|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Dvojčki 2009
20.8.2010 22:08:01   
mlinčka
Srečanje? Absolutno sem ZA user posted image , makrolokacija čisto po mojem okusu user posted image , mikrolokacija - kjer bo večini odgovarjalo. Tivoli, Mostec, ZOO, sej je vse na kupu, lahko rotiramo user posted image .
In kako mi? Ahhh, v pondelk se grem mal na šiht pokazat, s 1. 9. pa štartam na polno user posted image . Jp, počasi zaključujem porodniško user posted image . Nekoliko predčasno sicer, ampak v šolstvu je pač za vse nekako lažje, če začneš z začetkom šolskega leta. Mali dve sta bli danes že drugič v varstvu (zasebni vrtec). Včeraj smo šle bolj ali manj samo pogledat, se spoznat s skupinico, danes pa sta bili že sami 2 uri. Bli sta na zajtrku in potem na sprehodu. In, in??
NIČ!! Ko te šljivi, mati! Tud z očesom nista trznili, ko sem šla, še manj, ko sem prišla user posted image . Pa sej je fajn, ampak...lahko bi se me vsaj malo razveselili, ne user posted image ? Eh, sej vem, da bo še vsega živega, ampak prvič...vsaj malo user posted image ... Drugač se mi vrtec zlo dopade. V hiši, luštno opremljeno, IKEA stajl, simpatični vzgojiteljici, na robu gozda, travnikov, v naravi skratka. Cenovno ugodno (pač v primerjavi z ostalimi tovrstnimi oblikami varstva). Je pa samo prehodno, dokler se ne priguramo na vrh čakalne liste v izbranem vrtcu.

Drugače sta mali dve fajn. Tista vročina in zobje iz prejšnjega tedna pri Taji se je potem sprevrgla v vnetje ušes. Leteli k dežurnemu, antibiotik in zdej smo ok. Zobje se še prebijajo, se mi zdi da pri obeh kar na večih frontah, ampak zaenkrat še ostajamo pri 8:6 za Tajo.

Aha, kako jemo? Zelo podobno kot pri Šedov & Co. user posted image  Nekje od 7h do 8h zjutraj cca 180ml mleka po flaški. Okol 10h sadje, sadje+piškot, sadje+skuta/jogurt/kefir in podobno. Glavnina je skratka sadje, neka srednja porcija (npr. včeri 3 slive + nektarina + banana, za obe skupi). Okol 13h kosilo, potem nekje med 16h in 16:30 malca (največkrat kak piškot/grisin/kruh/rižev vafelj + sadje, včasih kaka skutka,...). Potem pa še večerja, raznorazne mlečne kaše, gres, polenta na mleku, mlečni riž, nekaj mlečnega skratka. In to je to. Sodeč po vaših jedilnikih, se mi zdi, da še najmanj pojemo pa vemo, da sta naši punci kar konkretni user posted image . Na zadnjem pregledu, pri dobrem letu, sta imeli cca 9,5 in 11kg pa 76 in 79cm. Po moje je ful od konstitucije in presnove odvisno.

Spita še po 2x na dan, dopoldne največkrat nekje od 11h cca 1 uro, redko več. Popoldne pa nekje od 15:30 max 45min. Včasih pa tud nič in je pol zvečer že kar kriza. Kako bo v vrtcu, bomo pa še vidl. Če ni kakih izrednih razmer zvečer omagata okol 20h in spita do 7:30 ali 8h. Vmes me Taja kdaj mal sprehodi, ampak običajno zadostuje rukanje in božanje. Če so zobje al pa kake druge tegobe pa beri moj post iz preteklega tedna user posted image .

Anja mende hodi user posted image . 2 dni nazaj je previdno in počasi oddrobencljala 11 korakov in od takrat še parkrat po nekaj korakov. A priznamo? Je tok lutšna. Ful gre previdno pa čist mejhne korakce dela, ko kaka gejša. Taja se pa še ni opogumla. Sem dans že mislila, da bo, se je spustila, ful časa stala pa gledala okol pa bi pa ne bi, no pa se je potem spet mize prijela. Aja pa Anja mi je začela na sedežno lezt pa na klop v jedilnici. Na stol ji pa ne znese, ma premal manevrskega prostora in je potem vsa penasta od ihte. Ajme meni, zdej bo treba še to gledat, da se dol ne zvrne.

