miklarom
|
dan vse skupaj pišuka babnice sem rabla celo jutro da se tolk strani za nazaj prebrala, res ste face, pa še lepo je videti spet vse stare borke gor mismis - a že dojemaš resnico in veselje, sem tko vesela da , pa še dva bosta , res ti privoščim vse najlepše. ste pa sinoči imele pravo pivsko veselico tle gor, jest sem pa kr na čajčku in ospenu, bom pa za našo mismis spila pivce takoj ko se rešim tabletk , ker na to pa morem jaz tuk katerega ruknit , mogoče se boma pa celo 18. vidle, če se mi bo glih tko steklo, pa boma tedi kr nazdravle miška73 - za Rokeca veliko pik pok dejzič, blanč, nokes, bbpikica, gigi, lana08, zarja, tanja_jes, hermy,Loremi, .........in vse ostale pozdravče in poljubčkem vse in RVI , ŽELIM VAM LEP SONČEN DAN, PRI NAS LEPO SIJE
< Sporočilo je popravil miklarom -- 6.11.2010 10:22:02 >
1.2.2004 job 18.55 je v 21.tednu odšel med angelčke naš Tim, 21.9.2009,v 24. tednu ob 3.23 med angelčke odšla najina Taja, sedaj pa se jima je 30.3.2011 v 19.tednu ob 22.45 še njuna sestrica. Življenje je kruto in ni pravično, mamica več ne more in zdrži
|