|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
19.11.2010 8:17:08   
~Biba~
akvica še tukaj na borbi, čestitke...user posted image to bojo lepi prazniki..zdaj pa le uživaj in se pusti razvajat...

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 751
19.11.2010 10:07:08   
ledenka
biba, zate pa navijamooooooo user posted image  da boš čez ene 10 dni v naftalinasti temi user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 752
19.11.2010 10:21:16   
aqua77
IZVIRNO SPOROČILO: ledenka

biba, zate pa navijamooooooo user posted image  da boš čez ene 10 dni v naftalinasti temi user posted image

pod to se pa podpišem!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 753
19.11.2010 10:28:23   
~Biba~
user posted image hvala user posted image

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 754
19.11.2010 10:53:15   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

pod to se pa podpišem!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Jaz tuuuuuuuuuudiiiii!

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 755
19.11.2010 11:04:35   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: aqua77

JAZ TUDI!!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu aqua77)
  Neposredna povezava do sporočila: 756
20.11.2010 10:55:49   
~Biba~
hvala vam babike...z vami je to mučno čakanje znosnejšeuser posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 757
22.11.2010 7:10:28   
Klarilu
jutro!
včeri sem delala od 9 pa do 18 in pridem domov tamala ful boga,vročina,kašelj ma ni da ni  user posted image zvečer jo hočem uspavat in ne gre k je tok kašljala da je bruhala,pa še vse to kar je pojedla k noče jest,no zaspala je ob 4 zjutri vmes je bil pa tak jok,jaz sem jo eno uro in pol nosila gor pa dol po stanovanju ampak tamala še zmer jokala na polnouser posted image   tko da sem mojga zbudila da jo bi mel on za urco ampak me je že po pol urce zbudu user posted image ma bošček je k kr neha dihat in postane rdeča potem že vijolčasta in končno začne dihat in se itak ustraši in potem ful jokuser posted image zdele bo pa Luki vstal da ga v vrtec peljem,pa zdele ob 7 moram zdravnico poklicat da dobim uro za tamalo da jo bo moj peljal k jaz delam popoldne do pol 22. in še jutri ceeeeel dan user posted image
piškotek dej mi sam povej koliko je bila številka tistih škorenjčkov k si jih imela takrat pri meni obute?
grem klicat dohtarco

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 758
22.11.2010 10:51:54   
Klarilu
monkey daje plaveuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image jaz bi vam kar ta zadnje dala vsem lepo po vrstiuser posted image

zdravstven dom ne dobim k majo neki narobe na linijiuser posted image tko da čez kakšne dobre pol urce bova s pikico štratali od doma potem bomo pa videl kolk bo tam za čakatuser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 759
22.11.2010 11:21:45   
ledenka
če greš v Bežigrad, je zjutraj bil ZD zaprt, ker ni blo elektrike!!!

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 760
22.11.2010 12:12:54   
Klarilu
ajsi res najlepša hvala ti!!!zlata si!!!user posted image user posted image user posted image
user posted image

sem dobila uro za ob 17. tko da jo bo moj peljal in sem mu še listek napisala kaj mora povedat k drgač bo čist zgubljen in polovico sploh ne bi povedaluser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 761
22.11.2010 12:22:38   
Klarilu
eno vprašanje še in sicer Mižek Pižek = Piškotek? ? k drugače ne potrdim če ne vem kdo jeuser posted image ampak slutim k je tak fajn imeuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 762
22.11.2010 12:31:59   
ledenka
user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za K!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 763
22.11.2010 13:29:24   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

eno vprašanje še in sicer Mižek Pižek = Piškotek? ? k drugače ne potrdim če ne vem kdo jeuser posted image ampak slutim k je tak fajn imeuser posted image

JP! Pravilno sklepaš user posted image   Jaz sem jo že dodala user posted image

(odgovor članu Klarilu)
  Neposredna povezava do sporočila: 764
22.11.2010 22:01:45   
kuki monstr
jp, it's me user posted image

mogla sm si ustvart profil d sm lahko dolocene stvari prebrala in mi ni treba cel net okol obrnt d pridem do zeljene informacije user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 765
23.11.2010 6:51:10   
Klarilu
jutro
piškotek te bom kuj potrdilauser posted image
Klarči ma neko pljučnico pa še neki v zgornjih dihalih pa mi moj ni znal povedat kaj k je ena zdravniška beseda tko dauser posted image dans mi je zaspala ob 2.15 in se zbudila 4.30 tko da mi je potem le uspelo jo uspavat nazaj ob 5 zjutri.
zdele se morm zrihtat potem Lukca zbudit in ga peljat v vrtec jaz pa potem naprej v službo k sem danes ceeeeeel danuser posted image k se mi prov res ne da bit cel danuser posted image

(odgovor članu kuki monstr)
Neposredna povezava do sporočila: 766
23.11.2010 10:09:42   
ledenka
ojoj! user posted image user posted image user posted image  za K!!! boga pupa...

