|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
8.11.2010 10:06:49   
ledenka
jutro!
kako smo?
mikla, hvala za čestitke!
larilu, pikepoke za K!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 701
8.11.2010 14:02:04   
Klarilu
službo v humanicu sem dobilauser posted image user posted image user posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 702
8.11.2010 14:03:07   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

službo v humanicu sem dobilauser posted image user posted image user posted image
user posted image user posted image user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 703
8.11.2010 17:55:28   
~Biba~

user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 704
8.11.2010 18:27:42   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ČESTITAM!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 705
8.11.2010 21:52:54   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: ~Biba~

JEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE! ČESTITAM!

jz tud jz tud cestitam se tukiiii jeeeej lariluuu sej zdej bom mela pa pAAAAAAppuusssttt a ne hahahaha

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 706
8.11.2010 21:55:51   
ledenka
kuki, greva v šoping user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu kuki monstr)
Neposredna povezava do sporočila: 707
8.11.2010 22:23:17   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

kuki, greva v šoping user posted image user posted image user posted image

a seveda user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image tko d sva v nizkem startu user posted image user posted image user posted image user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 708
9.11.2010 6:40:22   
Klarilu
jutrouser posted image
hvala punceuser posted image
popoldne sem Klarči peljala k zdravnic in v glavnem takega joka pa še ne,spet je bila tista nova zdravnica in tamala sam da jo je zagledala v jok in takega joka pri njej še nisem videla :( potem jenjena prava zdravnica  prišla k una ni mela pojma tko da ji je poslušala pa rekla da ji neki poka v pljučih sam za kej več ne more povedat ker je še zmer hlipala od joka,pač namest da bi virus izginil se je mutiral v hujšo obliko tako da je dobila antibiotik na 8 ur.
pridem domov in nesem stvari v stanovanje in k sem šla nazaj po stopnicah da bi šla po tamalo sem tko padla po stopnicah in imela tako srečo da nisem čez ograjo k pol pa mislim da mi ne bi bilo več pomoči :???:  tako da mam po telesu narisane take črte kot k se v kakšnem filmu usede kdo na frišno pobarvano klopco :???: v glavnem vse kosti mam cele,modrice pa take no pa en prst mam zaotečen drugače sem pa okuser posted image pa zdele me še mal zaspanost daje k sem sam 3 urce spala k klarči spet ni mogla pančat drugače pa bo okuser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

Neposredna povezava do sporočila: 709
10.11.2010 6:36:52   
Klarilu
jutro
danes me glava boli zgleda za dobro jutrouser posted image drugače se pa moram pohvalit oz. Lukca k je celo noč prespaluser posted image user posted image user posted image sicer bo danes ponoč spet drugače ampak 1x na let se pa zgodi čudežuser posted image kako je spala pa tamala pa raje ne bouser posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 710
10.11.2010 9:44:16   
ledenka
larilu user posted image user posted image user posted image  za K! in da se ti maroge čim prej pozdravijo... kdaj začneš pa s šihtom?

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 711
10.11.2010 9:59:32   
Klarilu
ajsi ja včeri sem poslala vse papirje razen delovne knjižice,ker takrat k sem začela delat v nlb-ju so začele bit digitalne kako je zdej s tem pojma nimam,v glavnem zdej čakam da pogodbo napišejo in da me pokličejo da grem podpisat in pol pa začnemuser posted image pa hvala za pike pokeuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 712
10.11.2010 10:02:48   
ledenka

ajsi ja včeri sem poslala vse papirje razen delovne knjižice,ker takrat k sem začela delat v nlb-ju so začele bit digitalne kako je zdej s tem pojma nimam,v glavnem zdej čakam da pogodbo napišejo in da me pokličejo da grem podpisat in pol pa začnemuser posted image pa hvala za pike pokeuser posted image

pol pridem pa v shopping k tebi, rabim nove škornje user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 713
10.11.2010 14:37:18   
Klarilu
he he velja še kak popust zrihtala če se bo dal al pa povedala kdaj bodo kakšni popusti ali pa akcijeuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 714
10.11.2010 16:26:50   
ledenka

