Ringaraja.net je največji specializirani spletni portal za mlade starše in nosečnice v Sloveniji. Staršem in bodočim staršem omogoča dostop do kakovostnih informacij o zanositvi, nosečnosti, razvoju, zdravju ter vzgoji otrok in partnerstvu.
Copyright 2001-2025
Ringaraja.net
ISSN 1854-5335

Natisni
Natisni

se pa strinjam da je najbolj blizu po okusu riccota sir. tega se da dost izi dobi, je pa malce manj kompakten kot skuta, pa isto nizkokaloričen. to bi imho bila najbolj ekvivavlentna zamenjava za skuto..
  se pa strinjam da je najbolj blizu po okusu riccota sir. tega se da dost izi dobi, je pa malce manj kompakten kot skuta, pa isto nizkokaloričen. to bi imho bila najbolj ekvivavlentna zamenjava za skuto..   

skuto, seveda.
  skuto, seveda.  , pač anglež. Se pa ne spomnim nobene tekočine v njem sem lahko vse spekla, kar ponavadi s skuto. Ricoto sem probala, pa ni šans, slabše
         , pač anglež. Se pa ne spomnim nobene tekočine v njem sem lahko vse spekla, kar ponavadi s skuto. Ricoto sem probala, pa ni šans, slabše  .
 .  .
 . 
			 ok, burek ali kaj slanega bi lahko in tudi sem, samo npr. pito z jabolki/višnjami/slivami in skuto (tukaj vstavi cottage cheese), to pa ni šlo
  ok, burek ali kaj slanega bi lahko in tudi sem, samo npr. pito z jabolki/višnjami/slivami in skuto (tukaj vstavi cottage cheese), to pa ni šlo