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 767
23.11.2010 11:21:08   
aqua77
ojla pupe,

meni so se pa spet izcedki pojavli... user posted image user posted image  

najprej svetlo rjavi od četrka, danes zjutraj pa dva temno rjava, skoraj črna koščka. user posted image user posted image

sem klicala Reša in je rekel, naj pridem v četrtek se pokazat. me je tako strah, da se pikica poslavlja... user posted image

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 768
23.11.2010 11:47:43   
ledenka
aquica moja user posted image  šcšcšc stran take misli! počivaj in misli pozitivno! pa milijon user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za tebe in tvojo malo pikico.

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 769
24.11.2010 9:23:40   
~Biba~
akvica, vse bo še ok...samo pozitivno mislit...

no mi pa smo tudi to rundo mimo biksniliuser posted image toti vrag  user posted image se že najavlja...sem se že izjokala...sem si rekla, da bojo te  moje jokave očke, točile tudi solze sreče, ko bom tudi jaz zagledala pluseka.

v januarju začnem z gonalom. Kak postopek je potem to? Sem pozabila vprašat, vem samo da mi je sestra rekla za gonal.

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 770
24.11.2010 9:35:51   
kuki monstr
AQUIuser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  pujski za sreco d je vse OK!!!! jz mocno mocno mocno vrjamem v touser posted image user posted image user posted image  kako si??

LARILU user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  za zdravje tvojih skratkov, pa a biiiig  user posted image user posted image user posted image  kako v sluzbi?

Ajsi teb user posted image user posted image  d M. cim prej dobi bratca/sestrco user posted image

Se* a si se ze odlocla ce bos sla?

Ziva kako si ti? a ze odstevamo dneve user posted image

Biba kako pr teb kaze? kako otroci v soli? kdaj morm zdej navijat?

bl svoh berem tale RR k sm mauck zasedena. Mam ju3 izpit pa se ucim k ena hruska user posted image  vmes se na spinning skacem pa mal laufat d ne zakrknem user posted image  pa se drugo sluzbico iscem, ampak dokler ne najdem se kr ostajam tam kjer sm user posted image  samoo upamo na najboljse user posted image user posted image  pa zdej so nam na faxu natrpal do NL predavanja pa izpite. se jim je cist zrolal user posted image user posted image user posted image  tko d po ju3 izpitu mam se 2. ajoj mene user posted image user posted image user posted image
ce me vidte kje viset kot novoletn okrasek, pol veste zakaj user posted image user posted image user posted image

evo se ena fotka

user posted image

aja pa se tale komad mi daje energijo.. sploh k zacne proti prvemu refrenu it... kr raste energija.. mogoce se kteri nuca (al pa ne) user posted image user posted image user posted image

http://www.youtube.com/watch?v=QGJuMBdaqIw

enga poljubcka vsaki izmed vas user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 771
24.11.2010 9:36:58   
ledenka
jutro!

biba, te bom po riti! smo 1000x rekle, da so znaki za M in za nosečnost ISTI in da ne predčasno metat puške v koruzo! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  jaz še kar navijam user posted image

kar se gonala tiče - lahko, da boš mela še kar IUI, ampak bo druga stimulacija. pač namesto klomifenčka ali kar zdaj jemlješ boš dobila špike. nič bat!

aquica, kako stanje pri tebi? sem na konzervah videla, da se je umirilo! počivaj in pozitivno naprej! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

klarilu, kako kaj ti in tvoji bolančki? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
Neposredna povezava do sporočila: 772
24.11.2010 9:39:01   
ledenka
kukiiiiiiiii user posted image  lupčka tebi in itak da boš naredla izpite, v to sploh ne dvomim user posted image  M bo zaenkrat kar edinc, najprej moram nehat dojit pa pol si mal zdravje porihtat...

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 773
24.11.2010 9:48:39   
Anonimen
AQUI podpis pod Ajsiko!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

In milijon objemčkov zate Biba user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ~Biba~)
  Neposredna povezava do sporočila: 774
24.11.2010 9:56:53   
Serendipity

jutro!

biba, te bom po riti! smo 1000x rekle, da so znaki za M in za nosečnost ISTI in da ne predčasno metat puške v koruzo!  jaz še kar navijam

kar se gonala tiče - lahko, da boš mela še kar IUI, ampak bo druga stimulacija. pač namesto klomifenčka ali kar zdaj jemlješ boš dobila špike. nič bat!

aquica, kako stanje pri tebi? sem na konzervah videla, da se je umirilo! počivaj in pozitivno naprej!

klarilu, kako kaj ti in tvoji bolančki?

kukiiiiiiiii  lupčka tebi in itak da boš naredla izpite, v to sploh ne dvomim  M bo zaenkrat kar edinc, najprej moram nehat dojit pa pol si mal zdravje porihtat...

Tako kot ajsi poreče!

Pa še moji hugsi za VSE! Babe žabe - karkoli se nam grdega dogaja - smo močne in zmoremo VSE in še več. Zato takoj negativne misli vstran!
Aqui - pikica se le namešča, ker si ne najde udobnega prostora!
Biba - nega seri!!!!!!! DOKLER JE NI JE NI! Boš videla, da se boš kmlau kotalila kot žogica marogica!
piškotek - hruška gor, hruka dol - nič se ne pretvarjaj - itaq vse obvladaš!!!!! Še premišljujem kam :)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 775
Stran:   <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  29 30 [31] 32 33   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?