V vozičku sta zaenkrat še kar potrpežljivi, kdaj jima uspe še vedno celo zaspat, gremo pa večkrat vseen rajš s tricikli.

Tečnoba, ki jo omenjate, se tud nas ni izognila. Znata bit naporni za popeezdit user posted image . Najboljš je, ko se mi vsaka na eno nogo obesi in tuli. Jaz pa kuham na primer. Ja kaj boš? Pa previt Anjo je ratalo nekaj najbolj mukotrpnega user posted image . Tuli, se obrača, me odriva, brca, ni da ni. Sicer ne vsakič, v večini primerov je pa pravi stampedo na previjalni. Po možnosti s posrano ritjo... 

Štekata že ful, kažeta stvari,... Prov garbata se še ne, mogoče kdaj kej v ihti, nekega načrtnega fizičnega nasilja pa še nisem zasledila user posted image . Puljenje igrač, mogoče kako prerivanje v ovinkih in zožanjih na poti do cilja, kaj več pa zaenkrat ne. No, tud cukanje je blo, ampak bolj iz firbca, raziskovanje šavja na glavi pač.

Huh, pa še pa še, pa se trenutno ne spomnim. Luštno se mamo v glavnem. Aja pa dans sta dopolnili 14 mesecev user posted image .

Nč, me dec že preganja, bi rad kak film z mano pogledal. Pa mu dejmo ustreč, no.

Pridne bit pa hitr spat user posted image . Nočka!

user posted image


_____________________________

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 126
   RE: Dvojčki 2009
20.8.2010 22:31:02   
nokes
aha, ah, saj bi vse komentirala, ne gre, luštne za znort, iiii. ... bravo mlinčkovi!!!!  



_____________________________

nokes

(odgovor članu mlinčka)
Neposredna povezava do sporočila: 127
   RE: Dvojčki 2009
22.8.2010 21:48:36   
mlinčka
Alo, babe žabe! Kva j' zdej? Ko se mlinčka razpiše pa nikjer nobene user posted image .

Ajde, neki namest kakava. Mende sta dvojčka, da ohranimo rdečo nit user posted image .

user posted image



_____________________________

In vendarle so bile štorklje...

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 128
   RE: Dvojčki 2009
23.8.2010 11:27:07   
pikatara
Sem šla na našo staro temo pogledat in vas hotla skregat, da  nič ne pišete, pa vidim, da smo se preselile in da pridno čvekate. Da nas bo le Norman našeluser posted image .

Miška pri Patriku so vsi zobki prišli ven brez težav, pri nasši princeski je pa druga zgodba. Trojke nas fejst mučijo, ena je že velika, druga prebila, ostale dve pa še čakamo. Dostikrat je jok čez dan, teženje in zbujanje ponoči. Še dobro da imamo calgel.

Belen pri nas pri zobkih damo Calpol in namažemo s Calgelom.

Noki na vrsti so 3. 5 pa malo kasneje.

Glede vrtca mene ne skrbi, Patrik že komaj čaka da gre, kjerkoli smo se igra z vsemi otroci, Karolina pa malo čekira, pol pa še ona šiba. Problem bodo bolezni, še posebej pri Patriku, ko se mu vsak prehlad v bronhiolitis spremeni. Še sredi poletja, kaj bo šele pozimi. Smo mogli malo perj z dopusta, ker je revček spet zbolel.

Mlinčka mi imamo v otroški na tleh jogi, tako da dostikrat ponoči povšter in kovter k njima selim, da ni treba skoz vstajat. Jima samo roko dam v posteljco in je mir.

