saj nisem taka huda teta, ly in matcar sta! Smej se,ja...hahahaha....
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:24:26
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 En dober razlog da nisem na FB. zakaj pa je to zate dober razlog? Ker ne rabijo VSI vedet vse o meni.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:24:36
|
|
|
|
matcar
|
Vitabella,mogoče jih poznaš.Za eno sicer ne vem,kje je doma,ena pa je bila moja sošolka v oš,pa je zdaj v Ceršaku-se mi zdi.
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:24:36
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: botrca IZVIRNO SPOROČILO: katy83 me prav zanima kdaj bosta pokazali zobe...zaenkrat sta mi obe full prijetni...al pa sem jaz tak pridna ti kar bodi pridna... se trudim
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:24:49
|
|
|
|
vitabella
|
ne matcar sanja se nam ne o spolu, nočemo vedet! čeprav jaz vem da bo punčka, moj dragi pa da bo fantek, zvedeli pa bomo 9.11. ampak jaz zaupam v mojo intuicijo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:25:07
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 En dober razlog da nisem na FB. zakaj pa je to zate dober razlog? meni pa je žal, da sem na fb. Zdaj bo 3 leta. saj mi je fajn, ampak sem prava odvisnica jaz te imam med frendi? meni je tud fajn..tak malo...brez obveznosti in odvisnosti..kot tukaj
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:25:42
|
|
|
|
vitabella
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 En dober razlog da nisem na FB. zakaj pa je to zate dober razlog? meni pa je žal, da sem na fb. Zdaj bo 3 leta. saj mi je fajn, ampak sem prava odvisnica se podpišem pod to
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:25:52
|
|
|
|
arabela*
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 En dober razlog da nisem na FB. zakaj pa je to zate dober razlog? Ker ne rabijo VSI vedet vse o meni. ja..saj ne rabiš nič napisat ..če napišeš,pač vejo
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:25:54
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: ly117 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 En dober razlog da nisem na FB. zakaj pa je to zate dober razlog? Ker ne rabijo VSI vedet vse o meni. ja, saj ti določiš kdo ja in kdo ne. Pa kdaj greš na wc tud ne rabiš pisat, tako kot eni. no, ampak vse pohvale, da te ni premamilo
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:27:11
|
|
|
|
vitabella
|
nč babe, grem jaz aja aja. svetovne ste kot vedno, polne optimizma pa dolgih jezikov. nočko!
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:27:21
|
|
|
|
katy83
|
IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: katy83 IZVIRNO SPOROČILO: Saraya IZVIRNO SPOROČILO: ly117 En dober razlog da nisem na FB. zakaj pa je to zate dober razlog? meni pa je žal, da sem na fb. Zdaj bo 3 leta. saj mi je fajn, ampak sem prava odvisnica jaz te imam med frendi? meni je tud fajn..tak malo...brez obveznosti in odvisnosti..kot tukaj ne
|
|
|
|
RE: Mariborčanke,12.del 24.7.2010 23:27:28
|
|
|
|
ly117
|
IZVIRNO SPOROČILO: katy83 no, ampak vse pohvale, da te ni premamilo Hvala.
|
Najbolj brane vsebine v rubrikiSrečna, ker sem mama25. marec je dan, ko praznujemo mame. Ko praznujemo drugačno obdobje, ko praznujemo vse lepe in objokane trenutke, ko pr...
Zadnje s foruma
Dečkova mama.
пеперутка16
Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?