|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
10.9.2010 20:53:25   
poli*
IZVIRNO SPOROČILO: 2violina

IZVIRNO SPOROČILO: poli*

Pozdravljene punce!user posted image
Kljub torkovi krizi in prepričanju, da ne bom na vago stopila še več kot teden dni (zaradi možne vode, ki se zbira pred m. v telesu) sem danes zjutraj stopila na vago. No, kar 2x sem morala, ker nisem verjela svojim očem user posted image . Uglavnem, 1kg sem šla dol. Med tem, ko se mi je voda nabirala sem se prav tako držala diete (priznam, in skoraj obupala), tako da so sedaj vidni rezultati.
Svojo dieto sem malo "popravila", ker je bila prej kar malo preveč stroga in kljub temu verjetno ravno toliko učinkovita kot malo "lažja" dieta.
Uglavnem, zadnje 3 dni jem za zajtrk polnozrnato žemljico in sirni namaz Dukatela ali Philadelphia (mislim, da je ena dala na prvih straneh tudi link), tko da res brez težav zdržim do 14:30, ko je kosilo.
Trenutno nama z možem odgovarja kosilo z veliko solate in malo glavne jedi... torej je testenin samo za eno pest, ostalo pa solata.

Do mojega cilja je samo še 1 kilogram user posted image . Vem, da se nikakor ne bo hotel otresti z mene, ampak bom vztrajala. Moram! user posted image


Najprej čestitke za izgubo in do tega, da boš kmalu prišla do svojega željenega cilja.user posted image user posted image .
Sama včasih nisem mogla razumet deklet, žensk, mamic........, ki so tarnale, da imajo preveč kg ali dva. No vse tam do 5 kg mi je bilo groza. Jamrajo osebe, ki so takorekoč popolne. Me pa, ki smo obilo pre -težke (15, 20 30 .. kg ali še več) v bistvo ne naredimo nič. Me smo v bistvu res pre težke, medtek ko..... vse ostale user posted image user posted image .
Sedaj, ko sem jih uspešno pustila nekje na poti do uspeha že precej gledam na vse to popolnoma drugače. In res je. Vsak posameznik se odloči kaj je za njega najboljše in s koliko kg se počuti najbolje. In tudi od vsakega posameznika je odvisno ali bo kaj storil za svoje dobro počutje, za uspeh in za dosego cilja. No groza sem zakomplicirala.....
Skratka, gremo dalje, vsaka do svojega ciljauser posted image user posted image user posted image



Hvala, ker me razumeš user posted image .
Tako kot si napisala, nekateri se ne počutimo vredu že z dvemi kilogrami preveč. Pač nočem čakat, da bi se jih nabralo še nekaj.
Kot sem že v prvem javljanju na tej temi napisala, je treba zatreti hudiča (kilograme) že v kali user posted image  user posted image  user posted image .
Moj možek pa je tudi ful vesel, ker je izgubil že 3 kilograme in se mu kar konkretno pozna na hlačah.

Punce, pogumno naprej user posted image .

(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 326
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
11.9.2010 18:28:02   
TDTP
Kako kaj punce? Kje se skrivate danes?user posted image Tudi jaz sem danes imela kar precej dela, zjutraj pospravljenje, potem kosilo, popoldan likanje, pa še zdravniku sem morala letet, ker ima moja boga babika spettttt vnetje ušes, tok sem slabe volje grrrrr!!! .... da sem kar pojedla rebarco riževe čokolade, ker mi je od slabe volje kar sladkor padu, drugače sem pa kar lepo držim, zjutraj sem jedla prepečenec in paštetko, za kosilo enolončnico z stročjim fižolom, za večerjo pa še ne vem če bom kaj, pa tudi telovadim vsak večer, tako da počasi bo šlo. Me zanima kaj bo pokazala tehnica v ponedeljek zjutraj! lepo se imejte in tako kot pravi Gašper Tič, veliko, veliko se smejte!!!! Pa lep vikend še naprej!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 327
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
11.9.2010 22:10:20   
soncnica 3
bomo, bomo zmogle.

Pri meni še kar nekaj "čestvenih pretresov", tavečji se v šoli ne počuti ravno najbolje /malo znanih otrok, učiteljica - "rajši me ne vprašajte, ker moram potem usta odpret in vam odgovorit...", druga učiteljica kot gestapo... V vrtcu pa je imel dve krasni Človeški ženski...