Larči vse naj naj z malo zamude. Povštrčke imamo od ikee. Sam tako ali tako nič ne pomaga, ker se preemtujeta in spita na kovtru. Sta si pa prisvojila okrasne povštrčke s kavča in jih za sabo nosita. Si vržeta povšter na tla in gor počivata. Pa seveda se tepeta za njih. Patrik hoče imet vse kar ima Karolina, vse ji vzame, ona pa tuli, pol ga pa udari in ugrizne, ker se nočem mešat v njune prepire.

Vse slikce so tolk lepe. Sploh ne morem verjet, da so naši dojenkoti tolk zrastli.

Belen cicibanovi sandalčki so vredu, čeveljci pa ne preveč. Karolina jih sploh nima rada. Odkar sem ji obula geox supergice ful bolj šiba. patrik jih tudi ima, samo da so njegove trše, ampak ga ne moti. Sandale je prerastel, ima pa cele dneve obute croxice. Govorita še ne kaj dost, Patrik predvsem mama in amam, Karolina pa vedno več, vendar vsako besedo le parkrat reče. Me je skoraj kap, ko ji je kolegica dala napolitanko in je mala rekla hvala. Čez dva dni pa še Patrik.

Alenka pri Jurmanu imajo lepa igrala, je pa hrana zanič. Vsaj za naš okus. V soboto smo se šli po Ljubljanici z ladijco peljat in v Trto na pizzo. Kadar gremo ven jest, gledamo na hrano in ne če imajo igrala. Pojemo pa gremo. Med hrano pa je pri nas vedno mir. Bomo prišli kak četrtek v Domžale, samo ko bo slabo vreme. Dokler je lepo bomo kar zunaj.

Almk glede čeveljčkov imamo isti problem kot vi. Mala ima še vedno 18. Pojdi v Mercator v Šiško v Geoxa pogledat.

HEdi mi so za. V ZOO je ful dobro igrišče za naše razgrajače.

Noki mi jemo ogromno. Ko nas kdo gleda sploh ne more verjet. Še naša 8 kilska misica poje večji obrok kot 4 letnik. Ponoči sta se spet začela zbujat za flaško, danes ob 5. OB 10 ogromno kašice ali pa dva kosa kruga z marmelado. Dopoldne sadje, pol pa konkretno kosilo in večerja, pa pred spanjem flaška. Če vmes hrano samo vidita, že tulita amam.

kaj bomo tekom dnevov počeli, mi še ni jasno, Na morju smo zjutraj pojedli, šli na dolg sprehod (v trgovino in ribarnico) s tricikli, malo peš. Pa na pivo, mišmaš in sladoled. Pol je bilo treba it spat, pol se skopat in kuhat. Pol so se pa trije razgrajači (večinoma še kakšen več) podili po travi, zvečer sprehod in spat. Sta imela družbo, ker je bila z nami prijateljica s skoraj 4 letnikom. Ogromno so se igrali, se je pa Patrik naučil pretepat, tako da imamo zdaj učne ure doma.

Hedi pri nas je solata paradajz, ker sta nora na njega. Zeleno pa ven pljuvata. Vsi imate neke velikane, mi smo 81 in 10,9 kg ter 75 in 8,1 kg. Je pa res, da skoz norita, Patrik že prav šprinta, da ga komaj ujameš.

Almk oba razumeta, da se ne sme tepst, samo Patrik se začne, ko je zaspan, ali pa mu je dolgčas. Takoj ko ne gledam, damo potisne, ko pa pogledam, jo pa boža. Skregam ga in pomaga. Najhuje je, ker ne uboga glede stanja na stolu. Potisne ga kamor želi in pol gor skače. Takrat gre pa za par min v posteljco in je pol mir.

Hedi če mene kateri udari ga nežno udarim po rokici nazaj in zaleže.

Jupi pravkar sem dobila meil, da so nam trampolin poslali. PAtrik je tak hiperaktivc, da ga sploh ne morem zmatrat. Na sprehodu hodi tud po 15 min in to ne počasi.

