|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Nova borba se pripravlja VII.
26.11.2010 19:32:02   
kuki monstr
IZVIRNO SPOROČILO: Serendipity

IZVIRNO SPOROČILO: kuki monstr

aja pa btw. larilu.... neee poveeemmmm user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Ah, ziher ma številko čevljev ala 44 user posted image user posted image user posted image user posted image

(itaq rabiš smučke, dragi piškotek user posted image )

44 premal .. k grem na siht so cevlji ze v Ljubljani medtem k trup je se kr v nasih koncih user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

smucke ne.. une krplje user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image k majo eskimi al pa po domac..en tenis lopar gor vrzem user posted image user posted image user posted image user posted image

~ Every day is a new beginning. Treat it that way. Stay away from what might have been, and look at what can be. ~

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 801
28.11.2010 11:55:20   
Klarilu
dan
ja pri nas ga je tok zamedel da me je mogel priti moj iskat v službo tako da sem avto v službi pustila k jaz vem da bi obstala sred doline tko da bi lahko samo še iglu naredila in zakurila kak ogenjuser posted image user posted image no če ne bi prej ledena svečka postalauser posted image user posted image user posted image ker njega je mogel priti tast s traktorjem vn vlečt,potem sta pa tam ostala še eno uro k sta še ostalim pomagala k jih je 6 ostal v sneguuser posted image dans moram dat za probo ketne gor tok da bom za jutri znalauser posted image
kuki za številko bom ugibala in rekla 38 če sem uganila super, če pa ne si boš pa sama krivauser posted image user posted image

kolk je fajn k sem za vikend bila doma,prov pasal jeuser posted image zdej mam pa spet popoldan šiht pa cel vikend bom delalauser posted image

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu kuki monstr)
Neposredna povezava do sporočila: 802
29.11.2010 9:13:38   
Klarilu
Jutro!

http://www.mozaik-kreativnosti.com/predstavitev-ustvarjalcev/slikarstvo/teja-bucar/

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 803
29.11.2010 9:14:42   
ledenka
jutro user posted image  

madoniš, je snega user posted image  

M je pa spet bolan, ma malo vročine... bomo že user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 804
29.11.2010 9:44:54   
Klarilu
en lep zasneženi pozdravček
user posted image user posted image
včeri nam je elektrike zmanjkal zvečer ampak je potem čez par urc prišla nazaj.tast je že ob 5 zjutri s traktorjem sneg odmikal,moj je pa tud šel kidat tam pred garažo pa to,no sej jaz sem pa včeri kidala tko da jaz mam dost snega do druzga letauser posted image sam k itak nimam nobenega vpliva k še zmeri pada user posted image k da ga pol metra že ni dovolj  user posted image

Danes je Klarči šla po 4 tednih v vrtec,tko da je bilo pričakovano mal jokca ampak kej hujšega ni bilo,še zmeri jih je pa tako malo da so v eni skupini.

Ajsi naj se M. hitro pozdraviuser posted image user posted image user posted image

men se pa danes ne da it delat,pa k sem še v drugi izmeni k so bejbe itak tko neki čudne,ene se delajo da so oh in sploh druge kr neki user posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 805
29.11.2010 14:50:43   
Klarilu
zdej pa grem v službo tko da pridne bodite,ajsi malemu mišku naj bo pa čimprej boljeuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 806
30.11.2010 9:30:46   
Klarilu
dan!
ajsi kako je mali pišek?

ostale imate plave že ozimnico

pri nas so ceste obupne,včeri komaj dol prišla tko da kako bo danes pa še ne vem

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 807
30.11.2010 10:12:47   
ledenka
jutro!

larilu, M je bolje, očitno ena trebušna zadeva - malo vročine in driska. danes se bova še cartala, pa na sprehod greva, jutri pa spet služba/vrtec... kako si ti, preživela 'čudno' smeno? user posted image

jep, ostale pa ste plaaaaaaaveeeeeee user posted image

Никогда и ничего не просите! Никогда и ничего, и в особенности у тех, кто сильнее вас. Сами предложат и сами все дадут!