Tamalček pa včeraj spet krče, kar močne, danes pa je star 11 tednov.

Jaz pa dobila user posted image , sem čisto crknjena. No, sa pa dopoldne držim samo s sadjem, kruh na  minimumu, ločevanje. Žal pa mi ne uspeva "strogo ločevanje" po 90-dnevni, preprosto ne zmorem v nulo ob vsem skupaj. Pa si mislim, boljše vsaj nekaj kot nič.

Bomo zmogle, dejmo, dejmo, dejmo.


_____________________________

BOMO ZMOGLE, BOMO JA!!!!!

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 328
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
12.9.2010 8:08:13   
al1*
Pa je nedelja. Tu pa tam malo grešim - priznam, ampak, ker sem si zadala za cilj 6 kg v 4 mesecih, mislim, da bo šlo.
Breskev sem že pojedla, zdaj bo počasi kava, za zajtrk pa sveži kruhek, ki sem ga spekla včeraj zvečer (mešanica pirine, ržene in ajdove moke). Kaj bo za kosilo, še ne vem, ker ima sin dopoldan tekmo in ne vem, kdaj bomo doma. Verjetno bomo šli kar nekam ven jest.

Uf, soncnica3, pri tebi je pa pestro. Če malo grešiš, pač pojdi z vozičkom na malo daljši sprehod, pa bo.

Jutri se pa spet tehtamo. Upam, da bo tehtnica prijaznauser posted image .




_____________________________

lp


(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 329
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
12.9.2010 13:18:20   
Aninchy
Br dan!!

Oče, grešila sem......
user posted image

Zvečer sva si s kolegico privoščili en slasten kebab in čeprav bi mi moglo bit, mi ni prav nič žal!!user posted image Namreč cel teden sva cele popoldneve prevozičkali samo zato, da sva si včeraj izpolnili najine lušte...user posted image In mater je pasal!!user posted image

Drugače pa veliko manj jem kot prej, tudi migam več (ampak za druga kot vozičkanje ni možnosti)... pa moja pregreha se počasi vrača nazaj - namreč kajenje...user posted image Ko sem zvedla, da sem noseča sem takoj nehala, pa sem lepo držala do približno en mesec nazaj, zdaj pa že ne morem skor več brez....user posted image Sicer kadim samo z eno kolegico in pa moj tudi ve, drugim pa še nisem povedla, ker se mi zdi, da enkrat ko bojo vedli, bom kar naprej s cigaretom v roki... tak da tole "skrivanje" mi malo omejuje.... No, pa se gremo spet srednjo šolo user posted image

joj mali se jokaaaaaaaaa


_____________________________

Martin (11.6.2010)
Rok (21.10.2012)

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 330
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
12.9.2010 19:12:47   
soncnica 3
IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy



Oče, grešila sem......
user posted image





user posted image user posted image user posted image

al1*, hvala za spodbudo, sej poskušam ful "šofirat" našega tamalčka, danes sem šla z mojo mami in tavečjim /ki je pridno bicikliral/ in seveda s princem v vozičku kar na lep sprehod, ene 2 uri in pol neprestano. No, se vsaj tamali ni razdrl do onemoglosti, ker ga je zibalouser posted image user posted image user posted image

Sedaj sem prijetno utrujena in bom zmazala en kefir, da me spet kaj ne zanese...
ja, jutri pa spet "trenutek resnice"user posted image , tehtanje.

nočko in si pišemo jutri.


_____________________________

BOMO ZMOGLE, BOMO JA!!!!!

(odgovor članu Aninchy)
Neposredna povezava do sporočila: 331
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 6:41:37   
2violina
Jutro punce.
Vikend je minil in pšred nami je nov delovni teden.
Včeraj smo si privoščili enoo dolgo kolesarjenje. Prekolesarili kar nekaj višinske razlike in posledično se je moj sadni dan spremenil v beljakovinskega. Sem pa popolnoma prepričana, da sem popolnoma vse kalorije tudi porabila.
Še tehtanje danes zjutraj.
Pri meni se je tehnica vdala in pokazala 0,5 kg manj.
Tako, da gremo veselo čisto po polžje naprej.