Sem se čisto razpisala. Slikce drugič, se moram hitro k zobarju spravit. Mala dva še spita, ob 12.30 pa imamo pregled na stomatološki. Gremo sami. K sreči je tam garažna hiša in gremo kar peš čez. Sta pridna, data rokice in gremo.

(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 129
   RE: Dvojčki 2009
23.8.2010 22:49:44   
miska73
Me že dolg ni blo tle gor.
Zdej ste pa tolk naklofale, da sem en mal diagonale morala ubrat.

Srečanje... načeloma za. Najraje v CE. Drgač pa tud močvirski konci pridejo v poštev. A ste že o kakem možnem datumu govorile?

Sam da se pohvalim, da moja dva kobacata. Oba. user posted image user posted image

Drgač smo pa skoraj ves avgust bolani - najprej tamaldva, zdaj sem pa še jst mal plučnice staknala. Ampak gre na bolje. Pa vsaj tistega ogromnega apetita nimam več. In pumpico za mlek bom zgleda počasi v kot postavila.
Še malo pa bo tu že 1. RD. A je to sploh možno?

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 130
   RE: Dvojčki 2009
24.8.2010 14:10:15   
Belen
ciao punce, eko čebele spijo , mam končno malo mira user posted image ..sicer weč kot 1-1,5h ...pol spet idrija user posted image user posted image user posted image
od kar hodimo-wpz ni weč zanimiw...zdržijo dok se peljemo do morja, igrišča.... in še to wmes ne smem nanka kafe spit,ki če ne ...jih lowim po celi Izoli.... user posted image ... še dobro da gremo čez 1 T w wrtec...ki NE MOREM WEČ user posted image user posted image user posted image .. punce swaka wam čast za une,ki ste dale za podaljšanje.... meni mi ni žal da grem se spočit w službo...user posted image upam,da me ne bo ktera mama postrani gledala,ki tko pišem... user posted image

prej smo šli w shopping.... šli mimo knjigarne....in tam cele wreče, škatle učbenikow za OŠ in SŠ.... sm sam en račun za knjige na hitro widla.... weč kot 400 eur user posted image user posted image user posted image ...si ne predstawljam,ko bojo moje čebele šle w OŠ...kolko bojo računi user posted image user posted image ... še dobr da sm pihala danes ki sm sam copatke jima mogla kupit..... user posted image eko 38 eur šlo za cicibanke- na koncu sm se zanje odločla,kr so mi ble najbolj fajn...puncam je zdaj nogica zrasla imamo zdaj 20,5... ne wem kdaj jima je iz 19 zrasla na skor 21 user posted image
no uglawnem sm to hotla powedat.... HB da za w wrtec rabimo "samo" copatke user posted image user posted image user posted image

tle na morju spet kuri...še dobro da je konc poletja user posted image wčeraj smo bli po moje še zadnjič w morju, melo je 24C-ma meni se je zdelo kr hladno.... user posted image en fred nam je poču, tako da po moje je blo zadnje letošnje kopanje....

no če ktera pozna Izolo, zadnje čase moje čebele kr peš iz ploščadi (center-av.postaja) do swetilnika kr peš... to je dobrih 700m ... mi sicer rabimo kr dobrih pol ure,če ne weč...z wmesnimi postanki... ma sta pridni za hodit....glede na to kar nam je "napowedowala" w RA...sm mislila da ne bomo hodli do 2-leta user posted image user posted image user posted image


pika.... ma vi za zobke daste calpol tudi ko nimajo wročine? js sm sam s colgelom namazala-kolikor mi pustijo usta odpret...ma se mi zdi da ni nič pomagalo.... user posted image

miška.... user posted image za kobacanje.... mi smo tudi pri 11 komi začeli, pol pri 12 že shodli user posted image


aja tečni sta zadnje čase tudi moji dwe.... non stop za mano, če jim zaprem wrata od wc(saj tam da imam mir) takoj dretje,kot da jih wlečem s kože....
zadnjič sm bla tko "žiwčna" da sm po dolgem času mogla čik prižgat da se mal skuliram..... user posted image ja wem.... nism wzorna mama user posted image user posted image

aja nowa moda....skakanje po kawču in gor plezanje.... hmmmm nism najbolj zadowoljna.... a we to dowolite? user posted image


ničl ta pos pišem že neki časa, wmes sm še skuhala, pojedla, zdej pa upam,da mi bosta mal na kawć pustili.....dok se ne zbudita....

