Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335
Natisni

in walda do 5h mi je dowolj
tu bi mogli naredit kake izjeme,kot so w takih primerih,da je mati doma z drugim otrokom (dojenčkom)
.Prvorojenka je od prve sekunde kot razbojnik. Tale drugi je pa komaj opazen
. Saj je prav tako. Sej mam Liso rada in je faca, da ji ni para.Ampak, da bi bil še Januš tako glasen in zahteven otrok....bi šla kar prostovoljno mal na oddih v Idrijo
. Smo še na začetku, danes sem imela prvi pregled in je vse OK in upam, da bo tako tudi naprej. Če bo, bomo junija 4je. :)
. Vsaka vam čast, da se lahko zmenita in gresta žurat. Nama se tako ne da, ko pomislim, da potem naslednjo noč mogoče ne bom spet spala, se raje žuranju odpovem. Od včeraj tudi mi ne spimo dobro. Ko sem že mislila, da je Tadei dobro in da ne bo fasal prehlada tako kmalu, je spet ta hudič prišel. Od včeraj je katastrofa. Pucanje nosa skozi celo noč in čez dan, tako da jutri vrtec spet odpade.
Joj, komaj čakam, da bom na tvojem mestu.