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 332
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 7:10:10   
Sunny Morning
Jutro.

Danes tehtnica pokazala -0,5 kg. user posted image Tole manj žri se mi bolj dopade ampak bo treba zdaj začet tudi migat, samo sploh ne vem kdaj. Sem tako nesrečna zaradi tega. Če ne drugega bom danes začela delat trebušnjake in podobne zadeve, ampak mi manjka dobro švicanje.user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: poli*
Do mojega cilja je samo še 1 kilogram user posted image . Vem, da se nikakor ne bo hotel otresti z mene, ampak bom vztrajala. Moram! user posted image

user posted image Komaj čakam, da bom tudi jaz samo 1 kg do cilja...je še daleč.user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: popl
Je pa tako, nalepi si en body ki bi ga rada imela na hladilnik in potem se vsak dan malo predstavljaj kakšna boš;) verjemi da so naši možgančki res tako naštimani, da kar jim govorimo-zavestno ali ne, to bo potem naše mišljenje:)

Mene pa te slike nikakor ne prepričajo, pa si jih lahko glih 100 nalimam. user posted image


IZVIRNO SPOROČILO: soncnica 3
No, sa pa dopoldne držim samo s sadjem, kruh na  minimumu, ločevanje. Žal pa mi ne uspeva "strogo ločevanje" po 90-dnevni, preprosto ne zmorem v nulo ob vsem skupaj. Pa si mislim, boljše vsaj nekaj kot nič.

soncnina 3 najprej poskrbi za svojega user posted image , ločuj pa koliko lahko. Lahko si zmatrana zaradi prehrane, pojej nekaj več sadja in zelenjave, sledi svojemu občutku.


user posted image


_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu poli*)
Neposredna povezava do sporočila: 333
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 7:29:40   
TDTP
Razočaranje na vištu, tehnica je pokatala 63,7 kg, torej 0,5 več kot 6.9., ne morem verjet! najrajš bi se karuser posted image , a se ne bom in ne bom odnehala. Upam, da je to samo zaradi prebave! user posted image   Punce upam da bo pri vas bolj vzpodbuden rezultat tehtanja in Sunny Morning ČESTITAM!!!!user posted image LP user posted image

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 334
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 7:35:02   
TDTP
SUNNY MORNING sory za slikco, ki se mi je pomotoma kopirala zraven tvojega imena!!!! lp in lep dan še naprej

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 335
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 7:46:17   
Sandra_26
Pa še moje mere:
TT: 94,6 kg
OP:106 cm
OB:116 cm
OS: 62 cm

Upam da gre tako naprej.

_____________________________

Taša, Masha, Tai

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 336
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 8:43:36   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TDTP
SUNNY MORNING sory za slikco, ki se mi je pomotoma kopirala zraven tvojega imena!!!! lp in lep dan še naprej

Se zgodi, ampak sem bila pa zmedena...priznam.user posted image


_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 337
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 8:45:10   
Sunny Morning
IZVIRNO SPOROČILO: TDTP
Razočaranje na vištu, tehnica je pokatala 63,7 kg, torej 0,5 več kot 6.9., ne morem verjet! najrajš bi se karuser posted image , a se ne bom in ne bom odnehala. Upam, da je to samo zaradi prebave! user posted image  

Samo vztrajati je treba, pa bodo rezultati. Ne obupat.

user posted image


_____________________________

06.01.2008 se nama je rodila princeska Neja!

(odgovor članu TDTP)
Neposredna povezava do sporočila: 338
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 9:08:20   
popl
pa je prišel ponedeljek in z njim tehtanje:)
torej pokazalo je takole:  75,7 kg
obseg pasu: 79 cm
obseg riti: 102 cm
obseg stegna: 64 cm

sem res vesela, ker sem res pridnauser posted image .
Izredne čestitke tudi drugim izgubljenim kilogramčkom, sej sem itak vedela da nam bo uspelo. moramo biti kar vztrajne,ker bo potem cilj takooooo sladek:)

(odgovor članu Sunny Morning)
Neposredna povezava do sporočila: 339
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 9:41:17   
Pigy

IZVIRNO SPOROČILO: Aninchy

Oče, grešila sem......
user posted image



Jaz tudi od petka, vsak dan košček baklave user posted image . Ampak kljub temu se pozna da sem prejšnji teden bila dva dni na sadju. Tehtnica mi danes kaže 65,9 kg  neki pa le je, ampak brez grehov bi bilo mogoče kak kg več.