papa user posted image





_____________________________

*** Live life with no regrets, it's to short to wine for past, live for now, and don't look back! NEWER!!!! ***


(odgovor članu miska73)
Neposredna povezava do sporočila: 131
   RE: Dvojčki 2009
24.8.2010 15:12:47   
hedviga
Belen, ne ga biksat! Seveda si super mama. Tako kot se ti počutiš se pomoje počutimo vse. Tiste z bolj mirnimi in mlajšimi otročki manjkrat, tiste s hiperaktivci pa iz kože skačemo non stop. Pa tudi stvar tega kako si osebno dojemljiv. Jaz te 100% razumem, saj tudi meni včasih potegneta tazadnji živc ven. Saj ne pravijo zastonj da so to "peklenska" 2. Za otročke najbolj, ker se razvijajo noro hitro, za nas starše pa ravno tako.user posted image user posted image

_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu Belen)
Neposredna povezava do sporočila: 132
   RE: Dvojčki 2009
24.8.2010 17:00:15   
pikatara
Belen te čisto razumem, da si vesela za vrtec. Danes mi je bilo pa prvič res žal, da so mi za oba podaljšali, ker če bo še kaj takih dni, me bodo kar v Polje peljali. Ampak k sreči že 2 uri spita, da malo k sebi pridem. Calpol dobi Karolina tudi proti bolečinam. Je rekla pediatrinja, da bolje, da ji ga dam, kot pa da jo boli. Ko grem na wc patrik zanalašč skače po Karolini, da ona tuli in da jima vrata odprem. Kaj samo po kavču, čakaj da ti začneta po mizah plezat. Seveda da ne dovolim, ker je prenevarno.

Včeraj sta bila taka angelčka. Peš sta šla od avta do stomatološke, se tam vsedla na stol in mirno sedela, pustila sta si nohte postrišt in zobke pogledat. Še v trgovino sem šla z njima. Popoldne sta se tako pridno na tenisu igrala, se lovila in ful ubogala. Danes pa prava hudička. Od jutra sta se kregala, potiskala, šla wrestling, plezala na stole, mizo, k računalniku. Težila sta tari, Patrik je karolino in Taro s poganjalcem potiskal, stol si potisne po stanovanju in pleza vsepovsod. Prižiga luči, meče stvari s pulta,... Ni da ni.

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 133
   RE: Dvojčki 2009
24.8.2010 18:19:50   
macko
Belen, tale tvoj post me je pa ven zbezal. se že dolgo nisem oglasila, pa še to bolj malkrat, zato se verjetno ne spomnite. Se isto počutim kot ti. Ne vem, ali je to zdej eno obdobje al kaj, sam jest tut ne morem več. Včasih mislim, da me bodo sam odpeljali. Sta kot živo srebro, vozek bo počasi out, včasih si mislim da bo lažje ko bosta shodili, pa se pomojem motim. Sploh ena je kot mali vragec, vse prešnofa, danes mi je iz lap topa spulila dve tipki, na srečo se jih je dalo lepo nazaj natakniti. Zdej sta punci stari 1 leto, še ne hodita, kobacata po 4ih in se postavljata na nogice. Te čist razumem, da si vesela k gresta v vrtec in ne imet slabega občutka k tko misliš. Jest pravim, zadovoljna mamica, zadovoljni otroci.

Punce, lepo se mejte s svojimi sončki.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 134
   RE: Dvojčki 2009
24.8.2010 21:36:12   
lara light
Lepotičke, lepo vas je brat, gledat vaše prekrasne izdelkeuser posted image ...evo, mi smo nazaj v dolini, blo prelepo, supersko!user posted image  

Samo nahitrco, srečanje hedi, z veseljem!!