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 808
30.11.2010 11:15:07   
Klarilu
ej ma bejbe so ful čudne sploh nočejo nobenega opravka imet z mano ne nič,ma jaz se pa tud ne silim da bi vanje rinila,jaz oddelam svoje in to je tozdej če bo kej negativnega napisala zame tud prov k itak mi bo bejba v moji izmeni se zame potegnila tko da kukr hočejo

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 809
1.12.2010 9:40:59   
Klarilu
jutro!
včer sem obstala na cesti zvečer k so bili zameti tko da nisem mogla it več naprej in mi je moral moj pridet pomagat,ljudje so se pa mimo vozili in niti en ni bil toliko da bi vprašala a vam pomagam,fuj pa taki ljudje,sorči sam če bi jaz videla bi ustavila pa vprašala,v glavnm po skor eni uri mi je moj prišel pomagat da sem lahk domov prišla.
ceste so itak obupne in edina dobra stvar je da sem danes doma k mam frej

za mojga piškotka čajček da te ne bo zeblo
user posted image
pa za ostale moje bejbe ( vendar je v zadnjem času to samo ajsi k drugih itak niuser posted image   k zgleda nabirate plave za ozimnico še za vnaprejuser posted image user posted image )
user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 810
1.12.2010 11:03:14   
ledenka
daaaaan user posted image  

zunaj je čudovito, še lepše bi blo, če bi to gledala doma skozi okno user posted image  

larilu, jep, folk je user posted image  pred par tedni sem bila z M v naročju na bus postaji, na pločniku je bila luknja, v katero sem stopla in seveda padla. od 20 folka, ki so bili na postaji, mi niti en ni priskoču na pomoč... pa sem imela M, pa še vrečko v rokah user posted image  vsaj vrečko bi mi lahko kdo pobral...

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 811
1.12.2010 11:21:39   
Klarilu
ej ma res ne vem če smo taki ljudje ki pomagamo in nam ni vseeno res že redka oziroma skoraj izmurla vrsta?user posted image ne vem no k to je pa res groza

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 812
2.12.2010 6:42:44   
Klarilu
aaaaaaaaaa monologi
user posted image

eh ja jutro!
mene dans ful neki zebe pa čeprav mam kavico zraven tko da zgleda da si bom mogla čajček skuhatuser posted image danes je pa tamala mi ful hitr zaspala (in to se ne hecam resno mislim) in sicer ob 00.50 k ponavad je šla okol 2 in se je 1x vmes zbudila (vsaj zdi se miuser posted image ) pa pančka še zdej,Lukija sem pa tud 1x sred noči prinesla v najino posteljo in je tko pančku na men da mi je bilo kar težko vstat no pa to da mi je pasal spat v topli postelji je bil tud še en argument zakaj ne bi vstalauser posted image
danes spet delam in me je teh naših cest prov strah,spucane so za silo ampak so tok ozke da če srečaš nekoga ma nimaš se kam odmaknituser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 813
2.12.2010 9:35:33   
Klarilu
nikjer nobene k da je to kej novga
Aqua kako si?vse ok?
Piškotek moj nate se itak spomnim vsak danaja evo zdele ti bom še prek sms zatežila za cifromam glih cajt
Ajsi kako je M.?
Živček in kako kaže pot v Rim?
Se* kje se skrivaš?

ok ostale pa Žižek,Jazzi,Špelca,Spps Miklaromček,Lunca,Bibek in vem da sem jih še ful spustila ampak ve za Miklavža dobite plavgaza Božička bomo pa še videl

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 814
2.12.2010 10:14:45   
ledenka
jutro user posted image  

larilu, če se mi bo dalo, te prideva danes pogledat, bogi otrok rabi nujno čevlje user posted image  sam ne vem, kako se bom počutla, včeraj me je neki hotlo začet kuhat... M je pa zdrav, zdaj ko je veseli december, mora bit, ko se jim v vrtcu tolko dogaja user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 815
2.12.2010 11:31:48   
Klarilu
ajsi ja kmot,sam jaz sem zdej na športnem oddelku takoj k prideš notr naravnost,drugače pa če me kje ne bo pa lahk tud rečeš pa me bodo poklicaleuser posted image če pa želiš grem pa jaz prvo pogledat kolk je kej še ostal številk 22 če se ti bo sploh splačal pridet a veš,da ne bi brezveze prišlauser posted image pa če je kej ok bi dala pa na stran pol bi pa videla če ti je všeč oz. vreduuser posted image sam naštej ktere stvari je fajn da čeveljček imauser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 816
2.12.2010 11:55:36   
ledenka
IZVIRNO SPOROČILO: Klarilu

ajsi ja kmot,sam jaz sem zdej na športnem oddelku takoj k prideš notr naravnost,drugače pa če me kje ne bo pa lahk tud rečeš pa me bodo poklicaleuser posted image če pa želiš grem pa jaz prvo pogledat kolk je kej še ostal številk 22 če se ti bo sploh splačal pridet a veš,da ne bi brezveze prišlauser posted image pa če je kej ok bi dala pa na stran pol bi pa videla če ti je všeč oz. vreduuser posted image sam naštej ktere stvari je fajn da čeveljček imauser posted image
zlata si!

