Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
 | Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
carski rez+prisotnost partnerja 25.7.2005 13:12:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Če se prav spomnim, je dr. Pušenjak pisal, da partner pri operaciji ne more biti prisoten, lahko pa počaka v porodni sobi, kamor takoj nesejo dojenčka. Glede plačila pa ne vem.
|
|
|
|
carski rez+prisotnost partnerja 25.7.2005 13:18:35
|
|
|
|
bebika
|
Nisem še čisto sigurna, vendar mislim da, v kolikor se odločiš za CR z epiduralno anastezijo je partner lahko prisoten. Tudi sama se moram glede tega še pozanimat, ker imam željo, da bi bil mož zraven. Zakaj boš pa imela CR? lp
|
|
|
|
carski rez+prisotnost partnerja 25.7.2005 13:24:34
|
|
|
|
Jessy
|
Ne vem, kako je v LJ, vem pa, da v Postojni, če se odločiš za spinalno anestezijo, je lahko partner prisoten v času CR. Če je pa za plačat, pa ne vem, bom pa izvedela čez par dni. Tudi tečaja ne rabi niti za porod niti za CR.
|
|
|
|
carski rez+prisotnost partnerja 25.7.2005 15:39:52
|
|
|
|
jagoda
|
Js sem rodila v Celju na carski s spinalno analgezijo in je bil partner prisoten ves čas. Nato je šel z otrokom in je moral sleči srajco, da so ga njemu dali na prsi, da je začutil kožo. Baje je bilo super!;)
|
|
|
|
carski rez+prisotnost partnerja 25.7.2005 15:56:40
|
|
|
|
tina104
|
Mislim, da je v vseh porodnišnicah tako, da če rodiš s carskim rezom in epiduralno, je lahko zraven. Če pa rodiš s carskim rezom in v popolni anesteziji, pa ne more biti zraven. Epiduralna + carski rez pa je v večini primerov možna samo, ko že naprej veš, da bo carski rez (torej se za to dogovoriš).
|
|
|
 | Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubrikiKaj vzeti s seboj v porodnišnico?Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Zadnje s foruma
Crkljanje dojenčkov.
пеперутка16
Se vaši dojenčki (6–12 mesecev) radi crkljajo? Moj sploh ne posluša, samo odriva me, pleza name, vleče, ... niti nošenje noče, samo gleda stran. To se mi zdi res čudno ... Kakšni so vaši?