Lepe sanje in mirno nočko!user posted image user posted image



_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 135
   RE: Dvojčki 2009
24.8.2010 21:37:40   
almk
No Belen pa se pridružujem še jst...čeprav sem vesela, da sem še 3 mesece doma, bi po drugi strani z veseljem šla malo v službo, da vsaj malo zamenjam okolje..skoraj ves čas sem sama z njima, nimam več pojma s čim naj ju zamotim, da bo vsaj 5 minutk mira..sicer hvala bogu ni vsak dan tako, ampak včasih je res za v POLJE...tudi našadva plezata vsepovsod, računalnik smo že premaknili na višjo polico, televizija je non stop pod njunimi rokami, da ne govorim o vseh drugih rečeh...v glavnem komaj čakam naslenji teden ko gremo na morje, da bomo vsaj malo vsi štirje skupaj in še babi in dedi, ki si sicer z njima ne morem veliko pomagat, ampak mogoče nama bo pa vsaj zvečer ratal it sama na kakšno pijačko...Od 10.meseca naprej se je pri nas stanje spremenilo 100%, če sta bila prej največja angelčka, sta sedaj velika hudička - ampak sej veste še vedno mamina sončka..
Evo še to; ker nam je mali padel na glavo iz EW (ne morem ju toliko privezat, da bi sedela notri), se od njega počasi poslavljamo, ker jutri dobimo novo Cosatto marelco...žal mi je za EW, morem reč, da je to res en super voziček, ampak vidim, da ga vse manj potrebujemo..rabimo pa še vedno nekaj, da lahko kam pridemo, tako da adijo EW in pozdravljen Cosatto..
lep večer punce, pa en velik objem vsem..

(odgovor članu macko)
Neposredna povezava do sporočila: 136
   RE: Dvojčki 2009
25.8.2010 9:53:30   
Alenka-8
Belen, mislim, da smo velikokrat vse v enaki situaciji. Pri nas je bil včeraj en tak adijo dan. Pa ne samo včeraj, velikokrat je. Jaz že mam stalno sobo v Idriji, tik pod zelenim hotelomuser posted image user posted image user posted image Večja ko sta, več poiskušata, kaj lahko in do kje. Tudi meni zmankjuje živcev. Včasih sta se sposobna samo dret, pulit za tisto stvar, ki jo ima drugi, potem pa vreščanje in jok. Kak dan samo čakam, da gresta spat, da bo malo miru. Bolje je, ko smo zunaj in sploh si ne predstavljam, kako bo, ko bo cel dan dež. Via Idrijauser posted image
Zdaj trenutno gledata Nodija in je mir. Risanke palijo. Oktorba bomo začeli hodit na telovadbo za 1-2 leti stare mulčke, da se bosta malo znorela. Pa spremenila okolje, se navadila na druge otroke. Ker pri nas mamo s tem kar nekaj težav, ker sta samo z mano i sta name totalno navezana. Včasih še celo ati ne šteje nič.
Saj bo, punce. Pravijo, da zrastejouser posted image Lep dan!

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 137
   RE: Dvojčki 2009
25.8.2010 10:09:44   
pikatara
Pa še naše slikce
user posted image
user posted image

Lep deževen dan vsem.

(odgovor članu almk)
Neposredna povezava do sporočila: 138
   RE: Dvojčki 2009
25.8.2010 10:12:37   
pikatara
Alenka a si že našla telovadbo? Jaz se nagibam za Panterja, da bi šla tisti čas vmes jaz v fitnes. So rekli da je od 18 meseca naprej, če je starš zraven, sam mislim, da bosta naša dva šla brez problema. K sreči nimamo težav, da bi šla h komu. Patrik je takoj povsod, sploh če so malo starejši otroci, Karolina pa malo gleda in gre. Pri nas risanke ne veljajo, pa k sreči MTV dance. HB zanj. Bolj ko je na glas, bolje je.

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 139
   RE: Dvojčki 2009
25.8.2010 12:08:25   
lara light
Dan! Pika, prelepauser posted image user posted image , pa kaj jima daješ jestuser posted image ...o adijo dnevih no comment, saj vse že vesteuser posted image ...
kje imate dež? Mi imamo soparno sončno...