bo kar 23 številka, se mi zdi, da bo 22 v kratkem prerasel... morajo bit na ježke, ena tex varjanta, primerna za visoko nogo, pa kak bolj fantovski dizajn - mislim brez kakih srčkov, rožic itd. user posted image  Pa po možnosti ne zelooooo drago, ker bojo to sam škornji za sneg in plundro, se pravi kak Superfit je morda mal drag. ampak če ni drugega, bomo preživeli

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 817
2.12.2010 12:49:29   
aqua77
Juhej, juhej!! user posted image

Zgubljena duša se javlja! user posted image  Morem priznat, da vas zapostavljam zadnje cajte, ampak sem tako utrujena, da se mi še do wc - ja ne ljubi... user posted image user posted image user posted image  Pa, da ne kmentiram bruhcev. user posted image  Skratka doletele so me vse tipične user posted image  težavice. Amak sem nekako kar pomirjena, ker si govorim, da to pomeni, da je vse ok... user posted image  Po moje sem ena redkih, ki z nasmehom leti objemat školko... user posted image user posted image user posted image user posted image  Izcedki so se za enkrat umirili. 09.12 sem naročena pri moji G, da me še enkrat pregleda in se še pomeniva o podaljšanju bolniške, potem pa ostane še čakanje do NS. user posted image

Ajsi pa klarilu sta pa najbolj pridne!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Pa kakšne seksi oblekice mata!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image  Like it!!!! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Klarilu, dej pošlji to zimsko idilo še mal do nas, k tudi je pa sam dež... user posted image  

Ljubčka vsem....

" Neka bude, što biti nemože."
P.P.Njegoš

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 818
2.12.2010 13:49:27   
Klarilu
ajsi glej ti sporočim ampak začnem tam okol 4 sej veš ne?user posted image
aqui pikica zlata mojauser posted image user posted image prov vesela sem da uživaš v nosečnosti pa čeprav si v fazi bruhanja in objemanja školjke ampak tudi to boš dala čez,me almost auntie pa čakamo in se veselimo s tabo v teh tvojih trenutkihuser posted image glede snega bi ti ga pa takoj v trenutku poslala k sem ga sita na polno

< Sporočilo je popravil Klarilu -- 2.12.2010 13:50:03 >

(odgovor članu aqua77)
Neposredna povezava do sporočila: 819
2.12.2010 14:03:07   
ledenka
jeeeeeeeee, aquica user posted image  verjamem, da si vsakega bruhca vesela! user posted image

larilu, ni panike, itak bova šla nekje ob 5h, nič prej user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 820
2.12.2010 21:08:39   
ledenka
larilu, zlata si user posted image  najlepša hvala! naslednjič pridem, ko boš mela odmor, da lahko greva vsaj na kavico user posted image  

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 821
3.12.2010 9:00:00   
Klarilu
ajsi oprosti za včeraj,sam včeraj je bilo pa obupno k pol je še počilo ker so šle 3 kokoške na malico men itak nobena povedala tako da sem bila sama in potem za vratom sem imela pa še poslovodkinjouser posted image dobra stvar včerajšnega dne je to da sem vaju s pikcem spoznala,moram pa povedat da je tvoj fantič tako tako lušten s tistimi ličkiuser posted image pa učke da dol padešuser posted image

aja jutrouser posted image

pri nas je fuuuuuuuuuuuuuulllllllllllllllllll snega tko da bom od tega vremena še živčnega dobilapa še pada obupuser posted image

piškotek moj hvala da si končno povedala mi številkiuser posted image

(odgovor članu ledenka)
Neposredna povezava do sporočila: 822
Klarilu
one question? zakaj pri mojemu postu piše da je bil oddan 10.10.2010 ob 11 popoldne?user posted image nč jasn

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 823
Klarilu
zgleda da snegec vpliva tud na forumuser posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 824
3.12.2010 10:03:01   
Serendipity
Ena hitra kafica inu čajček, pa še nekaj za prigriznit :)

user posted image

user posted image

user posted image

Kako ste punce?

Aquica - hihi, sladke 'radosti' so te nosečniške slabosti user posted image Ma, sem tak srečna zate moja user posted image ! user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Klarilu)
Neposredna povezava do sporočila: 825
Stran:   <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  31 32 [33] 34 35   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...

Dečkova mama.
пеперутка16

Ste fantov penis/mošnjo/kurca obrnili navzgor, preden ste jih povili? In če ste, zakaj?