he he velja še kak popust zrihtala če se bo dal al pa povedala kdaj bodo kakšni popusti ali pa akcijeuser posted image
kukiiiiiiii, si prebrala? larilu sploh ne ve, da ova dosti tam visele user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 715
10.11.2010 17:54:53   
Serendipity

kukiiiiiiii, si prebrala? larilu sploh ne ve, da ova dosti tam visele user posted image user posted image user posted image  user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, ja - potem jo pa v MS premestijo, pa bosta vidve beeee, jaz pa jeeeeeee user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 716
10.11.2010 19:05:59   
kuki monstr

http://www.shoemanic.com/de/Damenschuhe/

ajsi.....ze nakupujem user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image hahaha.. sm ze v nizkem startu user posted image user posted image user posted image ogreta..hahahha

se* kr sanji... sej vem d je lusno sanjat..hahaha user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 717
10.11.2010 21:04:35   
aqua77
Pozdravček punce,

danes sem delala test CB-digital in zagledala en lep elektronski in jasen plus!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem fuuul vesela, samo sem popoldne že dobila izcedek rjavo roza barve na papirju, tako da se še ne upam preveč veselit. Klicala sem Reša, je rekel na pridem na UZ čez 14 dni, do takrat pa naj jemljem prometrij.

Strah me je, da se mi ne ulije M.... Jutri sem doma, ker morem počivat, pa vam napišem če bo kaj novega...

Pa, pa...

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

Neposredna povezava do sporočila: 718
10.11.2010 21:34:39   
ledenka
Aqua user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  joj, draga moja, čestitkeeeeee user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  ti želim poskočenuser posted image  ali user posted image user posted image  čez 14 dni, zdravo nosečnosti in super počutje! in šcšcšc izcedki!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 719
10.11.2010 21:45:04   
Anonimen
WAW!!! Odprlo mi je okno za napisat en evforičen odgovor!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image   uh pa ta RR! user posted image

AQUIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!! JAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!!!!! KONČNOOOOOOOOOOOOOOOOO!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ne zameri, sem šla mal za tabo vohunit in sem te prebrala na uni ta drugi temi - izcedki in krčki so normalni... Vseeno pa VEM, da boš veliko boljše volje, ko jih ne bo več user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sploh ti ne znam povedat kok sem vesela user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ti lepo pridno počivaj, papaj Prometrium in misli na zdravo, malo, nagajivo dete, ki bo v tvojem naročku čez 8 mesecev user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ledenka)
  Neposredna povezava do sporočila: 720
10.11.2010 23:56:15   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček punce,

danes sem delala test CB-digital in zagledala en lep elektronski in jasen plus!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  

Sem fuuul vesela, samo sem popoldne že dobila izcedek rjavo roza barve na papirju, tako da se še ne upam preveč veselit. Klicala sem Reša, je rekel na pridem na UZ čez 14 dni, do takrat pa naj jemljem prometrij.

Strah me je, da se mi ne ulije M.... Jutri sem doma, ker morem počivat, pa vam napišem če bo kaj novega...

Pa, pa...

Iiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! Počivat punca, noge v luft, se dat razvajat in božat pikico/pikici v bušiju! ČESTITAM DRAGA MOJA!

Hm, bo pa potrebno iz 'naftalina' potegnit tisto 'slavnostno temo'! Pišuka, se ne spomnim imena... user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 721
11.11.2010 6:07:55   
kuki monstr
user posted image

yeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeyyyyyy user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 722
11.11.2010 6:29:09   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

Pozdravček punce,

Pa, pa...

wiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii user posted image user posted image user posted image bravo bejbauser posted image user posted image user posted image user posted image zdej pa pogumno naprej in nič ne misli na slabe stvari tko da čestitke res iz srcauser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 723
11.11.2010 6:30:28   
Klarilu
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Ja, ja - potem jo pa v MS premestijo, pa bosta vidve beeee, jaz pa jeeeeeee user posted image user posted image user posted image

user posted image user posted image user posted image tuki me bodo pa kr v lj. obdržal user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 724
11.11.2010 6:34:05   
Klarilu

se ne bom nič branila če bosta tamuser posted image user posted image me be very hepiuser posted image
pa da bom zdele mal huda.......
piškotek moj a je kak tabletek že v želodčku?user posted image skrbi me zate veš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 725
Stran:   <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  27 28 [29] 30 31   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....
3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?