Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

to bojo lepi prazniki..zdaj pa le uživaj in se pusti razvajat...
  to bojo lepi prazniki..zdaj pa le uživaj in se pusti razvajat... 

da boš čez ene 10 dni v naftalinasti temi
  da boš čez ene 10 dni v naftalinasti temi  hvala
 hvala  

zvečer jo hočem uspavat in ne gre k je tok kašljala da je bruhala,pa še vse to kar je pojedla k noče jest,no zaspala je ob 4 zjutri vmes je bil pa tak jok,jaz sem jo eno uro in pol nosila gor pa dol po stanovanju ampak tamala še zmer jokala na polno
  zvečer jo hočem uspavat in ne gre k je tok kašljala da je bruhala,pa še vse to kar je pojedla k noče jest,no zaspala je ob 4 zjutri vmes je bil pa tak jok,jaz sem jo eno uro in pol nosila gor pa dol po stanovanju ampak tamala še zmer jokala na polno tko da sem mojga zbudila da jo bi mel on za urco ampak me je že po pol urce zbudu
   tko da sem mojga zbudila da jo bi mel on za urco ampak me je že po pol urce zbudu  

jaz bi vam kar ta zadnje dala vsem lepo po vrsti
 jaz bi vam kar ta zadnje dala vsem lepo po vrsti 

se že najavlja...sem se že izjokala...sem si rekla, da bojo te  moje jokave očke, točile tudi solze sreče, ko bom tudi jaz zagledala pluseka.
  se že najavlja...sem se že izjokala...sem si rekla, da bojo te  moje jokave očke, točile tudi solze sreče, ko bom tudi jaz zagledala pluseka.