IZVIRNO SPOROČILO: poli*
Do mojega cilja je samo še 1 kilogram . Vem, da se nikakor ne bo hotel otresti z mene, ampak bom vztrajala. Moram!
 

user posted image user posted image

TDTP- ne obupaj sej bo. Sej men tud kg nihajo, z vami sem začela z 65,5, prvi teden tehtanja mi je pokazalo pa 2 kg več. Sedaj pa spet letijo dol (kljub grehom)


Danes bom na spet na sadju in zelenjavi, čeprav bi raje imela vodni, dan, ampak vem da bi ga pregrešila.
Upam , da kolegica pride v Ljubljano in da začneve zvečer aerobiko.user posted image Bom vsaj pozabila na sladke dobrote v hladilniku.

Vikend je bil lep, moj je lovil ribe, je ujel eno veliko 22kg težko ribo, jaz sem pa srehajala enga malega maltežančka. Sedaj spijem kavo do konca potem pa na kolebnico.

Novi teden in novi boj.




_____________________________

Živi za učenje in naučil se boš živeti.

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 340
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 9:46:13   
Felicita
agh, men teli trije dnevi niso ratal dobro, sploh user posted image bla pr mojmu, sm vedla da ne bo fajn user posted image v petek sem se še javla (so ble tortilje) v soboto sem bla CEL dan na nogah, sva za mojga iskala reklc za poroko, od 11ih do 20ih sva šetala po štacunah... jedla sem zajtrk, za kosilo kitajsko, za večerjo pa kos kruha s sirom... preprosto sm bla tok lačna da bi vola pojedla. učeri je blo ob 12ih zajtrk - sendviči ob 5ih pa 'večerja' - korenčkova juha in palačinke s skuto. potem pa še par koščkov čipsa in en cookie... danes je trenutek resnice zvečer, ko stopim na vago...

ampak, dans grem naprej user posted image ne bom obupala user posted image dejmo punce user posted image


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu popl)
Neposredna povezava do sporočila: 341
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 10:21:02   
soncnica 3
Helo, punce, tehtanje: 75,3 kg, torej od 1.9. -2,7 kg, user posted image user posted image user posted image prejšnji teden sem pa itek pozabla, kolk je blo. user posted image

Dejmo, saj zmoremo, kljub slaben razpoloženju, kdaj pa kdaj...user posted image user posted image user posted image


_____________________________

BOMO ZMOGLE, BOMO JA!!!!!

(odgovor članu Felicita)
Neposredna povezava do sporočila: 342
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 10:33:23   
RAKICA1
Ojla no pri meni pa ostaja še vedno izto user posted image tako da nisem šla nič gor nič dol upam da naslednji tedenj bo kaj bolši in da se mi premakne kaj dol Čestitke vsem za izgubljene kguser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncnica 3)
Neposredna povezava do sporočila: 343
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 11:08:20   
nataš
user posted image user posted image Oj!! Imam -0.5 KG.

(odgovor članu RAKICA1)
Neposredna povezava do sporočila: 344
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 12:43:20   
2violina
Kako lepo je prebrat, da se je končno pričelo premikati navzdol. To je dokaz, da so prej ali slej vidni rezultati, le vztrajat je potrebno.
user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image  user posted image

_____________________________

Drobec ljubezni je lahko kot kaplja vode, ki podari roži moč, da se ponovno dvigne. Verjamem v moč ljubezni. Ljubezen je edini ključ, ki odpira rajska vrata." Phil Bosmans

(odgovor članu nataš)
Neposredna povezava do sporočila: 345
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 13:15:27   
al1*
Tudi jaz -0,5kg. Ni glih neki uspeh, ampak boljše kot nič - počasi se daleč pride. user posted image

_____________________________

lp


(odgovor članu 2violina)
Neposredna povezava do sporočila: 346
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 14:05:39   
poli*
Pozdravljene. Jaz sem na -1,1 kg od prejšnjega ponedeljka.user posted image
In najbolj zadovoljna pa sem, da se mi je začelo tudi na hlačah poznati, kar je bil cilj user posted image .
No, tudi jaz sem grešila.... včeraj so nas sosedje povabili na piknik in sva z možem rekla, dobro greva eno urico, potem pa se je to zavleklo na 10 uric, do polnoči user posted image . Uglavnem, po treh tednih sem se prvič nekaj sladkega najedla.... pa kaj, če so tko dobro pecivo naredili user posted image  user posted image .
Danes zjutraj za kazen (in vzpodbudo) nisem jedla zajtrka, tko da sem porabila nekaj pregreškov od včeraj.
Danes je ponedeljek in gremo novim zmagam naproti user posted image .