Cukra spita, mami pa se tko tacajt fajn razmiga, da srfauser posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 140
   RE: Dvojčki 2009
25.8.2010 12:36:13   
Alenka-8
Pika, mi bomo hodili na tole:
http://www.abcsport.si/index.php?option=com_content&task=view&id=74&Itemid=32
Na športno špico na Ižansko, ker nam je najbližje. Za 30 ur pride 100 eur, 2. otrok ima 20% popusta.

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 141
   RE: Dvojčki 2009
25.8.2010 14:28:16   
pikatara
Alenka sem klicala ABC pa so rekli, da je 200 eur za enega za 30 ur. V pon bom poklicala še v Panter, ko bodo vedeli kaj več, gledam pa še FŠ. Me pa tale ABC zanima, ker je v pon v našem vrtcu kar je od decembra naprej zelo priročno.

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 142
   RE: Dvojčki 2009
25.8.2010 14:57:32   
Alenka-8
Aha, Pika, saj imaš prav. So mi napisali ceno za enega otroka, jaz pa sem mislila, da je za obauser posted image No ja, prijavila sem ju, pa bomo vidli. Malo drago je, samo to je vse. Kaka pa je cena v Panterju in kje to sploh je? Nam je Ižanska ful blizu, zato mi je fajn. Ob četrtkih pa bomo v Trzin hodili v igralnico, tam pa je 5 eur na uro za enega otročka. 

(odgovor članu pikatara)
Neposredna povezava do sporočila: 143
   RE: Dvojčki 2009
26.8.2010 9:36:20   
hedviga
Alenka, sem pozabila..kje si že ti doma?user posted image

_____________________________

Špelca in Mihec 9.2.2009


(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 144
   RE: Dvojčki 2009
26.8.2010 14:15:59   
lara light
Nekaj lahkega pred začetkom vikenda...
user posted image

_____________________________

Strah sega do tja, kjer se začne neizbežno; od tam naprej izgubi ves smisel.
Coelho

(odgovor članu hedviga)
Neposredna povezava do sporočila: 145
   RE: Dvojčki 2009
26.8.2010 22:22:41   
Alenka-8
Alenka, sem pozabila..kje si že ti doma?


skori lahko pridete peš na kafe user posted image

(odgovor članu lara light)
Neposredna povezava do sporočila: 146
   RE: Dvojčki 2009
27.8.2010 9:29:15   
ninčy
Hej, hej!

Se vam ta teden prvič javljam, saj sem bila že v službi in nisem imela časa priti na RR. Smo si imele ta teden toooooliko za povedati v službi, pa uvodna konferenca, pa pripravit vse za pouk ... tako da sem šele danes vas malo prišla pogledat. Danes nam je ravnateljica dala frej, pa mi full paše, saj smo bili v posvetovalnici. Sta bila cepljena in zdaj pridno spita.

Je prav pasal ta teden se iti v službo malo spočiti. Je pa res, da je dan full kratek, ko pridem domov, ker fanta še vedno hodita spat ob 19h. Sta kar lepo sicer prenesla, da me ni, edino ko pridem domov, se bi kar stiskala k meni. Po 10 minutah pa kar pozabita na stiskanje in imata naprej svoje opravke. Oči večjih težav z njima nima, edino predvčerajšnjim, ko je bil dež, sta bila malo bolj naporna.
Tako da zdaj iz prve roke lahko rečem, da vas razumem, ko pravite, da bi že šle v službo. Jaz se res spočijem in sem potem pripravljena na popoldanske aktivnosti z njima.
Pri nas sicer nič novega, edino kravje mleko smo uvedli in to brez kakšnih alergij.
miška, bravo za kobacavčka user posted image . Ja, kmalu bo tu prvi RD tudi za nas. Res je hitro minilo.
Ekola, saj pol stvari itak nisem uspela pokomentirat ... pa mogoče popoldan še kaj.
Čav

_____________________________

Štorklja je malo prehitela ... Jan in Žan sta prišla 7. 9. 2009.

(odgovor članu Alenka-8)
Neposredna povezava do sporočila: 147
   RE: Dvojčki 2009
27.8.2010 19:56:45   
nokes
AAAAAA....pridem po enem tednu in katastrofa!!! smo na 2. strani! kje ste vse čvekulje? ha? user posted image

okej, ker vem, da vas ful uvaja v vrtec/varstvo/... in se privaja na "normalo" user posted image , ne bom huda. povejte, no, kako vam gre, kako sta malčka, kako je v službi (ja itak dbest), kaj počnete....

pri nas je burno, nezaboravno, fajn, krizno, stresno, izčrpljujoče.... V mi je zadnjič zlezel na plezala do vrha, to je cca. 1,8m nad tlemi, mater komaj sem se ga dotikala z iztegnjenimi rokami, jooooj.

kaj zaj, se dobimo al se dobimo? HA? user posted image  

so za:

- alenka8
hedviken
- mlinčkova D'MAMA
- almk
- belen bi bolj na obali
- senčka bi bolj na štajer
kera še??? aha, že vemuser posted image
- laralight
- itak da blanšet privihra
- pa po moje kaka mišja femili
- pa ninčika bo tut iz dmž prilaufala
- pa bušika2 bodo tudi po moje prišli
- aja, pa seveda jst in moji kloni
pa kdo še???? no, takoj na raport!

uf, še pikatara, pa snežko bomo pohopsale, pa taškico naprosle na kolenih.... pa kako skorpijo pocukale za rokav, pa tote štajerke ponovno zbezale na plano: persida in sunčicica, stijanka,.. aha, še dekle11 (mnde je štajerkauser posted image ), pa še kera: aha, barbk, pa še in še in še (ne morem več, bom pregorela).
okej, štejem: 1, 2, 3....21 potamalem, pol pa še klončki in ostali priseski user posted image  kolko čevapov? taužnt!user posted image

moj edini fraj vikend je naslednji teden  (4. in 5. 9.), pol pa doooolgoooo nič! ekola.

aha, pa puhovke pripravite!

_____________________________

nokes

(odgovor članu ninčy)
Neposredna povezava do sporočila: 148
   RE: Dvojčki 2009
27.8.2010 20:21:33   
PERSIDA
Noki saj vem ,da sem nesramnica od nesramnice ,da vas skoz berem ,pa nič ne pišem.Samo mi je ,pa vas tako fajn brat ,da se moram včasih prav za usta držat.Res zakon ste.
Saj nekatere spremljam tudi nekje drugje user posted image  tak,da malo odšteje to,se tolažim user posted image .
Če nam bo datum ustrezal pol pridemo malo čekirat kera je kerauser posted image .Do lj zdržimouser posted image .

Res lep pozdrav vsem in bodite še naprej tako fajn.Pa en velik poljubček vašim sončkom.Jaz jim pravim mamoubijalciuser posted image

(odgovor članu nokes)
Neposredna povezava do sporočila: 149
   RE: Dvojčki 2009
27.8.2010 20:39:38   
nokes
okej, persidič, pol pa vsaj povej, kak sta tvoja 2 bavca-mamoubijalca, pa če ste v vrtcu, si že na šihtu, maš podaljšanje, kaj počnete, lahk brez veznega teksta, sam alinejce  user posted image user posted image :



_____________________________

nokes

(odgovor članu PERSIDA)
Neposredna povezava do sporočila: 150
Stran:   <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  4 5 [6] 7 8   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Mesec rojstva lahko vpliva na poklic tvoje...
Si vedela, da mesec rojstva, v katerem je rojen tvoj otrok, lahko vpliva na njegov poklic?
Pravice iz naslova krajšega delovnega časa
photo
Eden od staršev, ki neguje in varuje otroka do tretjega leta starosti, ima pravico delati krajši delovni čas, ki pa mora...




Nos.
пеперутка16

Kako majhnim otrokom čistite nos?