(odgovor članu al1*)
Neposredna povezava do sporočila: 347
   [Brisano sporočilo]
13.9.2010 14:43:57   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu poli*)
  Neposredna povezava do sporočila: 348
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 15:17:23   
ninasiki
ojla punce učer bla na velikem srečanju oktobrčkou09 no ja naj bi bilo veliko ampak nas je blo celih 6 sm bla tok jezna da se ne mormo spraut 1x na leto skupi pa nebi rekla da jih nebi 20 potrdil mah brezveze uglaunem preidimo k glavni stvari  TUDI JAZ SEM GREŠILA in sm zeloooo jezna nase ampak res nevem sej sm na sadju dons sam vseen ker se mi že lepo pozna vsaj okol trebuha tko da nč danes sadje jutr pa proteini prebrala vs nism bom zvečer si grem zdele kosilo naredit oz grem solato otrebt user posted image  mere moje se prepišejo še 14 dni pol bom pa vidla kje sm se pa full bol počutm pa nevem zakaj ampak učer sm mela pa res slabo vest mah sej ne bo konc sveta 

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  čestitke za vse izgubljene kg, cm, mm...user posted image  sicer pa sploooooh ne dvomim v vas oz nas ker vem da nam bo uspelo tko da go girls še mal pa bomo pomahale 1 mescu


_____________________________

10.10.2009 je za naju posijau najlepši sonček in
22.05.2011 postanemo 4 peresna deteljica

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 349
   RE: 1.9. - bomo zmogle, bomo JA!
13.9.2010 15:32:43   
Felicita
ah punce jest sm tko vesela user posted image zrd tegale našega hujšanja sem nardila (tisti četrtkov) izpit user posted image brez heca. ljubim hujšanje user posted image

kako? (smešna - daljša zgodba, ampak če se keri da...) Torej, naloga vredna 4 točke od 22ih (kr veliko) se je glasila 'podjetje oglašuje zdrav proizvod z okusom vanilije, kremast, naraven (ja, tko je pisal, I know, jest sm se smejat začela). Vsebuje xx g ogljikovih hidratov, xx g beljakovin, xx g maščob in xx g vitaminov in mineralov. zdi se kot dobro gojišče za bakterije. koliko energije v kJ lahko bakterija iztrži iz proizvoda? Valda nism mela podatkov zapisanih (kok energije vsebuje 100g OH npr), ampak sem pogledala sestavo zadeve... in ugotovila, da ma sestavo nekega mal bolj sladkega jogurta. kok kalorij ma jogurt? okrog 100. to je 460kJ. napišem rešitev in guess what... pravilno je blo 500! dobila 3 točke, nardila izpit user posted image

either way, današnje kosilo je blo riž in koruza. počas pogrešam meso, tko da ju3 pade nek mes... samo meso user posted image


_____________________________

Accept certain inalienable truths: prices will rise, politicians will
philander, you too will get old. And when you do you’ll fantasize
that when you were young prices were reasonable, politicians were
noble and children respected their elders.

(odgovor članu ninasiki)
Neposredna povezava do sporočila: 350
Stran:   <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  12 13 [14] 15 16   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:





Smo po 35. letu res prestari za nosečnost?
Ne želite otroka po 35. letu? V redu, ampak ne recite, da ste stari! Razlogov, zakaj imeti otroke po petintridesetem, je...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
BLOG: Prvo leto nič čokolade in smokijev!
V svojih povsem dobronamernih vzgojnih odločitvah starši pogosto pozabimo na najpomembnejše - otroka. Tudi, ko gre za uv...
Otroški dodatek v letu 2024: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...




Dudica.
пеперутка16

Do kdaj je imel vaš otrok dudico?